Search

Härdad kongestiv, kronisk prostatit!

Forum för generiska användare för behandling av impotens Viagra, Cialis, Levitra

Cure prostatit

  • Gå till sidan:

Cure prostatit

# 1 Inlägg av Matvey »Aug 24 2010, 21:01

# 2 Inlägg av Komprachicos »03 sep 2010, 03:17

# 3 Meddelande carman_ »24 okt 2010, 12:14

# 4 Post Taurus »Dec 30 2010, 09:34

# 5 Inlägg av vasyaru1 "25 feb 2011, 01:42

Vem botade prostatit?

Av don_Pedro, 22 oktober 2010 i hälsa

Utvalda inlägg

För att skicka meddelanden, skapa ett konto eller logga in

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar.

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i vårt samhälle. Det är väldigt enkelt!

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in på systemet.

Senaste besökare 0 Användare Online

Ingen registrerad användare tittar på den här sidan.

  • aktivitet
  • huvud
  • Vår klubb
  • hälsa
  • Vem botade prostatit?

Portalansvarets uppfattning sammanfaller inte alltid med författarens uppfattning.
Administration är inte ansvarig för exaktheten av den publicerade informationen.
och för återkoppling lämnad av besökare under det publicerade materialet.

Är det möjligt att bota kronisk prostatit: recensioner

Kronisk prostatit - en överblick över läkningsmetoder

Är prostatit härdbar i kronisk form? Varje år växer patientens "publik", men fortfarande kan kronisk prostatit botas. Recensioner av att hantera en obehaglig sjukdom bevisa det. Så här gör vi det, vi kommer att berätta mer.

För män är det viktigt att vara säker, stark och självförsörjande. Och inte bara att känna sig som sådan, utan också att bevisa det för andra, särskilt för den älskade kvinnan. Att se beundran i ögonen är ovärderlig. Därför uppfattar man ibland smärtsam kritik, misslyckanden och hälsoproblem.

Och särskilt akut - problem med styrka. Sexuell impotens för dem är den värsta mardrömmen. Och det är mycket svårt för dem att känna igen förekomsten av svårigheter på detta område. Därför skjuter de flesta av sig ett besök till doktorn fram till sista minuten och kommer bara till en tidpunkt då sjukdomen redan har gått in i kronisk form.

Detta händer vanligtvis vid kronisk prostatit. I själva verket är prostatit en inflammation i prostata och i akut form ger mycket obehag. Men oftare börjar det lokaliseras, som täcker små områden i prostata och inte åtföljs av uttalade symtom.

Män föredrar att inte reagera på ett litet obehag vid urinering, att tömma från penis och periodisk smärta i perineum, det verkar vara obetydligt för dem. Och så saknar de möjligheten att bota i de tidiga skeden av sjukdomen, när en enkel kurs av antiinflammatoriska läkemedel kan hjälpa.

Orsaker och symtom på kronisk prostatit

Denna sjukdom har blivit utbredd, det påverkar mer än 30% av den starka hälften av mänskligheten i åldern 30 år! Läkare anför detta till allestädes närvarande datorisering, när de flesta män i fertil ålder är engagerade i kontorsarbete.

En stillasittande livsstil, fysisk inaktivitet, psykisk belastning och konstant stress skapar en idealisk miljö för utveckling av prostatit.

Läs vad som annars kan orsaka sjukdom.

För att fullt ut förstå ämnet rekommenderar vi dig att läsa hela listan över symtom på kronisk prostatit, här är de viktigaste:

Även utseendet hos ett av dessa symtom bör varna och bli ett skäl för ett besök hos urologen.

Är det möjligt att bota kronisk prostatit

Är det möjligt att bota kronisk prostatit helt? Svaret är ja. Men behandlingen måste behandlas ansvarsfullt, med hänsyn till alla rekommendationer från läkaren, inklusive de som rör näring och livsstil.

Det är viktigt att strikt följa den föreskrivna behandlingsförloppet, att skicka de nödvändiga testerna i tid och, viktigast, inte att komma in i depression. Despondency, och bara ett dåligt humör, tillade fortfarande inte hälsa för någon.

På grundval av detta kan behandlingsprocessen delas in i intaget av antiinflammatoriska läkemedel och stimulering av erektion med lämpliga läkemedel. Den senare kommer att undvika stagnation i prostata, förbättra blodflödet och motiverar helt enkelt mannen att ytterligare bota.

Fråga om kronisk prostatit är botad, det är värt att nämna metoderna för diagnosen:

  • urintest: allmän eller mikrobiologisk analys;
  • palpation av prostata genom ändtarmen (en av de mest tillförlitliga men den mest skrämmande manliga metoden);
  • prostatsekretionsanalys;
  • mätning av hastigheten på urinering eller, på ett vetenskapligt sätt, uroflowmetry;
  • ultraljudsundersökning av prostata;
  • computertomografi.

Läkaren kan genomföra flera undersökningar på en gång för att utesluta andra sjukdomar och bekräfta diagnosen, varefter en behandlingssätt föreskrivs. Det innehåller oftast antibakteriell och fysioterapi.

Ett effektivt tillägg till denna kurs kommer att vara en urologisk massage, som syftar till att återställa prostatafunktionerna och normaliserande blodcirkulationen. Det kommer också att förhindra nya foci av inflammation i prostatakörteln.

Om vi ​​pratar om själva behandlingen, har en rad traditionella metoder liten betydelse för den försummade kroniska formen. En omfattande medicinsk metod krävs. Det är inte alltid möjligt att fullständigt bota sjukdomen på ett konservativt sätt (utan kirurgi), men i de flesta fall är det möjligt att garantera sjukdomsstabila remission och eliminera de flesta av dess obehagliga symptom.

Eliminering av grundorsakerna är en viktig del av behandlingen, annars kommer sjukdomen förr eller senare att ge sig om igen. Om kronisk prostatit har en smittsam natur, kommer läkaren att ordinera en behandling med antibiotika, inklusive antibiotika. Den som har stött på dessa droger vet förmodligen de grundläggande principerna för denna terapi:

  • kurs kontinuitet;
  • inkompatibilitet med alkohol;
  • absolut otillåtlighet av självmedicinering.

Vid slutet av kursen kommer läkemedel att tilldelas för att återställa den fördelaktiga mikrofloran som påverkas av antibiotika. Fall av återkommande är inte uteslutna (oftast genom patientens fel som bryter mot läkares recept), men som regel kämpar moderna mediciner ganska effektivt med infektionen.

Efter eliminering av de bakomliggande orsakerna går direkt till behandlingen av prostatakörteln. En viktig del av behandlingen är prostata massage.

En man under inga omständigheter ska överge detta, låt oss säga uppriktigt, obehagligt, men extremt nödvändigt förfarande. Stoppa inte heller höga förhoppningar om en massage hemma. Detta är ett jobb för en professionell.

Endast i det här fallet kan vi garantera hög effektivitet och positiva prognoser.

Hjälp (men inte mindre viktigt!) Rollen spelas av fysioterapi, som syftar till att stimulera intensifieringen av blodtillförseln till det inflammerade organet, vanligtvis genom en lokal temperaturökning - uppvärmning.

Det utförs i form av elektro eller magnetofas, laser och ultraljudsuppvärmning. Föråldrad, men fortfarande använd metod är mikroclysters med varmt vatten.

Dessutom behandlar vissa prostataperoxid med Neumyvakin-metoden.

Specifika behandlingstider kan inte specificeras, eftersom den kroniska formen av prostatit är rent individuellt. Ibland kan sjukdomen helt undertryckas om några månader, i vissa fall uppnås stabil eftergift, men återfall måste bekämpas hela mitt liv. Men även i detta fall borde du inte förtvivla: rätt livsstil kan fixa effekten.

Kronisk prostatit är härdbar. Men du borde inte slappna av. Att delta i en urolog varje halvår är inte svårt, du kommer att hitta en 20-minuters mottagning från affärsmannen själv. Men att gå till fysioterapi och prostata massage tar mycket längre tid. Och smärtan som följer med kronisk prostatit är knappast nödvändig för någon. Därför engagera sig i förebyggande, inte behandling!

Hur jag behandlade prostatit - Personlig historia!

Till att börja med heter jag Vladimir, jag är 54 år gammal. Hur många kan komma ihåg, sedan min ungdom jag var intresserad av hälsoproblem, letade jag efter ett sätt att förbli stark och stark, oavsett ålder, eller åtminstone att förlänga min ungdom så mycket som möjligt.

För detta försökte jag hålla en aktiv livsstil och undvika skadliga missbruk,... det var självklart också störningar i inaktivitet i detta avseende, bortkastad tid "dödad" med vänner etc. Till slut gick han tillbaka till en hälsosam livsstil igen och trodde därför att sjukdomar relaterade till ålder och inaktivitet inte hotar mig.

... Men det mer överraskande för mig var diagnosen kronisk prostatit, som jag fick efter test på den lokala kliniken. Jag hade aldrig ens föreställt mig att något sådant kunde jag ha! Att säga att jag var i chock innebär att säga ingenting!...

Jag har nu mer än fyra års kamp med denna sjukdom, jag har fått tillräckligt med erfarenhet, som jag nu vill dela med läsarna på Prostatitpro.ru-webbplatsen.

Här är de viktigaste slutsatserna som jag gjorde under behandlingen, kommer jag att vara glad om de hjälper dig också:

Orsaker till sjukdom

För att effektivt behandla prostatit är det viktigt att förstå orsakerna till det.

Således är det viktigaste att börja bekämpa sjukdomen att ta bort eller begränsa de skadliga faktorerna och deras inflytande på din kropp.

Annars annars är alla våra handlingar som att springa i en ond cirkel: oavsett hur fort du kör, kommer du fortfarande tillbaka till början...

De vanligaste orsakerna till prostatit:

  1. Frysning, frysning - en lång vistelse i lågsäsongens låga kläder i det kalla eller fuktiga;
  2. Sexualitetens oegentlighet - när du har långa raster mellan att få en känsla av sexuell tillfredsställelse
  3. Sedentär livsstil - om du har ett stillasittande jobb, försök, åtminstone periodiskt under dagen, flera tiotals gånger för att minska musklerna i anusen och att regelbundet kontrollera på doktorn och ta alla nödvändiga test.
  4. Förstoppning och ineffektiv matsmältning - För effektiv behandling av prostatit är det mycket viktigt att övervaka din matsmältning och bli av med förstoppning i rätt tid. Du kan göra det med hjälp av ett laxermedel (kontakta din läkare innan du använder den).
  5. Alkohol och tobaksmissbruk.

Sätt att behandla prostatit

Här vill jag stanna på de behandlingsmetoder som jag har upplevt och kommer att dela mitt intryck om var och en av dem:

Prostatamassage

Trots det faktum att moderna urologer hänvisar till denna metod för att klara av prostatit som obligatoriska medicinska förfaranden, skulle jag inte kalla det så effektivt.

Jag erkände att jag försökte och betalade medicinska tjänster och försökte göra det själv med hjälp av populära lektioner som jag hittade i videon på Yoytube, och för mig kan jag bara dra en slutsats - det är skamligt och inte en mans verksamhet, som det inte fanns något annat förväntade resultat än den hemska obehag och fysiskt och psykiskt. Jag tror att jag inte kommer att överdriva om jag visar detta foto som ett bra exempel:

Särskilda övningar

Av de speciella övningarna rekommenderade min första urolog, med vilken jag undersöktes, att cykla. Hörde det här från honom blev jag förvånad, för jag var i ett par år allvarligt intresserad av mountainbike. Och om cykeln hjälper så mycket, varför är jag sjuk alls?...

Läkaren, efter att ha lyssnat på min fråga, bara ryckte på axlarna och föreslog att jag kanske inte gör det regelbundet. I viss mån erkände jag själv det här svaret rimligt, jag började cykla i 40 minuter varje dag.

Men efter några månader, ompröva och titta på resultaten, kom jag fram till att även regelbunden cykling inte gör betydande framsteg när det gäller behandling av prostatit.

Recept av traditionell medicin - avkok, tinkturer

Det finns många recept för traditionell medicin för prostatit, men här vill jag bara berätta om dem vars effekter jag har upplevt på mig själv.

Red Root Broth Recept

I folkmedicin anses rödrotdekokande vara en av de bästa lösningarna för behandling av prostatit.

- Förbered det, häll i en termos med en liter kokande vatten 25 gram krossad röd rot. Stäng termos och lämna den i minst en timme.

- Avkok 3 gånger om dagen innan du äter 1/3 kopp. Du kan lägga till mjölk och honung efter smak.

- Min recension av receptet är positivt. Sällan använde jag denna buljong och kände några förbättringar. Receptet var tydligt inte uppfunnet och hade praktisk tillämpning.

Avkok av Rhodiola Rosea

Metoden för behandling av prostatit avkok av Rhodiola Rose har också många positiva recensioner bland traditionella läkare.

- Hans recept är ganska enkelt, du måste hälla 1 matsked finhackad Rhodiola-rötter med kokande vatten i 200 gram. Sätt den här massan i ett vattenbad och koka den i 15 minuter, sätt sedan åt sidan i 1 timme.

- Det rekommenderas att dricka buljongen av rhodiola två gånger om dagen (morgon och eftermiddag) för en halv kopp.

- Om detta recept är min recension också positiv, förbättringar var mer konkreta och smärta i perineum var mindre störd.

Tinktur av Leuzea (Moralrot)

I en av böckerna läste jag att de populära läkarna i Sibirien i stor utsträckning använde den "moraliska roten", som nu heter Leuzei, med svag sexuell funktion, efter försvagande sjukdomar och som ett medel för förlust av styrka. För detta ändamål användes både rotdelen av växten och dess överliggande del. [Saratikov, 1946].

För att förbereda tinkturen använde Leuzey följande recept:

- Ta växtens torkade rötter, slipa och häll vodka eller alkohol per 2 matskedar av blandningen 500 ml vodka eller 70% alkohol. Insistera i minst 2 veckor på en mörk, sval plats, skaka ibland skålen. Efter avveckling filtrerar vi.

- Ta tinkturen är nödvändig 30 minuter före måltiden 3 gånger om dagen, 20 droppar, som vi tvättar med vatten.

- Receptet visade sig vara väldigt bra - efter regelbunden användning blev det mycket lättare och mindre att hoppa på toaletten på natten, definitivt inte suget receptet från fingret.

Tinktur av kopechnik te

Teinkturktinktur är också beredd på basis av vodka, det tar 500 ml, med vilken vi häller blandningen från en del av färskt gräs och en del torr. Behöver insistera 10 dagar, sedan belastning.

- Regler för användning av tinkturer är desamma som för Leuzei-tinkturen.

- Från mig själv kommer jag att säga att receptet är förnuftigt, effekten är, jag kommer inte säga att vingarna kommer att växa, men jag kände mig mycket bättre!

Tinkturer från substansen av blodmärg

Hjortens blod är ett av de äldsta metoderna för traditionell medicin för att lösa många hanehälsoproblem. Enligt den traditionella uppfattningen av läkarna är den kraft som finns i hjortens blod källan till ungdom, hälsa och livslängd. Jag använde maralblod på tre sätt:

  1. I form av tinktur. För dess förberedelse behöver du 1 liter 40: e vodka häll 50 gram torkat blod. Behöver insistera en och en halv vecka. Ta en gång om dagen innan du går och lägger dig på natten, i en mängd av 50 gram. Denna metod är sträng kontraindicerad för dem som slutat dricka eller som har problem med alkohol.
  2. I torr form. Rul upp en halv tesked blod i brödsmulorna. Så du måste ta medicinen en gång om dagen på morgonen, en timme efter frukost.
  3. Späd med vatten. Detta är det mest optimala sättet, för det här måste du späda en halv tesked till ett halvt glas vatten. Ta denna blandning en gång om dagen, en timme efter en måltid.

resultat

Till följd av min behandling av prostatit under dessa fyra år har jag målmedvetet med varierande framgång upplevt många recept, här delade jag med dig de mest effektiva av dem.

- Det är möjligt att även nu skulle jag behöva ta itu med denna sjukdom och fortsätta mina tester på mig själv, om jag för tre månader sedan inte uppmärksammat den här informationen, åtagit mig inte att retellera det i mina egna ord, läsa och bestämma själv.

Huruvida prostatit behandlas hos män (RESULTAT), är det möjligt att bota kronisk prostatit

Faced med inflammation i prostatakörteln, undrar varje man förr eller senare huruvida prostatit behandlas. För att bedöma chanserna för fullständig återställning av orgelfunktionen är det nödvändigt att noggrant förstå sjukdomsmekanismen.

Prognos för akut prostatit

Huruvida prostatit behandlas är i första hand beroende av typen av sjukdomen. Enligt flödet är akut och kronisk prostatit noterad. På grund av utvecklingen är sjukdomen smittsam och icke-smittsam.

Den mest gynnsamma prognosen för fullständig återställning av prostatakörtelns funktion är vid akut inflammation.

Intressant är den här typen av sjukdom diagnostiserad hos män i alla åldersgrupper, medan kronisk kronisk prostatit är en sjukdom hos äldre män.

Akut inflammation i prostata utvecklas ibland hos barn, mot bakgrund av infektionssjukdomar i urinvägarna.

Orsaken till utvecklingen av akut inflammation är infektion i prostatakörteln. Infektionen kommer vanligtvis in i orgel ur blåsan eller med blodflödet. Sjukdomens orsaksmedel kan vara både opportunistiska mikroorganismer (tarm och Pseudomonas aeruginosa) och sexuellt överförbara sjukdomsmedel (klamydia, ureaplasma).

Bakteriell prostatit är härdbar om sjukdomen diagnostiseras i rätt tid. Behandlingen utförs med hjälp av antibakteriella läkemedel. Läkemedlet väljes baserat på orsakssambandet till inflammation.

Som regel används läkemedel av penicillin- eller tetracyklingruppen, fluorokinoloner. Dessutom föreskrivs ett antal medel för symptomatisk behandling - antiinflammatoriska läkemedel, antispasmodika, alfa-blockerare för prostatit, immunostimulantia.

Kanske utnämning av en kurs av fysioterapi efter borttagande av akut inflammation.

Akut prostatit behandlas i flera veckor, behandlingen överstiger sällan två månader.

Därefter är patienten ordinerad läkemedel med en örtkomposition för att normalisera prostata-funktionen, vilken bör tillämpas för en lång kurs.

Normalt behandlas tidigt identifierad akut infektiös prostatit och orsakar inte komplikationer, såsom impotens eller infertilitet.

Misstänkt denna form av sjukdomen kan vara på snabbt ökande symtom. De karakteristiska tecknen på prostatit är smärta vid urinering, ofullständig tömning av blåsan, spasmer i perineum och i underlivet.

Akut bakteriell prostatit behandlas bäst.

Prognos för kronisk prostatit

På om kronisk prostatit behandlas är det nödvändigt att konsultera en läkare. I regel utvecklas denna form av sjukdomen som en följd av felaktig behandling av akut inflammation i prostatakörteln eller mot bakgrund av metaboliska störningar i bäckenorganen.

Huruvida denna typ av sjukdom kan botas beror på följande faktorer:

  • patientens ålder
  • stadium av sjukdomen
  • svårighetsgrad av symtom.

Med åldern, en ökning av prostatakörteln. Detta beror på den naturliga processen med åldrande av kroppen och förändringar i den hormonella bakgrunden hos en man. Ju äldre patienten är desto svårare är det att bota sjukdomen.

Med ålder ökar prostata

Kronisk prostatit utvecklas på grund av nedsatt blodcirkulation och lymfatisk dränering i bäckenorganen. I de flesta fall diagnostiseras det hos överviktiga män som leder en stillasittande livsstil.

Symtom på prostatit av denna typ manifesteras av nedsatt urinering, försvagning av erektion och smärta. Prostatakörteln sväller, det finns en förtjockning av organs hemlighet, vilket kan orsaka utvecklingen av infertilitet hos män på grund av förändringar i sammansättningen av seminalvätska.

Är det möjligt att fullständigt bota prostatit - det beror på hur snart sjukdomen diagnostiserades.

Den kroniska formen av inflammation utvecklas långsamt, och det kan ta upp till 7 år från början av en överträdelse av blodmikrocirkulationen i kroppen till utveckling av inflammation. Vid det första skedet behandlas prostatit framgångsrikt genom att normalisera organets trofism.

För att göra detta föreskrivs patienten ett antal läkemedel och fysioterapeutiska metoder som syftar till att normalisera kärltonen och musklerna i bäckenorganen.

I de sena stadierna av kongestiv prostatit uppstår irreversibla förändringar i organ. Drogterapi med långvarig användning blir ineffektiv, så det enda sättet att bli av med sjukdomen - det här är kirurgi. Samtidigt övas både partiell och fullständig avlägsnande av organet (prostatektomi).

Behandlingsmetoder för kronisk prostatit

Om kronisk prostatit behandlas hos män - det beror på när mannen gick till läkaren. Vid det inledande skedet av organtrofiska störningar tillämpas medicinsk terapi. För behandling av använt:

  • prostata skyddare;
  • droger för att förbättra blodmikrocirkulationen;
  • alfa blockerare;
  • immunstimulerande medel.

I början är konservativ behandling tillräcklig.

För att lindra inflammation visas patienter som tar icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel. Behandlingsförloppet överstiger sällan 10 dagar. Sedan fortsätter terapin med örtberedningar, vars verkan syftar till att förbättra blodmikrocirkulationen i det inflammerade organet.

Eftersom sjukdomen åtföljs av en överträdelse av urinering, använd läkemedel av alfa-blockerare gruppen. Deras åtgärder är inriktade på att slappna av musklerna i blåsans och prostata. Drogen verkar direkt på receptorerna som reglerar muskelton.

Detta gör att du kan minska trycket i prostata på den omgivande vävnaden och normalisera urinflödet på grund av blåsans avslappning.

Kronisk prostatit behandlas med immunostimulantia. Efter avlägsnande av inflammation och minskande ödem är det viktigt att förhindra utvecklingen av en förvärmning av sjukdomen, vilket ofta observeras med den minsta hypotermien eller en minskning av immuniteten.

Fysioterapi tillåter att återställa blodcirkulationen och metaboliska processer i cellerna i ett organ - behandling med elektrisk ström, magnetfält, ultraljud. I regel minskar risken för sjukdomsprogression i framtiden med en korrekt utvecklad ordning med läkemedels- och sjukgymnastikbehandling med tidig upptäckt kongestiv prostatit.

Radikal behandling

Efter att ha förstått huruvida prostatit är härdbar eller inte, är det viktigt att förstå att mediciner i vissa fall måste tas i många år. Med tiden reduceras effektiviteten av läkemedelsbehandling, så bli av med sjukdomen kan endast vara kirurgisk. Beroende på svårighetsgraden av inflammation och ödem hos organet övas antingen partiell avlägsnande av organet eller radikal prostatektomi.

Den första platsen bland inflytningsmetoderna på prostata upptar minimalt invasiv kirurgi och laserbehandling. Under detta förfarande utförs lag-för-lager-bränning av små delar av prostata körteln, vars vävnad har förändrats som ett resultat av långvarigt ödem. Operationen varar inte mer än några timmar, rehabilitering tar flera dagar.

För en fullständig återhämtning tar inte mer än en månad. Fördelarna med minimalt invasiva metoder är avsaknaden av risker för blödning och komplikationer. En sådan intervention påverkar som regel inte reproduktiv funktion och erektion.

Patientrecensioner leder till slutsatsen att laser effekten på prostatakörteln med prostatit är det mest effektiva och effektiva sättet att behandla kronisk prostatit.

Laserbehandling blir popularitet

Användbara rekommendationer

Prostatit innebär ett antal begränsningar för patientens liv. Accelerera återhämtningen av prostatakörteln kommer att hjälpa till:

  • balanserad näring
  • avslag på dåliga vanor
  • vanligt kön
  • måttlig fysisk aktivitet.

För att bli av med sjukdomen krävs ett integrerat tillvägagångssätt. Förutom läkemedelsbehandling, fysioterapi, massage, övas en uppsättning övningar för att normalisera blodcirkulationen i bäckenorganen.

Dessutom visas patienter en diet, livsmedel som är användbara för människors hälsa - citrusfrukter, nötter och pumpa - introduceras i kosten.

Som kosttillskott rekommenderas att ta linolja och pumpafröolja.

Kronisk prostatit kräver noggrann uppmärksamhet åt sin egen hälsa, annars kan någon hypotermi eller stress orsaka utveckling av exacerbation.

Frekventa exacerbationer av prostatit medför utveckling av sjukdomen och nedsatt funktionalitet i prostatakörteln.

För att urinera natten urinering i det förflutna och aldrig återvänt, förutom att ta droger för att lindra inflammation, är det nödvändigt att ta immunostimulantia. För att stärka nervsystemet visas att du tar vitaminer från grupp B, droger med magnesium, sedativa.

Det är viktigt att komma ihåg: alla sjukdomar behandlas framgångsrikt, om de diagnostiseras i rätt tid och prostatit är inget undantag. Om patienten inte startar sjukdomen, följer läkarens rekommendationer och inte självmedicinerar, kan du bli av med prostatit.

Vem sa att härda prostatit är svårt?

Varje läkare kommer att erbjuda dig ett antal sätt att behandla prostatit, från trivialt och ineffektivt till radikalt

  • Du kan regelbundet ta en behandling med piller och rektalmassage, som återkommer var sjätte månad.
  • du kan lita på folkmedicin och tro på ett mirakel;
  • gå till en operation och glöm sexlivet...

Läs mer »

Är det möjligt att bota kronisk prostatit, låt oss se

Kronisk prostatit är en helt behandlingsbar sjukdom. Många tror att kroniska processer inte stör en persons liv och behandlar dem lätt. Detta är fundamentalt fel: en sådan attityd till hälsan kommer att leda till en dålig avslutning.

Om du har kronisk prostatainflammation

Efter ditt besök hos urologen, föll din humör: läkaren sa att du har kronisk inflammation i prostata. Du kom till hjälp, och de kallade dig en sådan diagnos. Behöver jag bli upprörd? Nej.

Med kronisk prostatit lever många män, många vet inte ens om det. När sjukdomen börjar känna sig själv, är det angeläget att agera - att bli behandlad. En behandling som föreskrivs av en urolog.

Faktum är att en liten andel män fortfarande inte kan bota kronisk prostatit, men 85-90% av 100% av fallen är behandlingsbara.

Det innebär att solen kommer att skina igen för den sjuka personen, och livet kommer att ge glädje. Det viktigaste är att följa läkarens instruktioner!

Behandlingsmetoder

Det finns vissa svårigheter vid behandling av den kroniska processen. Till skillnad från akuta, nyligen diagnostiserade sjukdomar är behandlingens längd lång och kan nå flera månader eller mer.

Läkaren kräver en effektiv behandlingsstrategi och utmärkt professionell medvetenhet om behandlingen av denna sjukdom.

Den kroniska processen kan vara bakteriell och abakteriell.

I det första fallet bör flera typer av antibiotika väljas för behandling och en regelbunden bakteriologisk odling av prostatsekretionen ska utföras för att kontrollera deras effektivitet.

Uppriktigt sagt behandlas denna typ av kronisk prostatit längre och svårare.

Abakteriell kronisk prostatit behandlas annorlunda - läkare behöver inte förstöra mikrofloran och attackera patientens lever med ett komplex av antibiotika. Målet med behandlingen är att återställa prostataarbetet och eliminera de faktorer som orsakade stagnationen.

I detta fall används växtbaserade läkemedel och effektiva folkmedicinska medel.

Transrectal prostata massage är ett av de mest effektiva sätten att behandla kronisk inflammation i prostata.

Kom ihåg att för att förebygga sjukdomen och dess exacerbationer är det viktigt att utföra en sådan massage minst en gång i månaden.

Om du är över 30 år, är detta förfarande obligatoriskt. Självklart, om du inte vill avsluta din sexuella karriär tidigt.

Massage kan utföras självständigt, eller för att ta itu med experter.

I moderna butiker kan du hitta en mängd olika anordningar för massage. Därför, hemma, kan denna procedur utföras av varje man.

Vid kronisk inflammation är smärtan inte så uttalad att det hindrar förfarandet. Vi rekommenderar inte massage genom smärta.

Morning övningar eller regelbunden motion (springa, pool) sprida blodet helt genom kroppen, vilket ger styrka och energi. Efter träning känner du dig alltid bättre (undantaget är professionella idrottare som arbetar "för slitage").

Blodstasis i bäckenregionen, i prostataens parenchyma - en signifikant orsak till prostatit. Ingen stagnation - ingen prostatit. Det är enkelt!

Förstärkning av immunitet (härdning) är ett bra sätt att återställa harmoni i kroppen. Låt oss ge ett exempel på dousing med kallt vatten (inte en dusch, bara en drenching med huvudet).

Förfarandet är korttids, men effekten på kroppen är svår att överskatta. Du får en kraftfull laddning av positiv och munterhet, förbättrar blodflödet i kroppen.

Blocket jagar från huden till de inre organen och tillbaka. Varför börja inte just nu?

För att bli av med kronisk prostatit kan du använda traditionell medicin, eller snarare folkmedicin för prostatit.

Du kan också ta presentationer av moderna apotek.

Olika dekoder är ett effektivt sätt att förebygga och behandla odelade inflammatoriska processer när irreversibla förändringar ännu inte har uppstått i organet.

Vilka läkemedel och procedurer kan en annan läkare ordinera

Det välkända läkemedlet No-spa (No-spa, "no spasm") lindrar svullnaden i prostata och eliminerar smärta.

En urolog kan ordinera mer specialiserade droger, såsom spasmolitin eller platifillin.

Effekten av dessa läkemedel är att slappna av i mjuk muskler i prostatakörteln.

På grund av detta får prostatens hemlighet, blockerad av en spasma inuti körteln, en möjlighet att komma ut ur det.

Med ett starkt smärtssyndrom, när det är svårt för patienten att gå, ligga ner, är en novokainisk blockad ordinerad.

Många spenderar det självständigt, vilket ger en injektion av Novocainum-lösningen i underlivet. Vi rekommenderar starkt att du gör det på sjukhuset och med utnämningen av en urolog.

Som de säger säger de överlevande i ett sådant förfarande - i 3-6 månader, att de inte känner obehag när de uriniserar, inte upplever att de ofta tvingas på toaletten, smärtan går bort.

Efter sex månader återställs känslorna. Förfarandet syftar till att lindra spasmer, och inte bara smärta, som många tror.

Icke-steroidläkemedel för kronisk prostatit, huvudsakligen i form av suppositorier (till exempel Diclofenac suppositorier), kan eliminera inflammation direkt på läkemedelsstället.

Det är mycket bekvämt och inte lika farligt för kroppen som användningen av per os. Sådana droger har också en analgetisk effekt.

VIKTIGT ATT VET: Vilka andra föreskrivna ljus för prostatit.

Lösningen, som placeras inuti ändtarmen, är också mycket effektiv vid behandling av kronisk prostatit.

Kanske är detta ett av de vanligaste sätten att behandla en sjukdom.

Det är inte svårt att förbereda en lösning, det är ännu lättare att uttrycka det. Om du behöver köpa ljus, så är allting mycket lättare med enema.

Läkemedlet i detta fall verkar direkt på prostata och kommer in i det genom transrektala vägen.

LÄS INNEHÅLL: Mikrolys med prostatit.

Androgen eller antiandrogenbehandling av prostatit bör utföras på rekommendation av en endokrinolog eller andrologist. Om den hormonella statusen hos mannen inte förändras, kan du inte använda sådana droger.

sjukgymnastik

Detta är en djup uppvärmning av det sjuka organet med högfrekvent ström.

Idag kan läkare erbjuda en effektivare subtyp av proceduren - inductotermi eller uppvärmning med hjälp av mikrovågor.

Förfaranden eliminerar effektivt smärta, lindra spasmer. Används i stor utsträckning vid behandling av sprainer, sönderdelade ledband och kronisk inflammation i olika organ.

Använd ström av hög frekvens och spänning, men låg effekt.

Effekten av ström i detta fall leder till avlägsnande av spasmer, återställande av skadade vävnader och normalisering av det mänskliga nervsystemet.

Den huvudsakliga mekanismen vid behandling av kronisk prostatit är i detta fall förbättringen av lokalt och allmänt blodflöde.

Det visar sig att ultraljudsvågor kan värma föremål som deras åtgärd riktas mot. Vid behandling av prostatit används ofta.

Fördelen med ultraljud i förhållande till aktuella behandlingsmetoder är en bakteriedödande effekt. Mikrobiella parasitceller dör under verkan av ultraljud.

Ultraljudseffekten på prostata förbättrar blodcirkulationen och "justerar" körtelcellerna till ett hälsosamt liv.

Tillsammans med ljus kan medicinska ämnen levereras till önskad plats med en elektrisk ström.

Med hjälp av elektrofores är det möjligt att leda den aktiva substansen överallt och minska dess skadliga effekt till noll.

I fallet med prostatit används sällan, men det finns en plats att vara.

En bra läkare kan, om den är tillgänglig, hänvisa patienten till ett sanatorium där en rad fysiologiska procedurer och allmänna hälsoåtgärder kommer att ges till behandling av prostatit.

Neka inte sanatoriet, om du erbjuder det. Behandling av kronisk prostatit vid sanatorium är en stor chans att fullständigt bli av med sjukdomen.

domen

Således bör man idag inte vara rädd för diagnosen kronisk prostatit, det finns många behandlingsmetoder, vetenskapliga framsteg är inte värda det.

Om kvalitet och kompetent behandling - kommer allt att passera. Det viktigaste - att genomföra uppföljningsundersökningar och vara ärlig med din läkare.

Det är bättre att avsluta sjukdomen en gång än att bota tio gånger.

DETTA KAN VÄRA INTE:

Är kronisk prostatit behandlad hos män?

Prostatit är en inflammatorisk process i prostatakörteln. Vanligtvis orsaken till denna sjukdom är ett virus, inte härdad infektion i urinvägarna. Inflammation börjar bildas som ett resultat av hypotermi, stillasittande livsstil, venerala sjukdomar, frekvent stress och trötthet.

Cirka 30% av den manliga befolkningen i åldrarna 20 till 55 år lider av prostatit. Det finns bara två former av sjukdomen - akut och kronisk. Omkring 95% av patienterna med prostatit lider av den senare typen.

Den kroniska formen i sällsynta fall blir en konsekvens av en akut sjukdom, i de flesta fall blir den den primära.

Det är omöjligt att starta sjukdomen, om en farlig sjukdom inte botas, då kan en exacerbation leda till en förhöjd temperatur, impotens.

Faktum! Prostatakörteln är ett viktigt organ i den manliga kroppen. Det håller de urogenitala kanalerna i god form, säkerställer spermiernas livskraft och skyddar utsöndringssystemet från virus. Och med hjälp av verktyg som den peruanska Maca-länken kan du lösa könskomplexen.

Det första du behöver göra är att kontakta en läkare för hjälp. Specialisten kommer att kunna exakt diagnostisera sjukdomen, bestämma svårighetsgraden av problemet och, vid behov, föreskriva en ytterligare undersökning. Urologen bestämmer den komplexa behandlingen, endast med detta tillvägagångssätt kan effektiviteten uppnås.

Är det möjligt att bota kronisk prostatit för alltid? Konservativa terapier används vanligen. Det är viktigt att behandlingen är omfattande.

Det rekommenderas också att revidera sina livsprinciper - dålig näring, stillasittande livsstil, frekventa förändringar av partner spelar en viktig roll i utvecklingen av inflammation.

Bara under ledning av en läkare kan du bli av med prostatit och återgå till fullvärdig rutin.

Se också: hur påverkar hemorrojder potensen? Och vad om konsekvenserna av operationen för att ta bort prostata adenom http://fupiday.com/operatsiya-po-udaleniyu-adenomyi-prostatyi.html visade sig vara hemskt?

Icke-läkemedelsbehandling metoder:

Prostatimassage - utförs manuellt genom anus. Processen är inte mycket trevlig för de flesta patienter, men mycket effektiv.

Fysioterapi - det är möjligt att behandla kronisk prostatit hos män med hjälp av termisk fysioterapi. Effekten uppnås genom förbättrat blodflöde och absorption av droger. Sådana förfaranden innefattar ultraljudsuppvärmning, enemas med en speciell terapeutisk lösning.

Balneoterapi är en behandling med mineralvatten. För en effektiv kurs ordnas patienten med lågmineraliserat vatten för internt bruk, för ett bad, för att lindra inflammation. En man skickas till en utväg med källor. De mest populära ställena där hjälp till behandling är Evpatoria, Zheleznovodsk och andra.

Korrekt diet - börja övervaka din diet bör vara vid de första symtomen på sjukdomen. För en början är det värt att neka de drycker som innehåller alkohol.

Faktum är att etylalkohol påverkar prostatakanalerna negativt, främjar inflammation och förvärrar tillståndet.

Det rekommenderas också att starkt begränsa mängden fett kött i rätter, praktiskt taget eliminera det från kosten.

Det bildar kolesterolplakor och saktar blodflödet och leder till stagnation. Ät inte svamp, baljväxter, högt saltmat, kryddig mat, te, kaffe och kolsyrade drycker. Bakning är förbjuden. Dieten ska bestå av livsmedel som är höga i zink (pumpa frön, skaldjur).

Det är nödvändigt att späda kosten med grönsaker (du kan inte bara äta de som leder till en stark gasbildning). Mjölkprodukter, torkade frukter och spannmål är användbara (det är viktigt att komma ihåg att i kronisk form av prostatit bör kosten inte avbrytas, med en sådan diagnos bör kosten alltid vara frisk, annars kommer det att bli ett återfall).

Kirurgisk vård - för att bota kronisk prostatit hos män är möjligt med en skalpell, men den används mycket sällan. Utgångspunkten är att sannolikheten för komplikationer, ineffektivitet i behandling och en ganska lång rehabiliteringsperiod överväger de möjliga fördelar som patienten kan få från sådan behandling.

Drift är alltid den mest extrema åtgärden. Kirurgens hjälp kan behövas endast när standardterapier inte ger några resultat. Dessutom är ingrepp nödvändigt vid farliga processer (till exempel prostata abscess, purulenta vävnader, blockering av urinkanaler, stenar, sannolikhet för onkologi och andra).

Hem rättsmedel är ganska svårt bara med hjälp av traditionella läkemedel för att bota prostatit, det måste kompletteras med läkemedel. Det finns många recept. I grund och botten - det här är ljus som hjälper till att stärka immunförsvaret och främja läkning.

Om du är intresserad av vilken plats är en prostata adenom i WHO-klassificatorn http://fupiday.com/adenoma-prostatyi-mkb-10.html ICD-kod 10.

Vad är kronisk beräknad prostatit?

Beräknad prostatit är en form av kronisk prostatit. Det kännetecknas av bildandet av kalkyl (prostatoliter) i orgeln.

Kronisk beräknad prostatit anses vara den vanligaste komplikationen som uppstår vid långvarig inflammation i prostata. Det är med denna form att urologer och andrologi oftast stöter på.

Formationer (stenar) detekteras i prostata med profylaktisk ultraljudsundersökning hos cirka 8% av patienterna i olika åldrar.

Kronisk prostatit hos män i topp upptäcks hos män i åldern 30 till 40 år.

Ett stort antal diagnoser av den beräknade formen är förknippade med en ökning av förekomsten av kronisk inflammation hos patienter som orsakats av venerala sjukdomar (klamydia, ganorré, mykoplasmos och andra).

Hos män från 40 till 60 år är bildandet av stenar associerat med prostataadenom och hos personer över 60 år med försvagning av libido och sexuell funktion.

Hur man bota kronisk prostatit hos män (antibiotikumlista)

Förteckning över antibiotika för kronisk prostatit:

Forum webbplats Min prostatit

Är kronisk prostatit härdbar? (din åsikt)

Är kronisk prostatit härdbar? (din åsikt)

Alexander "dec 31 2013, 22:26

Re: kronisk prostatit härdbar? (din åsikt)

Koka4ev »14 jul 2014, 20:21

Re: kronisk prostatit härdbar? (din åsikt)

Polina "22 jul 2014, 20:40

Re: kronisk prostatit härdbar? (din åsikt)

Oleg »Sep 04, 2014, 23:17

Re: kronisk prostatit härdbar? (din åsikt)

Koka4ev »10 sep 2014, 23:32

Re: kronisk prostatit härdbar? (din åsikt)

Qashei »29 sep 2014, 12:28

Re: kronisk prostatit härdbar? (din åsikt)

Koka4ev »01 okt 2014, 18:11

Re: kronisk prostatit härdbar? (din åsikt)

Polina »08 nov 2014, 12:52

Re: kronisk prostatit härdbar? (din åsikt)

Koka4ev »10 nov 2014, 23:38

Re: kronisk prostatit härdbar? (din åsikt)

sonnikionline »21 aug 2016 kl 08:20

Hur man botar prostatit hemma (recension)

Jag sprang i prostatit i en ung ålder, jag tror att jag inte är den enda, så låt mig dela mitt råd om hur man bota prostatit hemma.

Allt började med mindre symtom, vilket, som det visade sig i verkligheten, blev ett stort problem. Han kom till sjukhuset sex månader senare, efter det att de uppenbara symptomen började dyka upp, att något var fel med mig.

Prostatit symptom

Allt började med att smärtan började i ljummen och buken. Inte uppmärksam, han fortsatte att stänga ögonen och skyllde på dålig näring. Men det slutade inte där, på natten började jag ofta vakna och springa på toaletten.

Pratade med vänner, de sa "ja, allt är bra." Nåväl, jag lugnade mig (som om jag rådfrågade med experter).

Senare förvärrade situationen på toaletten för att gå igenom de små i allmänhet blev det omöjligt! Inte bara är det smärtsamt, plus en svårighet, så att säga, med svårighet. Jag stod en minut och försökte klämma ut droppar ur mig själv. Och med allt detta åtföljdes, det var allt en hemsk smärta.

Mitt tålamod bröt, när min fru och jag ville älska, släppte min erektion mig, och det var slutpunkten. Och notera, efter alla ovanstående sex månader har gått.

Jag vände mig till urologen, gjorde ett möte. Passade alla nödvändiga test, gick igenom alla de ganska obehagliga förfarandena. Diagnos: kronisk prostatit; Ärligt talat är det inte trevligt att höra sådana ord från en läkare, men jag var tvungen att.

Och det hela är att jag vände för sex månader sedan, kunde sådana konsekvenser ha undvikits. Det är, jag plockade upp en infektion någonstans, (många sätt), och det började utvecklas i kroppen. Och utvecklas från infektion till kronisk prostatit. Och allt på grund av min egen försumlighet, bortse från alla mina olägenheter, smärtor och hinder i mitt sexliv.

I början kan prostatit botas hemma om en månad, men behandlingen av kronisk prostatit är helt annorlunda, du kan inte klara av en sådan sjukdom på en månad.

Läkaren föreskrev mycket droger, jag släckte mycket pengar för droger och för olika förfaranden. Jag kommer inte att säga att antibiotika och procedurer inte hjälpte. Självklart dämpades sjukdomen, det var att den inte utvecklades till en mer kritisk form. Men det var inte möjligt att fullt ut återhämta sig.

Jag bestämde mig för att vända min uppmärksamhet åt folkmedicinska lösningar och förlorade inte. På rådet gick jag till en kvinna, hon föreskrev mig ett recept på en folklösning. Verktyget var ganska enkelt, det är propolis tinktur.

Prostata Cure

Allt du behöver är att köpa propolis och alkohol själv:

Tinkturberedningsmetod:

  1. propolis tre revs, blanda sedan med propolisalkohol med förhållandet 1: 2 där 1 är propolis och 2 är alkohol.
  2. Allt detta är perebaltyvaem och sätt i mörkret lokala dagar för 15 inte mindre och glöm inte att regelbundet ta det och skaka.
  3. Efter 15 dagar får vi och filtrerar genom en sikta. Om det görs korrekt ska det finnas en vätska som te. Ansökan beräknas inuti.
  4. Vi tar varmt vatten, häll i ett halvt glas och tillsätt 30-35 droppar av vår tinktur till vattnet. Mjölk kan också användas istället för vatten.
  5. Och vi gör det 3 gånger om dagen i 3-6 månader (beroende på graden av inflammation i prostata). I inget fall behöver du inte sakna dagarna, annars kommer den terapeutiska effekten att bli mindre.

Hur är propolis användbart för prostatit?

  1. förbättrar blodcirkulationen i prostatakörteln
  2. reducerar automatiskt risken att förvärra sjukdomen
  3. om 3 veckor kommer du att glömma smärta i ljummen
  4. om 1,5 månader går du normalt på toaletten. Smärtlös urinering
  5. efter 3 månader kommer du inte oroa dig för sjukdomen
  6. efter 6 månader är kroppen helt återhämtad

För bättre effekt kan du använda propolis, som tuggummi, tugga det i ca 15 minuter kan spottas ut, men det är bättre att svälja propolis. Detta underbara verktyg har hjälpt mig och hjälper dig. Och du kommer för alltid att glömma vad obehag är i livet.

Så, jag vill varna alla killar och män som inte bryr sig om deras hälsa. Trots allt är hälsan en och du kan inte returnera den för några pengar. Kontakta därför din läkare. Kontrollera, en gång om året kan du hitta ett par dagar och välja dem för din egen hälsa. Håll en aktiv livsstil. Och du kommer alltid att vara lycklig och hälsosam. Jag hoppas att du kan hjälpa min recension av behandlingen av prostatit folkmekanismer hemma!

Recensioner av män på behandling av prostatit

Inflammation av prostatakörteln är en sjukdom som plötsligt kan "komma ikapp" med både mycket unga och respektabla representanter för det starkare könet. Men recensioner av män på behandling av prostatit, samlade på ett ställe, kommer att hjälpa mest effektivt och snabbt lösa ett sådant ömtåligt problem.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATITIS en effektiv metod. Han kollade på sig själv - resultatet är 100% - fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är ett naturligt botemedel baserat på honung. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rekommendera det till dig. Resultatet är snabbt. EFFEKTIV METOD.

Var ska man börja: behandling av prostatit

För att få bästa möjliga botemedel mot prostatit, är det nödvändigt att förstå vilken klass sjukdomen tillhör (kronisk, akut). Och i detta fall borde du inte lita på självständig diagnos.

Men redan efter att ha besökt en specialist och korrekt bestämmer sjukdomsutsträckningen, liksom orsakerna till att det uppstått ett sådant problem, bör man börja behandlingen.

Egor 38 år, Kursk

Personligen har jag en diagnos av "kronisk prostatit" som bara uppstod på grund av min egen motvilja mot läkare. När jag bara hade lite smärta vid urinering bestämde jag mig för att det var kallt. Därför tog han under lång tid olika antiinflammatoriska läkemedel.

Resultatet är tydligt, det finns inflammation och behandling är föreskriven. Men bara tanken lämnar inte att det skulle finnas mindre prostatit hos män, om de kände till tecknen, och hade information som är bättre att behandla med droger (till exempel erkände de den från bra recensioner).

Igor 46 år gammal, Moskva

Jag är en skiftarbetare, och besväret fångade mig, som tur skulle ha det på jobbet. Till närmaste läkare på denna plats - 40 kilometer, och det är mycket diskutabelt vad läkarna här.

Inledningsvis försökte han behandlas på råd av männen efter allt som han sökte i den lokala första hjälpenpaketet. Men en natt vriden hon så att en brådskande flygning var tvungen att flyga hem för att få ett möte med en läkare.

Omfattande inverkan

När man talar om effektiv behandling av prostatit är det omöjligt att inte nämna betydelsen och nödvändigheten av en komplex effekt på inflammerad prostata. Det vill säga massage, piller, injektioner, fytokemikalier ska växla varandra, och ibland arbeta samtidigt.

Av denna anledning kan en man med diagnosen "prostatit" inte stoppa bara vid det att man tar emot hjälpmedicin, utan att antibiotika inte räcker till.

Prostatitpiller: antibiotika

I sin tur lämnades företrädarna för det starkare könet som behandlades med antibiotika för prostatit, återkoppling om sådana grupper av läkemedel för det mesta positivt.

Samtidigt finns det en stor lista över antibakteriella läkemedel som är obligatoriska för män, i vilka prostatit orsakas av tillväxten av patogena mikroorganismer. Dessa är Tsiprolet, Tavanic, Amoxicillin, Sumamed, Solyutab.

Tsiprolet är ett antibiotikum från gruppen av fluorokinoloner. Det förstör inte bara aktivt avel bakterier, utan även de som fortfarande är vila. En stor fördel med denna medicin är att det inte är beroendeframkallande.

Amoxicillin är ett bredspektrum antibiotikum. Normalt föreskrivs det innan de erhåller resultaten av analyser som visar vilka virus, mikrober eller svampar som bidrog till förekomsten av inflammation.

Vyacheslav 30 år gammal, Belgorod

"Lyckligtvis har jag ännu inte upplevt prostatit, men två av mina vänner har redan ett sådant problem. Med hjälp av deras exempel insåg jag att Tsiprolet är den mest kraftfulla av antibiotika som verkligen hjälper till inflammation i prostata. "

Romerska, 42 år gammal, Voronezh

"Trots alla rekommendationer från läkare leder jag inte alltid en hälsosam livsstil. Av denna anledning dricker jag inte antibiotika för behandling, men som förebyggande åtgärd. Ja, de har sina egna biverkningar. Men jämfört med prostatit är sådana biverkningar pratbett. "

Hjälpmedel

I de flesta fall förskriver läkare för det första läkemedlet Prostamol DNA till sina patienter, men detta läkemedel för prostatit har blandade recensioner. Till exempel "Orimligt dyr", "Många biverkningar", "Inget resultat", "Bra läkemedel".

Faktum är att instruktionerna till Prostamol UNO säger att urtemedicin hjälper till att normalisera processen med urinering och minska inflammation. Om att stoppa patologiska formationer i prostata och återvändande av den avlidna hanehälsan säger inget ord.

Av denna anledning rekommenderas det inte att omedelbart lyssna på urologernas möten och köpa ett sådant verktyg i stora mängder, eftersom det fortfarande finns prostata läkemedel som har en liknande effekt men ett överkomligt pris.

Prostatilen - ett av dessa läkemedel (finns i form av rektala suppositorier). Dess främsta fördel ligger i det faktum att medicinska suppositorier har en effekt på inflammerad prostata.

Dessutom avlägsnar Prostatilen puffiness från urinblåsan, vilket reducerar smärta, förhindrar risken för purulent inflammation och har en fördelaktig effekt på epitelcellernas sekretoriska funktion.

Det bör noteras att en sådan behandling av prostatitisöversikter samlar mer positivt.

Larisa 52 år gammal, Tambov

Min makas läkare ordinerat Prostamol DNA. Självklart var vi rädda för att ändra den föreskrivna behandlingen själva, vi tog allt enligt anvisningarna, vilket resulterade i att de obehagliga smärtupplevelserna avtog.

Men det tog en hel del tid, och allt kom tillbaka. Mannen bestämde sig åter för att dricka medicinen som rekommenderades av doktorn, men apoteket på apoteket rådde honom att använda Prostatilen.

Med en ganska liknande komposition är denna botemedel mot prostatit billigare än den utländska ekvivalenten, och den har en effektivare effekt. Nu är makan i remissstadiet, men han testar regelbundet.

Elena 30 år, Krasnodar

"Min make har prostatit. Nu behandlas han med Prostatilen, vi masserar också prostatakörteln. Det finns resultat, men inte de vi drömmer om. Men manens urolog säger att han tydligt ser en positiv trend. "

sedativa

Också, som en annan komplex åtgärd för behandling av prostatit, verkar olika smärtstillande medel. De hjälper till att minska en mans depressiva tillstånd, som uppstår mot försämringen av kvaliteten på hans intima liv.

Samtidigt markeras bland de ganska kända och långa etablerade repressiva växtbaserade läkemedlen det nyaste läkemedlet som hjälper till vid behandling av prostata.

Tal i detta fall handlar om patchen - glöm prostatit (med en recension).

Sergey 37 år gammal, St. Petersburg

Jag skulle aldrig ha trott att ett sådant ganska skamligt ämne skulle påverka mig direkt. Men det hände. Precis som många i min position var jag först och främst blyg och försökte lösa problemet med hjälp av massage och tabletter.

Men efter varje tillfällig lättnad blev det värre igen. Min fru och jag började oftast prata om skilsmässa, men mer på grund av mitt allmänna nervösa tillstånd.

Efter en annan exacerbation kom jag in på Internet och började gräva så djupt som möjligt ämnet "piller för prostatit." Bokstavligen perelopaty havet av information snubblade över en sådan sak som en lapp för prostatit.

Jag ringde till min läkare och berättade om det här verktyget. Jag tyckte att läkaren var lite förvirrad, han bad om ett par dagar att lära sig mer om gipset. Efter en tid ringde doktorn själv tillbaka och sa att han kunde försöka.

Jag beställde omedelbart en lapp och ordnade leveransen. Efter 2 veckor efter användningen kom den efterlängtade lättnaden till slut.

massage

Det finns en åsikt att massage med prostata ökar manlig kraft, men det här är inte riktigt så. Vid utövande av ett sådant medicinskt förfarande ökar utflödet av prostata körning, vilket förbättrar blodflödet till prostata.

Som ett resultat normaliserar blodcirkulationsfunktionen, och muskeltonen i perineum förbättras.

Det finns två typer av prostata massage, recensioner om varje ganska sant.

Dmitry 48 år gammal, Ekaterinburg

Jag är 48 år, och i min ålder måste jag tänka hur länge jag kan stanna i sängen. Dessutom började jag märka att jag vill ha en kvinna mindre och mindre: flera gånger i veckan, en gång i veckan, varannan vecka.

Jag bestämde mig för att leta efter information om detta på internet och upptäckte att det finns en sådan sak som profylaktisk prostata massage. Det kan ske självständigt hemma, men i de flesta fall rekommenderas att locka en make till hjälp.

Eftersom jag inte har någon fru, vände jag mig till närmsta hälsocenter för stöd. Och för en avgift, en ung sjuksköterska gick med på att komma till mitt hus.

Jag anser att det inte är nödvändigt att prata om mäns komplex separat, jag förstod personligen en skam först, för jag var tvungen att komma in i denna position framför en ung dam.

Men när ungefär en månad senare (massage gjordes 2 gånger i veckan) började jag märka de första resultaten, blev känslan av skam gradvis bortglömd. Nu kan jag få ett nytt sexliv igen.

Alexander 50 år gammal, Tver

"Efter att de första symptomen på prostatit uppstod (smärta vid urinering och smärta i perineum), gick jag genast till doktorn. Läkaren sa att vid min ålder, och jag är 50 år gammal, är kronisk prostatit mer sannolikt normen.

Jag hoppades att doktorn bara skulle behandla mitt problem med ett läkemedel, men en kurs av terapeutisk massage i prostata var ordinerad, endast 10 procedurer.

Jag kommer genast säga att den första massagesessionen var knappt uppehållen, det var mycket smärtsamt och obehagligt, även för en man så stark och fjädrande som jag var. Känslor under följande procedurer var inte mycket olika.

Folkmekanismer

Varje man vill hitta den bästa medicinen, det bästa läkemedlet för prostatit, vilket kommer att hjälpa till att bli av med problemet för alltid, men det finns inget sådant läkemedel.

Samtidigt menas det att "farmödres recept" är det mest effektiva botemedlet för prostatit (recensioner).

Pavel 43 år gammal, Vladimir

Jag behandlades bara med stenolja i kombination med vitamin E och zink. I en månad har all smärta gått, jag förväntade mig inte ens ett snabbt resultat.

Ivan 60 år, Tula

Min personliga frälsning från prostatit är en balm baserad på fettfett, jag lägger till smärtstillande medel och antiinflammatoriska örter till det. På morgonen känner jag mig som en ung man på 18 år, och jag glömmer bort den akuta smärtan under urinering under mycket lång tid.

Men många män förstår fortfarande att användningen av endast sådana recept inte kommer att ge resultat.

Ruslan 25 år, Khabarovsk

Jag är helt övertygad om att bara en förkylning kan botas med folkmetoder, det kommer inte att fungera med prostatit.

Alexey 32 år gammal, Kirov

För att bota prostatit är det inte tillräckligt att ta endast avkok av persilja eller att sätta självgjorda ljus. Här behöver vi ett integrerat tillvägagångssätt, och utan kemi på något sätt.

Faktum är att vissa "farmöders" recept verkligen kan användas under behandling, men de måste samordnas med en läkare utan att misslyckas. Annars kan alla "supermetoderna" som finns på Internet minimera fördelarna med medicinerna och andra förfaranden.

Sergey 54 år gammal, Samara

Jag citerar det mest kraftfulla receptet för den populära metoden att behandla inflammation i prostata. Tro mig, efter dess användning kommer andra prostata droger inte att krävas.

Och för beredningen av ett sådant verktyg behöver du destillerat vatten (150 ml), torrt krossat Eucalyptusblad (1 msk. L.), torrstrimlad malört (1 tsk.). Och även Mumiyo (3 flik.) Och grönt te (1 tsk.).

Först och främst måste du brygga ett torrt blad av Eucalyptus på ett ångbad av destillerat vatten. Därefter blanda detta löv med malurt, grönt te och koka över låg värme i ca 15 minuter. Sedan bör buljongen dräneras och läggas till den Mumiyo.

Efter kylning av buljongen till rumstemperatur kan du komma in i ändtarmen med en spruta, men du bör först göra en rengörande enema.

Efter introduktionen av buljong (120 ml) måste en man ligga på magen och ligga i detta tillstånd i minst 1 timme. För att spara värme kan den nedre torsongen vikas med en filt.

Förfarandet bör upprepas på morgonen och kvällen, men om några dagar efter att smärtan fortfarande inte går, så är prostatit orsakad av bakterier, och det behövs en läkares hjälp här.

Eugene 65 år gammal, Ryazan

Jag hittade mitt eget recept, eftersom ingen läkare kunde hjälpa mig. Men mitt recept hjälpte inte bara mig, men också andra män med prostatit, recensioner skrivs ofta med tack.

Så, det är nödvändigt att ta kamilleblommor (2 matskedar), lägg dem i en glasfat och häll kokande vatten (100 g). Därefter måste du täcka toppen och vänta tills infusionen har svalnat till rumstemperatur.

Då är det nödvändigt att spänna buljongen och lösa upp senapspulveret i den (1 tsk.). Ange den resulterande avkoket i ändtarmen och vänta 15-20 minuter. Behandla sålunda prostatit omkring en månad, upprepa en helande enema varannan dag.

recensioner

Vadim 34 år gammal, Lipetsk

Mitt arbete har länge varit starkt förknippat med att sitta på ett ställe. Som ett resultat är jag 34 och har prostatit. Faktum är att han i åldern 25 hittade de första symptomen på prostatit i sig själv, men han fick nästan ingen behandling.

Så, tillfällig användning av ljus och piller, vilket medför tillfällig lättnad.

Men vid 34 tryckte egentligen, och jag sprang till doktorn. Diagnosen är etablerad, behandlingen ordineras: piller, massage, ljus. Men som de flesta män reagerade han extremt negativt på idén om prostata massage, så hon vägrade genast det.

Till följd av min delbehandling har jag erektionsproblem. Och på en "fin" dag kom inte erektion alls, det blev nästan omöjligt att gå på toaletten på ett litet sätt.

Jag hittade en annan urolog omedelbart, det var fortfarande obekväma för doktorn att återvända och vi granskade min behandling. Efter att ha slutfört alla studier (ultraljud av blåsan, prostatakörteln, njurarna), diagnostiserades jag med kronisk prostatit.

Återigen ordinerades piller, ljus och massage, men nu följde de alla rekommendationer helt. Dessutom ordnade doktorn mig en diet, jag var tvungen att avstå från kryddig mat och alkohol. I slutet, efter avslutad behandlingstid, fann analyser att det praktiskt taget inte fanns någon inflammation.

Idag tror jag inte hur man ska behandla prostatit, nu så snart obehagliga symptom börjar störa mig igen, följer jag alla mina läkers rekommendationer. Vad och du, män, jag råder.

Anton 33 år gammal, Nefteyugansk

Den här människans olycka överträffade mig i livets topp, 32 år gammal. Jag började precis tänka på att skapa en familj och ha en bebis. Men vilken typ av familj kan vi prata om, på grund av helvete, slutade vi ens med sex?

Alla mina vänner och släktingar berättade för mig att jag skulle springa till doktorn. Men på grund av de interna komplexen fortsatte han att dra ut tid och hoppas på ett mirakel.

Detta underlättades också av det stora antalet recensioner som publicerades på Internet, som alla berättade hur man gör en kopia av hur man kan bli av med prostatit snabbt och utan att behöva läkare.

Som ett resultat blev diagnosen jag bara bedövas: "köra prostatit." Som läkaren sa, behandlas även akut prostatit snabbare och lättare.

Det var här min "upplysning" hände. I ett ögonblick insåg jag verkligen att eventuella ytterligare förseningar eller avvikelser från den föreskrivna behandlingen kan göra mig, en ung man, praktiskt taget ogiltig. Från och med det ögonblicket uppstod min långa väg till lättnad från smärta.

Allt började med mat, måste helt överge alkohol, kryddig och rökt rätter. Sedan började jag dricka de föreskrivna antibiotika enligt schemat, hormonpreparat och antispasmodik gick parallellt med dem.

Därefter förskrivde doktorn mig hjälpmedlet för adjuvansbehandling, med vilken min medicineringsväg slutade.

Idag försöker jag passa med hjälp av löpning, och varje gång jag ser ett fett, svettas och lider av andfådda män på gatan, ropar jag inåt honom: I stället för läkaren.

slutsats

Inflammation av prostata är smutsiga och ibland en akut sjukdom som kanske inte manifesterar sig under åren. Därför måste företrädarna för den starka hälften av mänskligheten definitivt övervaka sin hälsa så att de en dag inte kommer att möta diagnosen kronisk prostatit.

Alexey 54 år gammal, Nizhny Novgorod

Så snart urologen bekräftade mina misstankar om prostatit började han omedelbart att behandla allvarligt. Ja, inte alla förfaranden är trevliga för mig, ja det är inte heller bra att ta ett stort antal piller.

Ivan 49 år gammal, Rostov-mot-Don

Tack Gud, jag har inte prostatit, men jag såg med egna ögon hur min vän led av honom. Så länge för mig själv gjorde jag följande slutsats: minsta dåliga vanor, maximal fysisk aktivitet och regelbundet sexliv.

Jag kommer också inte att gömma mig, för några år sedan köpte jag en massageduschhuvud och använde den flera gånger i veckan. Jag är 49 och så långt så bra.

Det finns många recensioner och var och en representerar sin egen åsikt. Därför är det första och främst det säkraste och säkraste behandlingsalternativet för prostatit att konsultera en läkare.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

KOMMER DU PROSTATERA? Redan många verktyg försökte och ingenting hjälpte till? Dessa symtom är kända för dig själv:

  • ihållande smärta i underlivet, skrotum;
  • svårighet att urinera
  • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet är kirurgi? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan botas! Följ länken och ta reda på hur en specialist rekommenderar behandling av prostatit.