Search

FARLIG MEDICIN

Med prostatit måste patienter vanligtvis välja mellan två procedurer: en kirurgisk operation eller en fingermassage.

Men det finns ett alternativt alternativ - användningen av en speciell apparat Ereton, som påverkar inflammerad körkörtel genom pulser av elektrisk ström, vibration och magnetfält.

Det kan reglera prostata körtelns funktion, där patologiska förändringar diagnostiserades. Som praktiken visar användningen av enheten en positiv effekt både när man tar en gemensam medicinering och separat.

Risken för prostatit för män

Om obehandlad kan sjukdomen leda till allvarliga komplikationer. Cooperkörtlar, njurar, urinblåsa, sällsynta vesiklar, epididymier och organ kan vara involverade i den inflammatoriska processen.

Trots den höga sannolikheten för immunförsvaret som ingriper för att bekämpa infektionen bidrar några av de associerade faktorerna till utvecklingen av akut prostatit:

  • för hög sexuell aktivitet eller brist på regelbunden utlösning;
  • fast livsstil (stillasittande arbete);
  • svagt immunförsvar;
  • avslappnad sex utan att använda ett preventivmedel (kondom);
  • Förekomsten av sexuellt överförbara infektioner.

Många människor vet om konsekvenserna av prostatit, därför rekommenderas att använda Ereton-apparaten, recensioner av urologer om vilka är mest positiva.

Eretone har följande egenskaper:

  • lindrar kramp och ömhet
  • eliminerar urinproblem
  • förbättrar erektilfunktionen
  • minskar svullnad, tar bort tumörer i körteln;
  • lindrar kroppen av stillastående processer;
  • Det förbättrar välbefinnandet - både fysiskt och emotionellt.

Värdighetsapparat

Enheten har visat sig vid behandling av prostatit, lindrar svullnad och andra symptom som är karakteristiska för sjukdomen.

Ereton för män, recensioner och priset som gör det till ett av de mest prisvärda och effektiva sätten att behandla prostatit, har följande fördelar:

  • kan användas hemma, kräver inte speciella färdigheter att arbeta med honom och medicinsk utbildning;
  • Tack vare sina kompakta dimensioner kan den tas på vägen utan att avbryta behandlingen.
  • låter dig undvika obehagliga procedurer och operation.

Princip för verksamheten

Enheten fungerar på prostatakörteln och stimulerar dess aktivitet. Det skapar ett magnetfält med ett induktionsvärde från 25 till 100 mT, vibrationer med en frekvens på 130 till 200 Hz och skickar elektriska impulser med en spänning på upp till 15 V. Var och en av signalerna har en terapeutisk effekt.

Elektriska impulser förbättrar blodflödet i venerna, artärerna och kapillärerna. Som ett resultat normaliserar bindevävnaderna i hankörteln processen med expansion och proliferation, svullningen minskar och passerar helt.

Apparaten Ereton, granskningar av läkare om vilka bekräftar dess terapeutiska egenskaper eliminerar således känslan av obehag i bäckenområdet, lindrar spasmer och smärta.

Det elektromagnetiska fältet främjar accelerationen av metaboliska processer i celler och vävnader, normaliserar processerna på cellulär nivå. Lågfrekvensvibrationer påverkar rörelsen av blod och lymf. Väggarna i blodkärlen expanderar, vilket ger tillräcklig blodtillförsel till bäckenorganen.

Användning av enheten

Prostatit är rädd för denna åtgärd, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Maximal effekt från användningen av Ereton-apparaten uppnås om proceduren utförs på en tom mage på morgonen, 1,5-2 timmar efter det att läkemedlet tagits. Reglerna för att arbeta med enheten är följande:

  • För att desinficera sonden måste du använda väteperoxid och tvättmedel.
  • före sessionen rekommenderas att tömma blåsan och tarmarna (med rengörande emalj).
  • Passiv elektrod måste fixeras på puben eller sakrummet.
  • Innan sonden används, måste den smörjas noggrant med vattengel. Därefter införs sonden i ändtarmen till ett djup av 8 cm;
  • I enlighet med behandlingsschemat är det nödvändigt att justera parametrarna för enhetens utsignaler. Patienten ska uppleva en ganska trevlig känsla;
  • Efter avslutad procedur måste sonden avlägsnas och sköljas noggrant.
  • Varaktigheten av det första förfarandet är 5 minuter, tiden för efterföljande sessioner ökar med 1 minut till 12 minuter;
  • Kursen är från 10 till 12 sessioner med en paus från 1,5 månader till sex månader.

Om det för en eller annan anledning inte var möjligt att uppnå önskat resultat rekommenderas det att upprepa sessionerna efter en månad. För att bekanta sig med yttrandena från dem som använde enheten, skriv in frågan "urologiska enheter Ereton reviews" i söksystemet och läs den faktiska informationen om enheten.

Kombinationen av alla tre typer av effekter som stöds av enheten är endast tillåten i svåra fall då en av dem inte har den önskade effekten. Om sjukdomen befinner sig i ett av de första stadierna rekommenderas en alternativ exponering för nuvarande pulser, ett magnetfält och en vibration.

Brister i enheten du borde vara medveten om

Den viktigaste negativa egenskapen hos Ereton-apparaten är behovet att fördjupa sin sond i anuset, med vilken obehagliga känslor kan associeras.

Många patienter rapporterar obehag, både fysiskt och psykiskt.

Avvisa därför att använda denna enhet. Men experter säger att endast på detta sätt kan du uppnå önskat resultat utan att tillgripa operation.

Den största fördelen med apparaten är också att den är avsedd för hemmabruk, så proceduren kan utföras under förhållanden som är bekväma för patienten. Den har en Ereton-apparat och negativa recensioner i samband med sin kostnad, som är 8-9 tusen rubel. Men enligt experter och många patienter är det fortfarande ett av de billigaste alternativen till andra behandlingsmetoder.

Kontra

Anvisningarna för enheten anger i vilka fall det inte ska användas för att behandla prostatit:

  • i närvaro av cancer i vilken form som helst;
  • Om patienten upplevde några problem med kardiovaskulärsystemet, led av ett hjärtinfarkt eller använder en pacemaker, är användningen av enheten förbjuden.
  • Efter en ny operation på prostatakörteln (upp till tre månader) rekommenderas det inte att utföra behandling med hjälp av Ereton-apparaten, bekräftar läkares recensioner detta.
  • om patienten har eller tidigare haft någon systemisk blodsjukdom.

Relaterade videor

Docent vid Institutionen för fysioterapi och medicinsk rehabilitering av nordvästra medicinska universitetet på Ereton Apparatus:

Hittills finns det ingen metod för behandling av prostatit i medicinen, vilket i alla fall har en 100% positiv effekt. Men det betyder inte att patienter ska vägra behandling. När du söker efter information om enheten på Internet på begäran av "Ereton-recensionerna" kan du hitta recensioner både positiva och negativa. Men, som praktiken visar, lämnar sistnämnden exakt de patienter som inte har haft samråd med en läkare.

  • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
  • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter intag.

Eriton för män recensioner

gratis samtal i Ryssland

Utan fridag, 7: 00-21: 00, Moskva tid

gratis samtal i Ryssland

Utan fridag, 7: 00-21: 00, Moskva tid

Behandling av prostatit, prostatacenom och andra manliga sjukdomar med en bevisad effektivitet på 91,9% *

"Ereton" är avsett för behandling av prostatit, prostata adenom, erektil dysfunktion och andra urologiska sjukdomar. Enheten har bevisad effektivitet, lindrar snabbt smärta och hjälper till att bekämpa funktionella förändringar.

"Ereton" testades i NMHC dem. NI Pirogov Nationella Medicinska och Kirurgiska Centrum. N.I.Pirogova och har certifikat som bekräftar dess säkerhet och effektivitet. Detta är den enda högspecialiserade medicintekniska enheten i Ryssland.

Ereton är lätt, kompakt och batteridriven. Behandlingsförloppet kan fortsätt även när det är borta - på affärsresa eller på semester. På grund av den ekonomiska energiförbrukningen för en uppsättning batterier, varar det i ett halvt år av arbetet.

Apparater med upphettning är kontraindicerade under perioden av den akuta sjukdomsförloppet. "Ereton" värmer inte vävnaden under behandling. Grunden för hans arbete är en modernare teknik - ett komplex av pulserad och magnetisk terapi.

Enheten är anpassad för användning hemma och kräver ingen speciell medicinsk kunskap och färdigheter. Levereras med detaljerade bruksanvisningar.

Behandling med Eretons apparatur förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen, vilket har en positiv effekt på styrkan. Under undersökningen observerades förbättringar i 100% av fallen med användning av enheten.

Ereton är den enda apparaten som omedelbart lindrar akut smärta. Som regel sker förbättring efter det första förfarandet. För att få ett hållbart resultat är det tillräckligt att slutföra en kurs på 10-12 sessioner.

Cirka en tredjedel av män över 18 år upplever kronisk eller akut prostata, urinproblem, sexuella dysfunktioner, nedsatt prestanda och andra symptom på prostatit. De uppstår under påverkan av stress, stillasittande livsstil, hypotermi, liksom komplikationer från tidigare sjukdomar.

  • Kronisk och bakteriell prostatit
  • Hyperplasi (adenom) i prostatakörteln
  • Erektil dysfunktion
  • Kronisk smärta i bäckenområdet

Varning! Det finns kontraindikationer.
Läs innan du köper.

Efter att ha läst den här boken kommer du att få nyckeln till din hälsa, som kommer att förbli hos dig för alltid och du kommer att veta vad riktiga mäns hälsa och livslängd är.

Verkan av "Ereton" -apparaten sammanfaller exakt med arbetsprincipen för professionella medicinska anordningar. Den är baserad på användningen av två elektroder, utstrålande och mottagande, med riktning av elektriska och magnetiska pulser.

Pulsströmstimulering

Det förbättrar blodcirkulationen i kärlen, främjar utflödet av lymf, stoppar tillväxten av bindväv, lindrar spasmer och kronisk smärta.

Mekanisk mikrovibration med låg frekvens

Främjar utflöde av venöst blod och lymf, förbättrar mikrocirkulationen, utvidgar muskeltypens artärer och stimulerar näring av bäckens organens vävnader.

Accelererar metabolism i celler och vävnader, återställer skadade vävnader, lindrar inflammation, hjälper till att minska puffiness och ökar effekten av droger.

"Ereton" är en högspecialiserad medicinsk apparat avsedd för behandling av urologiska sjukdomar. Det har en målinriktad fysioterapeutisk effekt, vilket ger det bästa resultatet vid behandling av kroniska och akuta former av sjukdomar. Sådan exponering är det enda effektiva bevisade alternativet till medicinska kurser som utförs av specialister i medicinska institutioner och kirurgi.

Apparaten är baserad på verkan av två elektroder: strålningselektroden införs rektalt och den mottagande elektroden är fäst vid underbuken. Detta skapar en riktningseffekt av elektriska och magnetiska impulser på prostatakörteln.

Enheten används en gång om dagen. Procedurens varaktighet vid inledningsskedet är 5 minuter, procedurens gång ökar till 12 minuter i följd.

Effekten av ett förloppsförfarande med Ereton-apparaten varar upp till sex månader. I vissa fall, för att uppnå stabila förbättringar, kan det vara nödvändigt att genomföra flera kurser av procedurer med en frekvens på 1,5-2 månader.

Enheten "Ereton" var certifierad i NMHC dem. Pirogov. Enligt studier är dess effektivitet 91,9%.
Vi ger 100% garanterade resultat. Om enheten är ineffektiv, kommer vi att återbetala pengarna.
Läs mer om villkoren för återvändande.

+ speciell present till dig

Tillämpade enheten "Ereton" tillsammans med behandlingsförloppet, som ordinerades av urologen. Innan han använde konsulterade han en läkare, men han var skeptisk till den här enheten, även om han inte förbjöd användningen. Med komplex behandling på två veckor blev symtomen på kronisk prostatit mindre uttalad. Nu byter jag urologens preventiva procedurer med "Ereton" behandlingsapparaten och börjar leva ett normalt sexliv igen.

Jag diagnostiserades med kronisk prostatit för tre år sedan. Han behandlades på Krim, men efter ett och ett halvt år började komplikationer igen. Har överlämnat en mängd analyser, har gått igenom en fullständig kurs av antibakteriell terapi, men sjukdomen visades periodiskt av sekretioner och svårigheter att urinera. Enheten "Ereton" hjälpte mig perfekt. Jag är frisk och har glömt vad prostatit är.

Hallå Ereton är en bra maskin !! I mer än ett år har det inte förekommit några exacerbationer och betydande förbättringar i prostata körteln och erektion är märkbara, vilket inte var fallet under tre års behandling! Enheten lindrar perfekt smärta. Tidigare, efter att arbetet ofta gav i tårna med domningar. Smärta i nedre delen avlägsnas från första gången, är kramper och värk i ljummen borta. Det andra förfarandet konsoliderade resultatet, och smärtan återvände inte.

Jag var glad att enheten "Ereton" kan användas utan droger, vilket jag inte starkt litar på. Ganska tillfälligt fick jag reda på de mirakel som enheten arbetade med från sin vän, urologen. Jag rådde med honom om hur man behandlar prostata adenom. Förresten har jag aldrig sett ett så gott pris, som på den här sidan, överallt kom jag över återförsäljare. Så jag var dubbelt nöjd.

Jag kunde inte bestämma mig länge om att köpa "Ereton" -apparaten, men nu ångrar jag att jag slog på med beslutet. Med hjälp av enheten lyckades jag förkorta behandlingens gång och spara mycket pengar. Skulle köpa tidigare - skulle spara ännu mer. Jag fortsätter att använda den för profylaktiska ändamål - det stimulerar erektion väl. Tyvärr hittade jag väldigt få recensioner om den här nödvändiga enheten, vilket oroade mig innan jag köpte. Övertygad om dess fördelar, jag vill rekommendera den urologiska enheten "Ereton" till alla som har problem med erektion.

Ljud recensioner

Enheten testades på National Medical-Surgical Center. N.I. Pirogov och i det kliniska sjukhuset № 122 heter. LG Sokolova. Ereton-enheten tilldelades med två platina, guld och silver märken "All-Russian brand". Kvalitetsmärke XXI century. "Och fick titeln Laureate av" 100 bästa produkter av Ryssland 2017 "Program.

För den mest bekväma och effektiva användningen av enheten "Ereton" rekommenderas att använda de medföljande drogerna.

Bidrar till ett bättre genomförande av pulserna.

Kunna sakta eller stoppa tillväxten av prostata adenom.

Den aktiva elektroden måste behandlas med en antiseptisk före varje användning.

Köp direkt från tillverkaren

Leverans i hela landet med kurir eller ryska posten

Praktiska betalningsmetoder

"Ereton" i media

8 800 777-30-21 (gratis i Ryssland)

8 800 777-30-21 (gratis i Ryssland)

8 84235 60-100
Utan fridag, 7: 00-21: 00, Moskva tid

Antalet bonuskort är begränsat.

1) Namnaktier

Vi returnerar 100% av kostnaden för Ereton Apparatus till kortet "PRODvizion - BONUS"

2) Promo Arrangör

Företaget "PRODvizhenie", IP Pimonov A.Yu., IP Epifanova TV, Adress: 433512 ul. Lenin 23 V, Ulyanovsk region, Dimitrovgrad, s / 73

3) Tidpunkten för åtgärden

Åtgärdstiden är från 09.11.2017 till 31.05.2018.

3,1. Köp Ereton Apparatus från 09/11/2017 till 22/01/2018, inklusive (datumet bestäms av orderdatumet) och få ett PRODVIZ-BONUS-kort med en gräns på 8990 bonusrubel.

3,2. Köp produkter från katalogen "Medtechnika for the home" eller "Secrets of longevity" fram till 05.31.2018.

4) Åtgärdens territorium

Kampanjen gäller alla Ereton Apparatus kunder, oavsett var de bor.

5) Beskrivning av produkten som ingår i åtgärden.

Varorna som deltar i åtgärden är, enheten "Ereton", produkter från katalogen "Medtechnika for home" och "Secrets of longevity."

6) Förfarandet och förfarandet för att informera deltagarna om Kampanjen om Reglerna.

Deltagarna informeras genom tillkännagivandet av åtgärden i tidningarna:

"Argument i veckan" daterad 09.11.2017,

"Medicinska bokstäver" daterad den 11/13/2017,

"Folkets råd" daterad den 11/14/2017,

"Zavalinka" daterad 11/21/2017,

"Hushåll" daterad den 11/21/2017

"World of News" från 11/28/2017,

"Pensionär-dachnik" från 11.12.2017

och placera reglerna på det globala Internetet på: www.ereton.ru

7) Kampanjvillkor

Att delta i Kampanjen under den period som anges i punkt 3. Regler, du måste köpa enheten "Ereton" för publicering i tidningar:

"Argument i veckan" daterad 09.11.2017,

"Medicinska bokstäver" daterad den 11/13/2017,

"Folkets råd" daterad den 11/14/2017,

"Zavalinka" daterad 11/21/2017,

"Hushåll" daterad den 11/21/2017

"World of News" från 11/28/2017,

"Pensionär-dachnik" från 11.12.2017

7,1. PRODVIZ-BONUS-kortet utfärdas till köparen av Ereton Apparatus, som beställde för publikation i tidningarna:

"Argument i veckan" daterad 09.11.2017,

"Medicinska bokstäver" daterad den 11/13/2017,

"Folkets råd" daterad den 11/14/2017,

"Zavalinka" daterad 11/21/2017,

"Hushåll" daterad den 11/21/2017

"World of News" från 11/28/2017,

"Pensionär-dachnik" från 11.12.2017

Ett kort för ordningen för en apparat "Ereton".

7,2. Kortgränsen är 8990 bonus rubel. 1 bonus är 1 rubel.

7,3. Fram till den 31 maj 2018 kan en deltagare i en kampanj köpa upp till 30% av köpeskillingen med ett kort "PRODvizion-BONUS" genom att köpa produkter från Medtechnika för hemmet eller hemligheterna i livslängdskatalogen (exklusive leverans).

7,4. Vid beställning, vars kostnad delvis betalas av kortet "PRODvizion - BONUS", måste deltagaren av Kampanjen ge kortnummer och fullständigt namn. kortinnehavaren.

7,5. Kortet "PRODviz-BONUS" kan användas av en tredje part (inte kortinnehavaren) förutsatt att kortinnehavaren inte har några invändningar.

7,6. Bonus rubel kan inte ges till deltagaren i kontanta motsvarighet.

8) Deltagarens rättigheter och skyldigheter

Programmedlemmen har rätt att

8,1. Delta i Kampanjen enligt reglerna.

8,2. Kräver ett kort "PRODvizheniya - BONUS" med förbehåll för överensstämmelse som anges i punkt 7. Av Reglerna, liksom när arrangören erkänner åtgärden, att villkoren i punkt 7. Regler implementerade av deltagaren.

8,3. Vid uppfyllandet av villkoren för denna kampanj krävs att arrangören ger en rabatt på upp till 30% med förbehåll för de villkor som anges i punkt 7. Regler.

9) Organisatorens rättigheter

Arrangören har rätt att

9,1. Ändra Reglerna eller Avbryt Kampanjen, samtidigt som du meddelar deltagaren i Kampanjen om en ändring i förordningen eller avbokning av kampanjen på det sätt som anges i punkt 6. Regler.

10) Ytterligare villkor

Kampanjens deltagare kan vara den person som köpte enheten "Ereton" genom att publicera i tidningar:

"Argument i veckan" daterad 09.11.2017,

"Medicinska bokstäver" daterad den 11/13/2017,

"Folkets råd" daterad den 11/14/2017,

"Zavalinka" daterad 11/21/2017,

"Hushåll" daterad den 11/21/2017

"World of News" från 11/28/2017,

"Pensionär-dachnik" från 11.12.2017

Åtgärden gäller inte för andra utskriftsmaterial och enheter. Genom att delta i Kampanjen samtycker deltagaren med att bearbeta hans personuppgifter av arrangören.

Företaget PRODvizheniya är den officiella representanten för forsknings- och produktionsföretaget "Nevoton" sedan 2011.

Våra produkter passerar medicinska tester och har bevisat effektivitet.

Vi hjälper människor som vill återställa sin hälsa, för att göra detta med hjälp av moderna och effektiva metoder för återhämtning. Vi ser ett tydligt tillfälle att göra människors hälsa mindre beroende av droger med hjälp av ny teknik. Vårt uppdrag är att få hälsa genom våra enheter till så många som möjligt!

I maj och juni presenteras "Ereton" -apparaten på utställningar där du kan bekanta dig med apparaten, få ett gratis expertkonsult och köpa apparaten.

Utställningar hålls i städerna:

  • 25 maj, Magnitogorsk, DC Ordzhonikidze, st. Naberezhnaya, 1, 13.00-14.00
  • 26 maj, Jekaterinburg, DK Lavrov, Cosmonauts Ave., 23, 9.00-10.00
  • 26 maj, Yekaterinburg, Gorky Kulturcentrum, ul. Pervomayskaya 24, 11.00-12.00
  • 27 maj, Nizhny Tagil, DK Sovremennik, 25 Lenin Ave., 9.00-10.00
  • 31 maj Kazan, DK Khimikov, Yamashev Ave., 1, 11.00-12.00
  • 1 juni Kirov, Vyatka Philharmonic, st. Lenina, 102B, 11.00-12.00
  • 2 JUNI Cheboksary, DK Aggregate Plant, Mira St., 1, 10.00-11.00
  • JUNI 7 Izhevsk, Ispalatset Izhstal, st. Udmurt, 222, 10,00-11,00
  • 8 JUNI Berezniki, Kulturpalats Lenin, Lenin Ave., 50, 10.00-11.00
  • JUNI 9 Perm, DK VOS, st. Krasnova, d. 18, 10.00-11.00
  • JUNI 9 Perm, Pushkin House of Culture, ul. Scherbakova, 33, 13.00-14.00
stänga

Telefon: 8 800 777-30-21 (Tollfri i Ryssland),
8 84235 60-100

Adress: 433515, Ulyanovsk-regionen, Dimitrovgrad, ul. Lenin 23 V

Arbetstid: 7 dagar i veckan, 7: 00-21: 00, Moskva tid

För att vår hemsida ska fungera optimalt och att alla sidor ska visas korrekt är det nödvändigt att din webbläsare tillåter cookies. Cookies används för att göra det möjligt för webbplatsen att känna igen en besökare baserat på sina tidigare besök eller att ge besökare tillgång till olika funktioner eller tjänster på webbplatsen, samt att ge statistiska data till webbplatsägare. Om du inte vill ta emot cookies från våra eller andra webbplatser kan du ändra dina webbläsarinställningar.

En cookie är en liten textfil som en webbplats lagrar på din dator. Olika cookies har sitt syfte. Till exempel används cookies för att lagra användarinställningar för en webbplats. Cookies kan också användas för webbplatsstatistik.

I enlighet med lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor informeras om följande:
- Vilken webbplats innehåller cookies?
- Vad används dessa cookies för?
- Hur man undviker att cookies laddas ner

Det finns två typer av cookies: session och ihållande. Sessionscookies lagras på din dator, men försvinna så fort du lämnar webbplatsen. Hållbara cookies lagras på din dator fram till det datum då kakan anses vara använd.

Vill du ha mer information?

Vill du lära dig mer om cookies och vad du ska göra för att undvika dem? Besök webbplatsen för post- och telekommunikationsnyheter på www.allaboutcookies.org.

Leverans sker i hela Ryssland.
Möjliga leveransmetoder:

- Ryska Posten

- Transportföretaget CPCR

Exakt kostnad och leveranstid beräknas vid kassan.

Indikationer för användning

- Kronisk prostatit
- Hyperplasi (adenom) i prostatakörteln
- Erektil dysfunktion
- Brist eller förlust av sexuell lust
- Kronisk bäckensmärtssyndrom
- Prostata cystit
- Prostatodinia
- Brist eller förlust av sexuell lust
- Adnexit
- Kvinnlig infertilitet av tubal ursprung
- Kronisk salpingit och oophorit

- Onkologiska sjukdomar
- Implantat pacemaker
- Stroke eller hjärtinfarkt, lidit under de senaste sex månaderna
- Tendens till blödning
- Systemiska blodsjukdomar
- Tromboflebit
- Perioden för förvärring av psykiska och infektionssjukdomar
- Individuell intolerans

Företaget "PRO Promotion" är öppet för samarbete. Lär dig hur du går med hos våra partners på telefon 8 84235 60-100.

Praktiska betalningsmetoder

Du kan betala för beställningen på något sätt bekvämt för dig.
Tillgängliga betalningsmetoder:

- Mailöverföring

Betalning sker via postöverföring på Rysslands postkontor. Betalningstiden: 3-10 dagar.

- Betalning vid mottagande

Leverans av ryska posten: Betalning av kontanter vid leverans på ryska postkontoret efter mottagande av ordern.

Leverans av transportföretag: Betalning kontant eller kontantlös till transportföretagets kurir vid mottagandet av ordern.

Betalning sker efter orderbekräftelse. Vänligen ange dina uppgifter för att fortsätta.

Betalningen lyckades. Du kommer att få en betalningsanmälan till den angivna e-postadressen.

Ett fel uppstod under betalningen. Vänligen kontakta företagets chef på telefon 8 800 777-30-21 eller via mail [email protected]

Vårt företag är engagerat i att skydda din konfidentiella information. Vår integritetspolicy förklarar vilken information vi samlar om dig, hur vi använder informationen vi samlar om dig, hur du kan meddela oss om du väljer att begränsa användningen av sådan information.

Genom att lämna in din information godkänner du användningen av sådan information i enlighet med denna sekretesspolicy. Om vi ​​ändrar vår integritetspolicy kommer eventuella ändringar att läggas ut på denna sida utan föregående meddelande.

Vilken slags personlig information samlar vi om dig?

Vi samlar in information om användare av vår hemsida på flera sätt, inklusive att använda identifieringsfiler som lagras i klientsystemet, genom registrering, samt via e-postmeddelanden som skickas till oss via vår hemsida. Information som samlats in innehåller följande:
Om du skickar oss ett e-postmeddelande ger du oss automatiskt adressen till din brevlåda, liksom annan personlig information som ingår i texten i ditt meddelande.

Om du ringer till vårt tekniska supportcenter eller lämnar ett röstmeddelande, accepterar du att meddela ditt namn, ditt telefonnummer, din e-postadress och andra personuppgifter som du samtycker till att ge våra tekniska experter i ordning så att våra tekniska experter kan svara på din förfrågan.

Vi samlar in och lagrar information från alla besökare till vår hemsida, som de antingen aktivt gör tillgängliga för oss eller under deras enkla webbläsning på vår hemsida: datoradress på nätet (IP), webbläsartyp, operativsystemtyp, datum och Tidpunkten för tillgång till vår hemsida, adressen till Internet-resursen från vilken användaren omdirigerades till vår hemsida. Vi använder den här informationen för att spåra trafiken till vår webbplats, räkna antalet besökare i olika delar av webbplatsen, och också göra vår hemsida mer användbar.

Vad gör vi med den information vi samlar in?

Vi använder personuppgifter för att förse dig med de tjänster du ber oss att tillhandahålla. Om du inte meddelar oss att du inte längre vill få denna typ av information, kan vi regelbundet informera dig om våra produkter och tjänster. Genom att meddela dina personuppgifter via e-post eller telefon godkänner du vår användning av din information på det sätt som beskrivs i denna paragraf.

Vi kan utföra statistiska analyser av användarbeteende (till exempel analysera data om användningen av webbplatsen, passivt från alla användare) för att bestämma den relativa graden av konsumentintresse i olika delar av vår hemsida. En sådan analys kommer att hjälpa oss i våra ansträngningar att ytterligare förbättra produkten.

Vem delar vi informationen vi samlar in?

Vi kommer att lämna dina personuppgifter om det krävs enligt lag, inklusive på domstolens begäran, efter domstolens beslut, vid domstolsdomstolar eller i enlighet med andra krav i federala, regionala eller kommunala lagar.

Vi kan överföra statistiska data till tredje part i sammanfattande form utan att lämna ut personuppgifter till våra användare.

Hur kan du vägra att få information från oss?

Om du inte vill att vi ska kontakta dig om våra produkter eller tjänster, kan du meddela oss om det här, antingen då du ger oss kontaktuppgifter, eller när som helst genom att skicka ett mail till [email protected]

Länkar till tredje parts webbplatser

Som en tjänst kan vi erbjuda dig länkar till webbplatser som drivs och drivs av tredje part. Sådana tredje parter använder sitt eget datainsamlingssystem. Vi är inte ansvariga för deras insamlingsmetoder eller för innehållet på deras webbplatser. Vi rekommenderar dig att noga granska sekretessgraden på alla webbplatser, inklusive de som finns tillgängliga på länkarna från den här sidan.

Vilka säkerhetsverktyg används för att skydda din information?

All information om dig som lagras på vår webbserver är placerad i slutna databaser och skyddad av ett antal tekniska medel för åtkomstkontroll.

SP Pimonov Aleksandr Yuryevich
Jurid. Adress: 433515, Ulyanovsk-regionen, Dimitrovgrad, ul. Bratskaya, d.21, kV.65
Post. Adress: 433515, Ulyanovsk-regionen, Dimitrovgrad, POB 73
TIN 730200056249
OGRNIP 308730226600012
Ansvar 40802810810020000238 till gren av JSC "BINBANK" i Ulyanovsk BIK 047308887 Korttids konto 30101810100000000007

Enligt Ryska federationens dekret av den 19 januari 1998 nr 55 är arbetsmedicinsk utrustning inte föremål för återvändande.

Vi ger en förlängd garanti: Om enheten visar sig vara ineffektiv, kommer vi att återbetala kostnaden när följande dokument tillhandahålls:

- Certifierad kopia av poliklinikkortet under behandlingsperioden med enheten "Ereton"
- Den godkända slutsatsen hos den behandlande läkaren om frånvaron av förändringar i återstående volym urin efter avslutad tre behandlingskurser under fyra månader
- Kopior av ultraljudsresultat före och efter användning av enheten "Ereton"
- En kopia av dokumentet på betalningsapparaten "Ereton"

Ereton urologisk apparat av prostatit: Stoppa smärtan och ångest hemma!

Ereton, som utvecklats av ryska forskare, är en urologisk anordning för prostatit, som snabbt och enkelt hjälper dem som lider av problem med prostatakörteln och sexuella funktioner. Bevisad effektivitet efter allvarliga medicinska kontroller i de bästa kliniska centra i landet - 91,9%. Snabbt lindra smärta och frekvent urinering, återställ erektil funktion. Fungerar säkert på alla åldrar, har en liten storlek och låg kostnad.

Det har en bestående effekt, en procedur är tillräckligt för ett halvår av sexuellt liv av hög kvalitet och urinorganens hälsa.

Vad är Ereton urologisk apparat för prostatit?

Baserat på effekterna av elektrisk pulsström, lågfrekvent mikrovibration och magnetfält, som kan användas både individuellt och i kombination.

  • behandling av kronisk, akut prostatit infektiös och icke-infektiös natur;
  • lättnad från symptomen och orsakerna till prostata adenom;
  • eliminering av erektil dysfunktion
  • Frälsning från smärtsamma känslor i sjukdomar i de urogenitala organen.

På grund av den komplicerade åtgärden kommer du att känna de första resultaten i behandlingen efter flera sessioner.

Huvud fördelar med enheten

Enheten har ett antal obestridliga fördelar som användarna har märkt:

  • lindrar snabbt smärta och inflammation
  • kompakt och lätt att använda;
  • låg kostnad med långsiktig effekt;
  • utveckling av ryska specialister
  • låter dig fullständigt bota sjukdomen eller uppnå en stabil remission.

Det har inga analoger, är ett alternativ till långtids medicinsk behandling och operation.

Vad är den urologiska apparaten Ereton från prostatit

Apparaten i sig ingår i satsen, ett batteri från vilket det kommer att fungera och bruksanvisningar.

För effektiv användning är det nödvändigt att använda en antiseptisk och ett medel för Uniagel för pulsernas bästa konduktivitet

Så här använder du enheten

En av elektroderna sätts in i anorektalområdet, den andra är fäst vid underlivet.

1 procedur utförs varje dag. Varaktighet i början - högst 5 minuter. Gradvis kan en session ökas till 12 minuter. Varaktigheten av kursen med korta pauser kan nå 2 månader.

Godkännanden för överensstämmelse

Han har alla nödvändiga intyg om överensstämmelse och licenser för försäljning, många ryska och internationella utmärkelser.

Läkare recensioner om Ereton

Yapparov KA, urolog

Sjukgymnastik vid behandling av urologiska sjukdomar är väsentlig. Jag råder patienter att köpa en gång och använda enheten själv, vilket inte har något alternativ på den internationella marknaden. Före användning ska du rådgöra med din läkare, eftersom det i vissa fall finns kontraindikationer.

Kundrecensioner om enheten Ereton för mänens hälsa

Alexander, 67 år gammal

I 2 veckor blev jag av med smärtsamma symtom, nu har jag högkvalitativt kön, jag fortsätter behandlingen.

Jag blev av med bakteriell prostatit, tack vare de ryska forskarna. Idag minns jag inte vad smärta och sömnlöshet är.

Han led i flera år och kunde inte ta bort smärtan i underlivet och nedre delen av ryggen. Enheten klarade snabbt med min prostatit, livet blir bättre, obehag återkommer inte.

Alexander, 44 år gammal

Njut av priset, det snabba resultatet och möjligheten att ta med dig på affärsresor.

Var kan man köpa den urologiska enheten Ereton från prostatit

Beställ enheten på Internet till bästa pris. Använd åtgärden och få Uniagel-produkten som en present.