Search

Matrix 35033 lasernivåöversikt

Matrix 35033-lasernivån är en hushålls laserplanbyggare som projicerar ett laserkors, det vill säga horisontella och vertikala linjer som skär 90 ° vinkel framför enheten.

Matrix 35033 lasernivån har minst tre analoger i Ryssland, det här är Yermak, Defort, Fit och massa i Kina, en detaljerad översikt över vilken en kan hittas här.

Och om man ska gå vidare från kostnaden, så är det enligt min mening för samma pengar värt att ta en storleksordning, mer funktionellt instrument, som inte heller är en liten, till exempel en nivå med fem plan och en KaiTian-plumb.

Matrisnivån har låg projiceringsnoggrannhet, 0,5 mm per meter (som en normal bubbelnivå), och ett litet svep av laserstrålar, ca 110 °.

Av alla egenskaper hos lasernivån är Matrix glatt nöjd med endast priset, 3-4 tusen rubel. Men enheten är inte känd för pålitlighet, så du måste tänka på om du vill köpa ett engångsverktyg.

Tekniska specifikationer

Noggrannhet med horisontell installation, mm / m: 5 mm med 10 m

Kompensatorns funktion, °: ± 4

Arbetsområde utan mottagare, m: upp till 10

Rotationsvinkel på den vertikala strålen, °: ca 110

Vinkeln på den horisontella strålen, °: ca 110

Damm- och fuktklass: IP54

Laserljudets våglängd, nm: 650

Laserklass: 2

Batterier / spänning, st. x Typ / Volt: 2 AAx1.5 V

Driftstemperaturområde, ° С: från -10ºC till +50ºC

hölje

Huvudet på Matrix 35033 självnivellerande lasernivån ligger på en plastplattform med tre speciella ben. Kroppen själv är formad som en oregelbunden cylinder med en smalning på sidorna för grepphänthets bekvämlighet.

Fodmaterialet är plast, byggkvaliteten är genomsnittlig. Men trots detta hävdar tillverkaren en ganska hög grad av skydd mot fukt och damm IP54.

Öppningarna är små och försänkta inåt, så skanning av linjerna lämnar mycket att önska.

På baksidan av lasernivån är batterifacket, vilket är fastsatt med ett lock på spärren.

Ett sådant låsningssystem är inte helt försiktigt, eftersom det är lätt att bryta plastlåset när det släpps eller öppnas felaktigt (stängt).

Mat kommer från 2 finger-typ batterier.

Typ av kompensator

Automatiseringen av Matrix 35033 laserplotter utförs med hjälp av ett magnetisk pendulkompensationssystem installerat inuti väskan.

Självnivellering sker i intervallet ± 4 °, med en större avvikelse kommer enheten att signalera ett fel, d.v.s. du måste ställa in nivån på en jämnare yta.

Pendulkompensatorlasernivå Matrix 35033 är inställd under en mycket lång tid, ca 10 sekunder, vilket inte kan hänföras till plusserna.

Kontrollenhet

Matrix 35033 Laser Smoke Detector har ett pendel låssystem. För detta ändamål är en kompensatorlåsomkopplare anordnad på huset, som har två lägen.

I läget "Lås" är självnivelleringsläge aktiverat. Positionen "Lås upp" tjänar för kompensatorns säkerhet under transporten, det vill säga pendeln är säkert låst.

För att aktivera de vertikala och horisontella linjerna i den övre delen av laserplotterplanen är två motsvarande nycklar. För att bestämma den medföljande laserlinjen bredvid varje tangent är indikatorn.

funktionalitet

Matrislasernivån är inte övermättad med några funktioner, det bara projekterar laserkorset. Linjer kan projiceras individuellt - det här är ett plus eftersom du kan spara batteri kraftigt.

Definitivt kan vi säga att nivån på Matrix 35033 är utformad för att fungera inomhus, under dagen på gatan kommer det att vara möjligt att arbeta med det på två sätt.

Enligt tillverkaren är mörkret synligt på ett avstånd av upp till 100 meter, dvs. Om du bestämmer dig för att arbeta ute, måste det vara en djup natt.

Möjlighet att montera

Lasernivån i Matrix 35033 är utrustad med en 5/8 tums tråd, tack vare vilken den kan monteras på standardstavar och stativ med samma tråd.

Inkluderat är ett litet stativ där enheten kan monteras.

Fördelar och nackdelar

"+" Tillgängliga, separat omkopplade linjer, stativ ingår.

"-" Dimma linjer, små sopar av strålar, låg noggrannhet, litet arbetsområde, ingen funktion med mottagaren, låg byggkvalitet.

Videorecensioner av lasernivån Matrix 35033

Identisk video för mindre pengar

Var man kan köpa en lasernivå är lönsam och tillförlitlig

Av det stora antalet webbplatser som säljer byggnadsapparater är det mycket svårt för en oförberedd person att identifiera bona fide säljare.

När du köper enheter i tvivelaktiga butiker står människor inför problem med leveransfrister eller service av dålig kvalitet och därigenom minskar nivån på förtroende för online-inköp.

Det är därför vi har valt flera butiker där du helt säkert kan placera en online-order till bästa priser utan rädsla för att bli lurad.

3. webbutik (mycket bra priser!)

Hur man beställer nivå från Kina

Jag vill säga att det är säkert och mycket lönsamt att köpa en professionell lasernivå rätt i Kina!

Det enda som måste vänta lite. De som var redo att vänta på ordern i ca 2-3 veckor, är mycket nöjda med kvaliteten och funktionaliteten för nivåerna för oöverkomligt mindre pengar.

Du kan hämta en lasernivå med fri frakt från Kina på en av de tre mest kända platserna:

1. Online-butik (OBS! I DAG RABATT!)

Beställningsprocessen är mycket enkel, alla kan räkna ut det på några minuter. Och eftersom i de flesta fall leveransen är helt fri, allt kommer ner till en enkel algoritm - vi valde, betalade och mottog det i min mail.

Hur man får rabatt när man köper en enhet

Vi presenterar dig ett utmärkt tillfälle att spara pengar och få en kassa upp till 16,5% av inköpsbeloppet. Förutom nivåer kan du också köpa alla nödvändiga byggmaterial och andra varor och få lite av pengarna tillbaka.

Dessutom distribueras CashBack inte bara till ryska butiker, utan också till ett stort antal europeiska och kinesiska nätbutiker, inklusive de mest kända.

För att göra det här, registrera dig helt enkelt i denna återbetalningstjänst, välj önskad butik i det och gör ett köp.

Autoforum Rostov-mot-Don

Rekommendera en lasernivå

Alex_lok 02.15.2014

xlk 02.15.2014

För ungefär två år sedan, när jag köpte en Bosch GLL-3-80p lasernivå, försökte jag 5 identiska instrument, alla hade små skillnader i de projicerade strålarna. En del tunnare, lite ljusare. Tja, avvikelserna på 15 meter + -2-5mm. 4 Kinesiska hantverk på samma avstånd klipptes i ett område på upp till 15 cm. Om du behöver mer längd och noggrannhet är det för närvarande billigare att använda en vanlig optisk nivå / teodolit.

Alex_lok 02.15.2014

Förresten, minns jag också Stanley CLL

Från billiga hade jag massor av lasrar och bara den här bodde mer än 3 år och är fortfarande i tolerans för fabriksnoggrannhet

allt annat som var billigare än 15k (inklusive Bosch) dog inom ett halvt år

sanningen är inte det faktum att den fortfarande är till salu och tillverkningen är densamma som för 3 år sedan

GrounD8632 02.15.2014

Varför en sådan stad, om du google det, då ADA 6D SERVOLINER med servos för 22.000

ADA 3D Liner 4V räcker för ögonen, felet 2mm / 10m, mer än tillräckligt. (10 000 rubel)

Endast dessa "nivåer" är inte lämpliga för målning, för dem måste Bosch 3-80 tas och för att hitta den och välja bland alla,

kommer att behöva lida om du inte vill ha en tjock linje på 5mm på ett avstånd av 5m.

Men vad är verkligen där, du kan då ge råd om nivåerna av Geo-FENNEL)))

I allmänhet behöver en person en billig, hemtrevlig nivå, som jag tror, ​​att göra reparationer hemma, om du gjorde ett misstag, åtgärda det.

På vanlig hushållsnivå är felet 2,5 mm / 5 m. Återigen, om sådan noggrannhet upprätthålls, är detta redan ett ideal, nivåns noggrannhet påverkar inte bärarens händer,

Du kan hoppa över, förbise.

Det är möjligt att ha en laserplotter 1mm / 10m men samtidigt att klippa eller bara hammar på så onödig noggrannhet.

Här fabriken precision certifierad. http: //www.fundmetro. py_si / list.aspx

P / s / spets i lång tid, inte alla ögon har en diamant, du behöver två personer för ett vatten, du har inte alltid möjligheten, lasersatsen och du gör vad du behöver.
Kvaliteten på enkla nivåer har försämrats, nästan alla kanter är böjda och omkretsen konvergerar inte, som nämnts ovan. Fyrar har samma problem.


Ändrad: GrounD8632, 02.15.2014 - 22:48

Sia-Ori 02/15/2014

Laser anpassning fungerar bra.

"Och du måste fråga" - nivån är på golvet och allt blir smidigt

Lyonchik 02.16.2014

xlk 02.16.2014

Köpte på något sätt Bosch quigo. Inte riktigt billigt, men crap full Line drar snedställda linjer som ökar i storlek från ett avstånd. Drog precis som (när man vred om rummet var det ingen starka avvikelser). Under garantin byttes två gånger - Doh laser. Till slut tog han pengarna och köpte den i Lerua för 1560 Matrix'ovskiy-nivå komplett med ett stativ (analogen lades ut här i länkarna - den tredje länken i listan).

hela bosh som är grön, är G, och ingenting är bättre än nonime.

TOP GUN 02.16.2014

Jag kan erbjuda denna självnivellerande http: //www.vseinstru. n_matrix_35033 /

för 2200 rubel. ny en. telefon i signaturen. Sasha


Ändrad: TOP GUN, 02/16/2014 - 11:00

Alex_lok 02.16.2014

Varför en sådan stad, om du google det, då ADA 6D SERVOLINER med servos för 22.000

ADA 3D Liner 4V räcker för ögonen, felet 2mm / 10m, mer än tillräckligt. (10 000 rubel)

Endast dessa "nivåer" är inte lämpliga för målning, för dem måste Bosch 3-80 tas och för att hitta den och välja bland alla,

kommer att behöva lida om du inte vill ha en tjock linje på 5mm på ett avstånd av 5m.

Men vad är verkligen där, du kan då ge råd om nivåerna av Geo-FENNEL)))

I allmänhet behöver en person en billig, hemtrevlig nivå, som jag tror, ​​att göra reparationer hemma, om du gjorde ett misstag, åtgärda det.

På vanlig hushållsnivå är felet 2,5 mm / 5 m. Återigen, om sådan noggrannhet upprätthålls, är detta redan ett ideal, nivåns noggrannhet påverkar inte bärarens händer,

Du kan hoppa över, förbise.

Det är möjligt att ha en laserplotter 1mm / 10m men samtidigt att klippa eller bara hammar på så onödig noggrannhet.

Här fabriken precision certifierad. http: //www.fundmetro. py_si / list.aspx

P / s / spets i lång tid, inte alla ögon har en diamant, du behöver två personer för ett vatten, du har inte alltid möjligheten, lasersatsen och du gör vad du behöver.
Kvaliteten på enkla nivåer har försämrats, nästan alla kanter är böjda och omkretsen konvergerar inte, som nämnts ovan. Fyrar har samma problem.

här är det inte exakt, utan i kvaliteten på enheten och kvaliteten på dioden

Jag hade massor av lasrar upp till 10k och de hade inga problem med noggrannhet tills linsen, prisma eller gus laser föll av

så jag gav ett exempel på prissättning högkvalitativa lasrar / nivåer. och förresten tog jag min bara för 10, visste inte att han hade stigit i pris så mycket

Laser anpassning fungerar bra.

"Och du måste fråga" - nivån är på golvet och allt blir smidigt

och ännu bättre påverkas de av Boschs digitala nivå. put och du har en avvikelse noll överallt och du kommer inte till botten

Förresten har jag länge märkt att närvaron av ett "coolt" verktyg drastiskt förändrar kundernas attityd

De ser till exempel att du har ett verktyg och de tycker att en bra specialist, men det är inte alltid fallet. såg på som tadzikerna på samma föremål var knådade med en hilt perf


Ändrad: Alex_lok, 02/16/2014 - 17:02

GrounD8632 02.16.2014

här är det inte exakt, utan i kvaliteten på enheten och kvaliteten på dioden

Jag hade massor av lasrar upp till 10k och de hade inga problem med noggrannhet tills linsen, prisma eller gus laser föll av

så jag gav ett exempel på prissättning högkvalitativa lasrar / nivåer. och förresten tog jag min bara för 10, visste inte att han hade stigit i pris så mycket

och ännu bättre påverkas de av Boschs digitala nivå. put och du har en avvikelse noll överallt och du kommer inte till botten

Förresten har jag länge märkt att närvaron av ett "coolt" verktyg drastiskt förändrar kundernas attityd

De ser till exempel att du har ett verktyg och de tycker att en bra specialist, men det är inte alltid fallet. såg på som tadzikerna på samma föremål var knådade med en hilt perf

Om så stämd, då garantin för nivåer 1-2 år, om han bröt sig själv, skickar du till service, diagnos och ersättning eller återbetalning. Om mer än två år har gått, har nivån redan arbetat 10 gånger och du kan köpa en ny.

Jag tänker själv på att ta ett kit i Hilti, en butiksdriven skruvmejsel med en gaspistol, men det finns inga sådana volymer som den skulle betala av. Vem betrode tadzikiska Hilti

Nu finns det en rabatt för Hilti-nivån, men det är fortfarande för dyrt för en enkel två-line planerare.

Alex_lok 02.16.2014

Jag tänker själv på att ta ett kit i Hilti, en butiksdriven skruvmejsel med en gaspistol, men det finns inga sådana volymer som den skulle betala av. Vem betrode tadzikiska Hilti

Nu finns det en rabatt för Hilti-nivån, men det är fortfarande för dyrt för en enkel två-line planerare.

Shorel och pistol kraft, jag arbetade med ett sådant verktyg. Men jag kommer inte att köpa mig själv för Jag gör inte kontor, men i lägenhet reparationer är en sådan naf inte nödvändigt. Kompakt Shura från Milky parat med ett batteri av perforad nog med huvudet))

Hilty kommer aldrig att köpa mig själv, priset är extremt högt. Det finns ett verktyg av samma nivå och billigare. Jo, bara att gaspistolen och shur shur är den bästa bland Hilti, men värdet är fortfarande inte humant.

Jack61 02.17.2014

Jag är inte en expert, jag bestämde mig för att göra reparationer i lägenheten själv och köpte den här nivån http: //www.vseinstru. c_level_a00239 /

Den noggrannhet som anges i anvisningarna är uppfylld, linjetyckan på 5 m är ca 2 mm.

SooL 02/17/2014

Hilti kommer aldrig att köpa mig själv, priset är extremt högt

Garanti reparationer Hilty cool. Droppt / fällde skruvmejseln, fungerar inte - byt till en ny. Utan några frågor.

GrounD8632 02.17.2014

Shorel och pistol kraft, jag arbetade med ett sådant verktyg. Men jag kommer inte att köpa mig själv för Jag gör inte kontor, men i lägenhet reparationer är sådana försök inte nödvändigt. Kompakt Shura från Milky parat med ett batteri av perforad nog med huvudet))

Hilty kommer aldrig att köpa mig själv, priset är extremt högt. Det finns ett verktyg av samma nivå och billigare. Jo, bara att gaspistolen och shur shur är den bästa bland Hilti, men värdet är fortfarande inte humant.

Ja, han betalar bara ut på kommersiella platser, där hundratals meter kartong. Och om det finns en massa ofattbara arbetare från CIS på plats bortsett från dig, då kan i allmänhet endast ögon och ögon inte lämnas för natten.

Jag är inte en expert, jag bestämde mig för att göra reparationer i lägenheten själv och köpte den här nivån http: //www.vseinstru. c_level_a00239 /

Den noggrannhet som anges i anvisningarna är uppfylld, linjetyckan på 5 m är ca 2 mm.

Helvetet har goda nivåer.

Sia-Ori 02/17/2014

Ja, han betalar bara ut på kommersiella platser, där hundratals meter kartong. Och om det finns en massa ofattbara arbetare från CIS på plats bortsett från dig, då kan i allmänhet endast ögon och ögon inte lämnas för natten.

Vi har backat sjön för tre år sedan. förstärkningsgallret ovanför dörren bröt ner.

Krakadil61 02.02.2014

Jag är inte en expert, jag bestämde mig för att göra reparationer i lägenheten själv och köpte den här nivån http: //www.vseinstru. c_level_a00239 /

Den noggrannhet som anges i anvisningarna är uppfylld, linjetyckan på 5 m är ca 2 mm.

från dessa kamrater kan du se, köp-nej ((

Ja, han betalar bara ut på kommersiella platser, där hundratals meter kartong. Och om det finns en massa ofattbara arbetare från CIS på plats bortsett från dig, då kan i allmänhet endast ögon och ögon inte lämnas för natten.

Helvetet har goda nivåer.

Helvete vi kan och bra, men det finns ingen reparation)

Om så stämd, då garantin för nivåer 1-2 år, om han bröt sig själv, skickar du till service, diagnos och ersättning eller återbetalning. Om mer än två år har gått, har nivån redan arbetat 10 gånger och du kan köpa en ny.

Jag tänker själv på att ta ett kit i Hilti, en butiksdriven skruvmejsel med en gaspistol, men det finns inga sådana volymer som den skulle betala av. Vem betrode tadzikiska Hilti

Nu finns det en rabatt för Hilti-nivån, men det är fortfarande för dyrt för en enkel två-line planerare.

INGEN GARANTI.

Speciellt Bosch ((rotten office

ps. Köp Hilti (det finns / var en lager-ca 7k) 2 års full service


Ändrad: Krakadil61, 02.19.2014 - 08:13

GrounD8632 02.19.2014

Nu är det inte det bästa valet på PM 2-L-planet utan stativ och fasta 8 000 rubel, men för två linjer med en noggrannhet på 3 mm / 10 m. För dessa pengar kan du ta något annat med stor potential, helvete, vega, med en rörledning och poäng på 90 grader.

Garanti för skicklighet 2 år, noggrannhet 5mm / 10m, stativ 1,5 meter, priset på 3000r. Brutit igenom inget fel av din, du tar det till tjänst, en vecka senare får du en biljett och sedan går du till affären för pengar eller en ny nivå.

Boshevsky bröt inte, hörde inte recensioner.

Mästare av marionetter 02/21/2014

För ungefär två år sedan, när jag köpte en Bosch GLL-3-80p lasernivå, försökte jag 5 identiska instrument, alla hade små skillnader i de projicerade strålarna. En del tunnare, lite ljusare. Tja, avvikelserna på 15 meter + -2-5mm. 4 Kinesiska hantverk på samma avstånd klipptes i ett område på upp till 15 cm. Om du behöver mer längd och noggrannhet är det för närvarande billigare att använda en vanlig optisk nivå / teodolit.

Detta är förmodligen den säkraste lösningen, även om 2,5 mm vid 15 meters avvik ligger inom det normala området, använder jag personligen den billigaste Kina från Auchan för att ge 500-600 rubel, reparera (eller bygga ett hus) och kasta bort det, och sedan gick det igen och köpte och bryr sig inte, och det finns praktiskt taget inga aktier, de kom till mått.

sergs54 03/21/2014

Jag har en lasernivå ny i paketet, jag ger för halva priset (för 1250 rubel)

Kuzmich1500 03/23/2014

Jag har en lasernivå ny i paketet, jag ger för halva priset (för 1250 rubel)

Rolig sak med en sträcka som kallas nivå, med priset på självnivellering i närheten av Leroy

Stich5 03/25/2014

Jag har en lasernivå ny i paketet, jag ger för halva priset (för 1250 rubel)

Jag är så ny för 500 rubel. säljs

GrounD8632 03.26.2014

Jag är så ny för 500 rubel. säljs

Lucky att han sålde, allmänt obegriplig sak för stora pengar))

sergs54 04/11/2014

Jag är så ny för 500 rubel. säljs

Tja, så sålde jag. för 1000 rubel

Watchmate 04/18/2014

Jag vet inte om de rekommenderade / skrev ovan eller inte, men jag kan rekommendera Boshevsky BOSCH QUIGO (jag såg den nyligen i ett lägereld för 1990-rubel).

Jag har ett år - ett bra flyg (överlevde tre reparationer).

GrounD8632 04/21/2014

Om vi ​​rekommenderar Bosch, då bara blå, professionell, inte hushåll

Laser självnivellerande nivåer

Självnivellerande lasernivåer - mätverktyg som helt enkelt är oumbärliga för arbete relaterat till konstruktion av ett horisontellt, vertikalt eller lutande plan. Detta mätverktyg är utrustat med ett automatiskt elektroniskt nivelleringssystem och kan bygga ett plan i automatiskt läge på en given nivå och genom att stänga av självnivelleringssystemet kan de arbeta med lutande ytor.

Fördelarna med detta byggverktyg inkluderar ett ganska brett användningsområde, en ökning av markeringsarbetets hastighet och maximal mätnoggrannhet.

Tekniska egenskaper hos de olika självnivellerande lasernivåerna beror på lasernivån och inkluderar:

  • typ av laser;
  • våglängd;
  • självnivellerande vinkel;
  • åtgärdsområde;
  • ray sweep vinkel;
  • strömförsörjning etc.

Användningsområdet för dessa verktyg är ganska brett:

  • markering innan arbetet påbörjas
  • förberedelse av varje stiftelse
  • planering och hällning av golv;
  • konstruktion av markeringar för installation av olika tak mm

Det bör noteras att översynen av självnivellerande lasernivåer endast är olika och beror till stor del på tillverkaren. Alla som använder det här verktyget, snälla dela upp din erfarenhet.

Matrix laserplotter planer - shayza!

Fick en blick på reklammatrisen på denna sida, fast där, jag kan inte avstå från att citera:

MATRIX Konceptet "tysk kvalitet" gäller helt för handverktygen för varumärket MATRIX. Det första verktyget för detta företag uppträdde på den ryska marknaden 2003, fick omedelbart ett högt pris från kunderna tack vare ett professionellt tillvägagångssätt för utveckling, design och produktion. Idag innehåller MATRIX-sortimentet mer än 3000 artiklar av handverktyg.

Jag rapporterar: för 1700 rubel köpte jag en flygbyggare - det är en självnivellerande lasernivå, kod 35033. Jo, jag förväntade mig inte något speciellt från honom, men det här. På en sträcka på 4 meter går den horisontella linjen fem till sju millimeter och runt ett rum på 15 kvadratmeter. m. i en cirkel med en skruvdrift per centimeter mer, och planetens horisontella plan i riktning från enheten till avståndet är ingen alls. Frankly curve, kontrollerade vertikal ens inte. Jag sitter, tror jag, vi kan demontera och städa upp resten, konstruktionen är primitiv eller bär den och skjut den där den köpte den.

Ge tillbaka, uppmuntra inte shitOdelov och shitOgov!

Ja, ibland har du billiga enheter / verktyg för att avsluta / tune - men det visar sig ofta! Och för den typen pengar kan du fortfarande inte köpa något anständigt, minst 3 gånger så mycket att lägga till, jag skulle personligen försöka anpassa mig.

Om det finns möjlighet till justering. Och då kan vi alla täckas med lim.

Dessa är pseudo. - Handlare under olika märken förstöra det hela laserinstrumentets rykte.

Allt som nu är väldigt billigt ifrån Skil, Bosch. Och matrisen - det finns inget professionellt verktyg alls, det finns dessutom praktiskt taget ingen hemanvändning där heller.

Och allt eftersom det är ett Mätverktyg där det inte bara finns ett blad med en millimeterskala och en bubbelivå. Det här är inte en enkel mekanism som inte bara ska skina, utan också passa in i de angivna egenskaperna, vara ganska pålitlig och kunna repareras och inpassad Det är därför vi har levererat det NORMAL-instrumentet i 5 år och specialiserat oss på MÄTNINGSSYSTEM än att sälja allt under vårt eget varumärke.

Alla som producerar en laser (jag pratar inte om optik och optoelektronik etc.) har tekniska utvecklingar som sedan används i dessa enheter, och om du bara kopierar dem inte i en normal men i en okänd fabrik, så är det inte en mätning, och det är inte känt för vem som behövs sopor :-)

kakel, lim, tid - det är mycket dyrare än 2-3 tusen rubel, vilket skiljer papperskorgen från enheten. Jag pratar inte alls om tiden.

Ja, någon kan anklaga mig för reklam, men hittills kommer ingen på detta forum att säga att vi säljer sopor eller att vi säljer ett verktyg som är dyrare och sämre än sina motsvarigheter och kopior. besök www.geototal.ru

Har överlämnat tillbaka, tog bort, utan att fråga överflödiga frågor. Jag bestämde mig för att inte bry mig med justeringen, eftersom det är en lång, tråkig sak. Möjligheten är tydligt närvarande, linsens fastsättning gör det möjligt för dem att flytta. Eftersom jag redan har gjort mycket på det gamla sättet - vid vattennivå och meter "bubbla" tror jag - men i allmänhet behöver jag det?

Geototisk förstår jag verkligen allt, men det är förmodligen inte värt det i varje ämne med mina egna annonser heller. De som tjänar pengar med dessa verk - de förstår skillnaden perfekt. Och för mig "för hem, för familj."

MATRIX-verktyget är ett billigt kinesiskt verktyg som bara säljs i Ryssland. Det här verktyget har inget att göra med Tyskland. Achtung!

Achtung är inte ahtung, och det var den här nivån som vi hade på testning. I de angivna egenskaperna passar.
Eller variationen i kvalitet från exempel till exempel, eller jag vet inte varför.

AVM skrev:
Eller variationen i kvalitet från exempel till exempel, eller jag vet inte varför.

Det är möjligt att detta är så, men å andra sidan är "stabilitet ett tecken på excellens" (c)

Om du uppnå (åtminstone) stabilitet i dessa egenskaper - det här kan inte garantera enhetens kvalitet - det räcker inte för att göra bilen mousserande och vacker - du bör också ha en pålitlig och högmomentmotor, men någon som är ekonomisk etc.

Jag har nyligen läst en ny fråga om Forbes-tidningen - intressanta artiklar finns där. Till exempel sålde en hel lista med smärtstillande medel över disk i våra apotek och mycket populär - Förbud i allmänhet till försäljning i Europa eller USA på grund av beprövade biverkningar och fara. Vår lagstiftning har ännu inte kommit till liv efter Sovjetunionens fall, för den normala reglering av omsättningen av dålig kvalitet eller olagligt producerade eller kopierade produkter måste det fortfarande slutföras.

Beröm Dionysus att defekta nivåer inte slår på hälsan. har bara råd med det.
Jag önskar er alla att inte vara sjuk

Förresten, förutom tillverkare och ägare av varumärken, bidrar transportörer och bearbetningslager till de "hanteringsanordningar" som har nått köparen, där lådor kastas och släpps. Därför kan anordningen från en känd tillverkare också falla i händerna på en klient i ett hemskt tillstånd - för att undvika sådana situationer är det nödvändigt att kontrollera inköpet. Och det här kan bara göras på handelsgolvet (det är svårt att kolla onlinebutiken, även om du alltid kan ändra den när du köper en enhet av ett känt varumärke, om det är defekt eller sköt i början - det viktigaste är att inte arbeta på byggarbetsplatsen och inte försöka anpassa det själv). Våra återförsäljare (inte alla, men några) hittar du här: ">

Eller ring oss och låt oss veta att du har en bra verktygshandel i staden, men det finns ingen högkvalitativ laser - vi kommer att försöka bygga broar och göra verktyget tillgängligt och du

GeoTotal skrev:
Eller ring oss och låt oss veta att du har en bra verktygshandel i staden, men det finns ingen högkvalitativ laser - vi kommer att försöka bygga broar och göra verktyget tillgängligt och du

Du har redan byggt broar i St Petersburg - din poäng är öppen från 10 till 19 och bara på arbetsdagar, så att endast personer kan komma dit som är anställda vid upphandling under arbetstiden. Och jag - inte öde. Passerat av flera gånger, droppe saliv - du kommer inte se mycket genom glas

Lördag kommer snart att fungera :-)

crossliner lm200 med oljekompensator köpt 2001, överlevde 7 inställningar på webbplatser! Lev och rätt nu! Oljan har torkat, det lugnar sig under en mycket lång tid. Gjord i Schweiz, men där kommer det att fyllas.

Oh! Gav mig det.
Plockade upp väggen pre-märkt av vattenhalten. Mardröm, mitt i ett dopp, från kant till kant med 5 m. 1 cm. Divergens av strålarna.
Barnbilar för 200 rubel. bättre kommer att finnas på församlingen. På skruv i justeringen, ett magnetfragment med honom och grät.
I allmänhet vet jag inte, jag skulle antagligen behöva be om en check från en vän.

Jo så vad väntar du på? nivåer "för hem för familjen" händer inte och kommer aldrig att bli. såväl som "måttligt krökt men budget" linjaler. Tja, det här är inte en ketai-borr, vilken fis, men borrar

Han tog avstämningen, i form av en bit av en magnet på en justerskruv och en mustasch, enheten skruvas upp helt.
Det finns ingen önskan att vrida skruvarna.
Jag har inget att göra med lögnare!

I allmänhet ringde jag en vän som gav mig det här miraklet. Han började visa honom på en rörledning, men han säger att han verkar ljuga. Det verkar och ljuger inte. Men mina händer kliar, eftersom jag lämnade detta mirakel.
Jag var upptagen med att justera, för ligger fortfarande på balkens lutning från sig själv, d.v.s. hål i linjen. Jag tillbringade hela kvällen igår längs normala plumb-linjer och hydrauliska nivåer. Ljuger från honom 1 mm. 4 m. Mer kraft var inte tillräckligt. Men vertikalen är strikt utan snedvridning.
Vilka ytterligare brister identifierades och hur var de fixade:

  1. Det reagerar dåligt till en liten bias, dvs. du lutar den lite, och linjen bakom den. Löst lagermontering. Svängde bättre.
  2. Med en smidig lutning till vänster om mer än 5 grader går inte linjen ibland, det betyder att du lurar. Lim på toppen av kolven från den nivå där lutningen på detta freak är synlig.
  3. Den vertikala linjen är hellishly tjock, mer än 5 mm. Ingenting kan göras.
    Nu har jag en enhet med acceptabel noggrannhet, men shitty linjer.
    Kasta inte samma sak.

Samma sak kastade han ut det när han smullade i små bitar efter att ha fallit från en meterhöjd.

Tja, åtminstone för året förde något bra? Vad sägs om återbetalning? Är det synd om pengar?

Wow, och du vill kasta pengar på en sådan skräp ?! Att lida med justeringen.
Här på denna sida är det fullt av ett mycket bra verktyg:
">
Enligt min åsikt är det mycket trevligare att använda ett bra verktyg än att förgiftas av en öl och cigaretter.
Inget brott.

Förresten, på tyska, korrekt, betyder Shayze ordet skit, jag har en bekant tysk kvinna som svär så, vet jag säkert.

Matrislasernivå 35033. ***** Kinesisk. Människor köper inte i det här fallet den här skiten.

Matrislasernivå 35033. Hatt full

dimon1979,
Kära, fick du det? =)
Köp pengar för målare laser 2d set eller hjälpar 2d.

Matrix har aldrig varit ett bra verktyg. Detta är en produkt för 1 dag, det vill säga jag köpte den för 200 rubel, jag använde den och slängde den ut.

Matrixlasernivå 35033. Var i Moskva kan den kalibreras (nu är felet 2,4 mm per 1 m)?

är allt annat än en nivå
som du bara händer stiga "UTB" för att köpa.

en dåre med ett verktyg är fortfarande en dåre.

Mistigris skrev:
som du bara händer stiga "UTB" för att köpa.

Så detsamma på fördelarna med frågan? Har någon det här "bara"?

Jag har försökt kalibrera den i två dagar nu. Vertikal, förresten bygger normalt. När man vrider vänster och höger avviker strålen från märket nästan inte, vilket är goda nyheter. Men när du "skjuter in" framåt - ljuger. Justerad av bultar i botten av "pendeln". En bult justerar "vänster-höger" (jag rörde inte på den) och den andra positionen på den horisontella linjen upp och ner. Dessa är inte bultar, men i själva verket bitar av tråd med hak för en skruvmejsel. Du kan justera rätt noggrant (i en mening). Jag menar inom 2-3 mm på ett avstånd av ca 8 meter (men samtidigt är själva linjen 3 mm tjock). 8m är avståndet mellan väggarna där jag justerar (även lite mer). Jag justerar med det främre taket borttaget, för vilket nivån först måste demonteras. Endast 11 självgängande skruvar av olika längd och enstoppsvis ring. Och nu är det viktigaste: nivån justeras i sprängform efter montering börjar ligga igen)))). Jag vet inte varför. Kanske påverkar magneten botten (även om pendeln också hänger ovanför den i demonterad form). kanske skruvarna igen skruvas på magnetfältet påverkar (släng inte pissar trasor! Jag vet bara inte hur man förklarar beteendet för detta mirakel av kinesisk teknik). Till följd av detta beslutade jag idag att montera det och borra ett hål för justering på bakstycket. Av misstag tappade han honom från en meterhöjd. Ännu levande))).
Om det verkar som om du inte borde engagera sig i sådana saker kommer jag att svara att jag är uppriktigt ledsen för allt mer seriöst och av bättre kvalitet. Om någon tjänar konstruktion, är det rimligt. Och jag har mitt eget hus. Jag ser inte tvättade kasta ut från 9 till oändligheten tr, så att senare detta mirakel låg det återstående århundradet i garaget efter färdigställandet av byggandet. Nivån är ganska möjlig att använda på kort avstånd. Om avståndet är stort - kontrolleras av hydraulisk nivå. Det är allt.
Och en sak: justeringsbulten är för lätt att vrida. Inte tätt. Därför missade jag trådtätningsmedlet och spunnit.

Apparat Matrix mini

VARNING!
Om denna produkt erbjöds till dig
till ett reducerat pris, läs
text genom att klicka på länken.

Inte alla laserterapianordningar kan skryta med en sådan kompakt storlek, som tilldelades enheten Matrix MINI. Detta gav vad som höll den här enheten enastående popularitet hos patienterna. Det kan köpas för egenanvändning, vilket kommer att spara dig från regelbundna besök till medicinska institutioner. Detta är särskilt lämpligt för äldre människor, liksom kvinnor med små barn. Laserimpulser kommer att återställa förlorad hälsa och förhindra säsongsbetingade sjukdomar.

MATRIX-mini-enheten är en bärbar, bekväm apparat som kombinerar en kraftfull terapeutisk effekt och en enastående kompaktitet. Den är baserad på laserpulser av olika frekvenser, såväl som ett magnetfält. Denna kombination stärker immunsystemet, stoppar sjukdomsutvecklingen, förkortar återhämtningsperioden. Två munstycken och detaljerade riktlinjer ingår i denna laserterapianordning.

Laserterapianordning är den bästa presenten till en familj

Matrix mini-enheten är en komplett enhet med två strålningsdysor och en adapter för ett eluttag. Det finns inga massiva arbetsenheter här, så den här laserbehandlingsenheten har ingen brist på besvärlighet. Det är bekvämt att använda det själv utan ständig tillsyn av medicinsk personal.

De viktigaste indikationerna för användning av enheten "Matrix mini":

⦿ Sjukdomar i matsmältningssystemet

  • Peptisk sår och duodenalsår
  • Gastrit, duodenit, digestiv dyskinesi
  • Kronisk cholecystit, kronisk pankreatit
  • Kronisk hepatit
  • Viral hepatit
  • Levercirros
  • Kronisk icke-ulcerad kolit

Dermatologi

  • Klåda dermatit (atopisk och kontaktdermatit, eksem,
  • Lichen planus, lokaliserad klåda av huden)
  • Annulärt granulom
  • Herpes simplex återkommande (Herpes simplex)
  • Herpes zoster (herpes zoster)
  • psoriasis
  • Begränsad sklerodermi
  • vitiligo
  • acne
  • vårtor
  • tinea
  • alopeci
  • Hudangi (vaskulit)
  • furunkulos
  • mug
  • Förebyggande av keloidärbildning
  • Rehabilitering efter kemiska peeling, laser resurfacing
  • Keloidärr
  • Erosioner, sår i slemhinnorna
  • erytem

⦿ Urogenitala sjukdomar

  • glomerulonefrit
  • amyloidos
  • Kroniskt njursvikt
  • Kronisk pyelonefrit
  • Akut pyelonefrit
  • Diabetisk nephropati
  • Magnetisk laserbehandling för hemodialys efter njurtransplantation
  • urolitiasis
  • "Stenbana" efter avlägsen lithotripsy
  • Akut och kronisk cystit
  • Akut epididymo-orchitis
  • Urogenital infektion, uretrit
  • prostatit
  • Fibroplastisk induration av penis (Peyronies sjukdom)
  • infertilitet
  • Sexuella störningar hos män
  • Postoperativa suturer
  • Traumatisk ureteral fistel

Tandläkare (medförfattare Yu.S. Sukhanova)

  • Periodontal sjukdom (gingivit, periodontit)
  • Periostit, emalj hyperestesi, postoperativ och traumatisk skada på munorna i munhålan
  • parodontit
  • Aptisk kronisk stomatit
  • Herpetisk återkommande stomatit
  • Desquamative Glossite
  • Melkersson-Rosenthal syndrom
  • sialadenit
  • Temporomandibulär artrit
  • Mandibulär fraktur
  • replantation

⦿ Neurologi (medförfattare VF Rassokhin)

  • Huvudvärk (cephalgia)
  • Spänningshuvudvärk
  • Kluster (stråle) huvudvärk
  • migrän
  • Neuralgi av trigeminusnerven
  • Neuropati (neurit) hos ansiktsnerven
  • neurasteni
  • Akut cerebrovaskulär olycka
  • Dyscirculatory encefalopati
  • Ischemisk och traumatisk myelopati
  • Neuropati i den sciatic nerven
  • Myofascial smärt syndrom
  • Födelseskador på ryggraden och ryggmärgen hos barn
  • Degenerativ-dystrofa sjukdomar i ryggraden
  • Ankyloserande spondylit (ankyloserende spondylit)
  • polyneuropati
  • Traumatisk neuropati
  • Effekterna av traumatisk hjärnskada
  • epilepsi
  • Neuroinfektion (meningit och meningoencefalit)
  • Multipel skleros
  • Kroniskt trötthetssyndrom
  • Cerebral parese

Kardiologi

  • Paroxysmal förmaksflimmer
  • Ischemisk hjärtsjukdom, angina pectoris
  • Hypertoni I - II grad
  • Laserbehandling för perifer vaskulära sjukdomar
  • Löpande kärl i benen
  • Flebit, tromboflebit, åderbråck i nedre extremiteterna.
  • Diabetisk angiopati. Posttromboflebitiska trofiska störningar och sår
  • Raynauds syndrom

⦿ Pulmonologi

  • Akut bronkit och kronisk bronkit i den akuta fasen
  • Kronisk obstruktiv bronkit. bronkiektasi
  • Akut lunginflammation. Förstöring av kronisk lunginflammation
  • Bronkial astma Allergiska processer i lungorna
  • Akut lunginflammation hos barn
  • pleurit

⦿ Sjukdomar i muskuloskeletala systemet

  • Reumatoid artrit
  • Deformerande artros
  • Epicondylit, scapulohumeral periarthritis, bursit, tendovaginit,
  • Heel spurs
  • Fibromyalginsyndrom

⦿ Laserterapi i kirurgisk praxis

  • Sår (hushåll, sport, skott)
  • peritonit
  • Skavningar, repor, skärningar, petbett
  • Mjuka vävnadsskador, sprains, ligament tårar,
  • Stater efter minskningen av dislokationer
  • Benfrakturer
  • lymfadenit
  • Postoperativa komplikationer
  • Postoperativ pares, funktionell obstruktion av tarmarna
  • Behandling av patienter med brännskador
  • Analfissurer
  • hemorrojder

⦿ Otorhinolaryngology (co-auth. En Nasedkin)

  • Zoneterapi i otorhinolaryngologi
  • Rehabilitering efter rhinosurgery
  • Eustachit, extern och genomsnittlig otit. Kohleonevrit. Meniere sjukdom
  • Kronisk tonsillit
  • tonsillektomi
  • Adenoid Vegetations PW grad
  • Kronisk faryngit. nasofaryngit
  • Kronisk bihåleinflammation, frontisk bihåleinflammation
  • Akut rinit
  • Kronisk vasomotorisk rinit
  • Obstetrik och gynekologi (medförfattare MI Kovalev)
  • Normalisering av menstruationscykeln, behandling av ovarial dysfunktion och algomenorré

⦿ Behandling av vissa typer av infertilitet, ovariehypofunktion, vissa former

  • Diencephalic patologi och hypotalamus-hypofysen
  • Laser terapi av äkta erosion och pseudo livmoderhalsen
  • Postpartum Endometritis
  • Nonspecifik salpingit och salpingophorit (subakut och kronisk)
  • Akut (vid infiltreringsstadiet), akut och kronisk Bartholinit
  • Kolpit, cervicit (endocervicit)
  • Vulgar krauros, idiopatisk neurogen vulvar pruritus
  • Bröstvårtor, laktostas, hypogalakti i puerperas

Immunologi

  • Metodik för laserbehandling av immunbristtillstånd
  • "Ofta sjuka barn"
  • Abscesses av maxillofacialregionen hos barn

Kontraindikationer för användningen av enheten "Matrix mini":

  • kardiovaskulära sjukdomar i dekompensationsfasen,
  • cerebrovaskulär olycka II grad,
  • lung- och lunghjärtfel i dekompensationsfasen,
  • maligna neoplasmer,
  • godartade neoplasmer med benägenhet att utvecklas,
  • blodsjukdomar av en malign natur,
  • sjukdomar i nervsystemet med kraftigt ökad excitabilitet,
  • feber av okänd etiologi,
  • lever- och njursvikt i dekompensationsstadiet,
  • diabetes mellitus i dekompenseringsstadiet,
  • hypertyreoidism;
  • graviditet i alla termer,
  • psykisk sjukdom i det akuta skedet,
  • överkänslighet mot ljusbehandling.

Vid utförande av laserterapiprocedurer är det strängt förbjudet att rikta den medföljande apparaten i ögonen eller vid spegelns (spetsiga) ytor av de omgivande föremålen.

Leveranspaketet i enheten "Matrix-mini" ® omfattar:

  • Enhet med strömförsörjning;
  • magnetisk fastsättning ZM-50 för kombinerad magnetisk laserterapi;
  • spegelfäste ZN-35;
  • pass med bruksanvisningen på enheten och munstyckena;
  • metodiska instruktioner om användningen av apparaten (2 böcker).

Vad är recensionerna om lasernivån i företaget Matrix?

Goddag vänner. Under några månader har jag byggt mitt drömhus och det är inte konstigt att en lasernivå var brådskande. Berätta för mig, snälla, vilka recensioner om lasernivån på firmaet Matrix.

Svar från användare och experter på forumet till frågan: Vilka är recensionerna om lasernivån i Matrix-företaget?

God dag, min kära vän och vän. Jag jobbar i konstruktionsteamet och kan hjälpa dig att lösa ditt problem. Jag kan berätta för dig av personlig erfarenhet att matrislasernivån har etablerat sig som en mycket pålitlig, exakt och prisvärd nivå. När det gäller den allmänna opinionen finns det bara positiva recensioner kvar på forumet.

... kund! Hur använder man lasernivån? Låt oss se.

..., pcl 20 lasernivån har standardegenskaper, det är... ett intervall...

Återigen om Han

Intressanta diskussioner

kommentarer

Maria, god kväll! Berätta för mig, tack efter ZB, sätter de HE, spenderade 3 kurser antibiotika, bra bakteriesåkning, magont. Fysiagnetisk magnetisk terapi och elektrofores förskrivs nu. Samtidigt kan du infoga longidase och panavir?

Longidase kan vara, och Panavir först jag in / i pricked.

God eftermiddag Maria, snälla berätta, hjälpte behandlingen för Maltseva dig?

De sätter hr. Endometritis, läkarna lägger inte särskild uppmärksamhet på det. Jag gjorde en ultraljud, nu väntar jag på resultaten från bak.posev. Jag vill prova behandlingen du skrev om. Men inte riktigt förstått dosen av droger.

1. Antibiotikum (föreskrivet av läkaren på analysens resultat), jag kommer att försöka insistera på Doxycyklin. + Epigallat (2x2 per dag per månad)

2. Panavir. Förstod jag rätt vad som behövs för 1 kurs: jag / 5 gånger varannan dag + rektala suppositorier 5-10 stycken dagligen.

3. Longidase (jag förstod inte hur många ljus jag behöver) och phlebodia (jag förstod inte hur man dricker och hur mycket). Och en annan fråga Panavir och Longidaz under vilken period måste du ansöka? tillsammans med Panavir och fysiska procedurer?

Tack så mycket för artikeln, mycket användbar. Registrerad på denna webbplats uteslutande för att skriva till dig)

God eftermiddag Det hjälpte mig, men jag hade ett komplex. Först en sanatorium, sedan behandling enligt systemet och omedelbart efter Panavir Zuevs laser (före lasern, läkemedlet "Photostim"). En månad efter den sista lasern såg jag en bra Doppler-läsning med en läkare och jag gick till laparoskopi och hysteroskopi. Enligt resultaten av hysteroskopi upptäcktes inte CE. I verkligheten är han självklart, men i mitt fall före behandling var det en tunn endometrium + dålig Doppler + mager M. Framgång i detta. Han kommer aldrig att botas, var redo för detta, vi kan bara stärka kroppens skyddande egenskaper och blodflöde och låt det inte "skala" till det.

1. Ja. Epigalat samtidigt med antibiotikumet och sedan efter det. Jag drack bara en månad, men jag hade inte ett antibiotikum.

2. Ja. Jag lägger Panavir i en ven varje annan dag 5 gånger, sedan rektala suppositorier 10 dagar.

3. Longididas startar omedelbart med antibiotika. Jag dricker inte antibiotika, jag lägger longididas på natten om 10 dagar och jag kommer inte ihåg exakt med panavir i venen. När det är dags att ta Panavir rektalt, på morgonen longidaza, för natten Panavir. Phlebodia är full i minst en månad. Det bör startas samtidigt som ett antibiotikum. Och om fysio, här är det nödvändigt att förstå en sak - om det finns en bakterie är physio ENDAST efter en upprepad bakposeva, där allt kommer att vara rent redan. Därför om du dricker antibiotika. Naturligtvis faller phlebodia på physio inte längre.

Nu vet jag redan från tjejer att för bättre behandling är det nödvändigt att göra immunohistokemi av endometriell biopsi (IHH här kallas det). Men bakvatten med centralkommittén är också informativ, tror jag. Lycka till dig. och behöriga läkare.

Matrix självutjämnande lasernivå - behöver reparation

värdighet

brister

detaljer

Idag ska jag prata om en sådan nödvändig sak för reparation, som en lasernivå.
Tidigare tills min mamma presenterade detta instrument för min man för min födelsedag, försökte min man inte göra ett hörn eller en hyllning exakt. Han hängde en vikt på en sträng, köpte någon form av vattennivå, men allt detta är ingenting jämfört med lasernivån. Även jag kan använda det, vilket jag ibland gör.
Här i den här rutan är ett verktyg.

Väskan själv har ett handtag som det är bekvämt att bära.

Alla delar är enkelt sammankopplade. På ett sådant stativ är själva nivån, benen kan minskas eller ökas i storlek.

På toppen av de två knapparna som kan ingå ihop, och du kan växelvis, det här är en vertikal och horisontell laser.

Lasern drivs av batterier, det är bättre att ta ut dem om du inte använder dem, så de sitter inte förgäves.

Och det här är hur en laser lyser, den är mycket tydligt synlig på vilken yta som helst.
Den är inriktad på sig själv och behöver inte konfigureras som enkla linjalnivåer.
Det är mycket lätt att bestämma vinkeln eller göra en rak linje.
När du tar det till hörnet kan du omedelbart se hur mycket vinklar och väggar vi har. Naturligtvis är det inte visuellt synligt, men tydligen innan, när hus byggdes, använde de primitiva nivåer, och kanske brukade de inte använda dem alls.

Mycket bra, jag rekommenderar till alla som är upptagna att reparera.

Vilka sjukdomar behandlar Matrix?

I varukorgen

Matrislaserbehandlingar

Matrisbehandling

När matrislasapparaten appliceras påverkar inte bara ett visst organ eller en del av kroppen utan också kroppens allmänna tillstånd. Därför kan det inte sägas att deras påverkan endast påverkar den del av kroppen som strålningen riktas mot. Oavsett vilken typ av sjukdom eller skada en person behandlar med en laser, förbättrar denna enhet också sin immunitet och förbättrar sitt allmänna tillstånd.

I det här avsnittet kommer vi att titta på specifika sjukdomar och suboptima tillstånd som enheten hjälper till att hantera. Och i vissa fall är användningen av denna enhet tillräcklig för att klara av smärtsamma tillstånd utan att tillgripa medicinering.

Matrislaseranordningar är fördelaktiga när de används i följande sektioner av medicin:

  • kirurgi
  • Idrottsmedicin
  • kosmetologi
  • dermatologi
  • urologi
  • proctology
  • gynekologi
  • stomatologi
  • gastroenterologi
  • kardiologi
  • neurologi
  • pulmonology
  • ENT sjukdomar

Lasrar har också framgångsrikt använts vid behandling av husdjur: katter, hundar, hamstrar och andra.

Nedan följer vi en detaljerad titt på varje sektion av medicin där du framgångsrikt kan applicera Matrix laser enheter:

Kirurgisk matris

Indikationer för användning: benfrakturer, sår, brännskador, frostskador, purulenta sjukdomar, åder och artärer, hålsporer, trofasår, hematom, blåmärken mm

Resultatet av ansökan: Användningen av Matrix-apparaten i behandlingen minskar signifikant återhämtningstiden. För frakturer bildas en callus snabbare. Vid behandling av sår, brännskador och frostskador kan resultatet i form av avlägsnande av ödem, smärta och rodnad observeras efter den andra proceduren. Förstärkning av blodcirkulationen i extremiteterna återställer matrisapparaten, när den appliceras, ömma vener och artärer. Som en följd av detta minskar kölden i benen och smärtan när den går. Apparatmatris, som aktiverar hudens näring, gör det möjligt att påskynda läkning av purulenta sjukdomar och sår.

Matris i idrottsmedicin

Indikationer för användning: Sportskador: blåmärken, skador på muskuloskeletala systemet, förskjutningar av leder, sprains. Överarbete efter intensiva träningspass. Förbereder en idrottsman.

Resultat av användningen: Vid behandling av skador på sporten med Matrix-apparaten minskas återhämtningstiden för en idrottsman med en och en halv till två gånger. Sannolikheten för återkommande skador minskar. Användningen av enheten tar bort trötthet, stimulerar kroppens styrka, ökar metabolismen. Som ett resultat aktiveras idrottarens tillstånd före tävlingen.

Matris i kosmetologi

Indikationer för användning: Fading hud, rynkbildning, utseende av ödem och celluliter.

Resultat av användningen: Användningen av enheten skyddar ungdomar och elasticitet i huden, förhindrar bildandet av rynkor, stoppar utvecklingen av celluliter. När matrisapparaten används i kroppsvävnad, förbättras de metaboliska och återvinningsprocesserna, vilket möjliggör att huden och vävnaderna återställs och att processen för åldring saktas ner. Även laserapparaten förbättrar och förlänger effekten av användningen av kosmetika.

Dermatologi Matrix

Indikationer för användning: Herpes, dermatit, dermatos, akne, eksem, neurodermatit.

Resultat av användningen: Om du börjar använda enhetsmatrisen på ett tidigt stadium av sjukdomen med herpes, så kan du stoppa utvecklingen. Behandling av apparaten i en redan utvecklad sjukdom bidrar till en snabbare läkning av sår. Användningen av enhetsdermatit, dermatos, eksem, utslag och neurodermatit accelererar läkning av skadade områden. Användningen av Matrix hjälper också till att uppnå långvarig remission av dessa sjukdomar.

Matris i Urologi

Indikationer för användning: Prostatit, prostata adenom, cystit, uretrit, nefrit, pyelonefrit.

Användningsresultat: På grund av dess antiinflammatoriska egenskaper, ökar matrislaserapparaten, när den används, signifikant processen för behandling av patienter med urologiska sjukdomar. Apparaten bidrar också till att normalisera prostata hos prostata och reducerar symtom vid sjukdomstillförsel. Användningen av apparaten vid behandling av urologiska sjukdomar kan avsevärt minska mängden läkemedel som konsumeras. För att minska sannolikheten för exacerbationer av kroniska sjukdomar, måste du använda enheten en gång vartannat till tre månader.

Matrix i proctology

Indikationer för användning: Hemorrojder, anal klåda, sprickor, paraproktit.

Resultat av användningen: Om du börjar använda lasermatta Matrix vid ett tidigt skede av sjukdomen, hjälper det att undvika operation. Enheten kommer också att hjälpa till att återställa kroppens tillstånd i den postoperativa perioden.

Matris i gynekologi

Indikationer för användning: Generiska och postpartumkomplikationer, inflammation i bilagorna, livmoderutflammation, mastit, erosion, klimperinsyndrom.

Applikationsresultat: På grund av sin förmåga att klara olika inflammationer, hjälper Matrix-enheten mycket bra med inflammationer i bilagorna och livmodern. Användningen av anordningen bidrar också till att bota andra gynekologiska sjukdomar.

Matris i tandvård

Indikationer för användning: Pulpit, karies, parodontit, paradontos, sår i munslimhinnan.

Resultat av användning: Som ett resultat av behandling med laser återställs områden med tänder med minskad mineralisering. Smärtsyndromet minskar. Inflammation försvinner efter 3-5 sessioner av användningen av enheten. Slimhinnan är mycket snabbare återställd.

Matris i gastroenterologi

Indikationer för användning: Magsår, duodenalsår, gastrit, cholecystit, hepatit, pankreatit, kolit.

Resultat av användningen: Med hjälp av en laserapparatmatris upplever patienter med magsår och duodenalsår efter flera förfaranden lindring av tillståndet, reduktion av smärtssyndrom. Som ett resultat av den efterföljande undersökningen har patienter en minskning av inflammation och snabb läkning av sår. Apparatmatrisen minskar inflammation i gallblåsa och lever, och stimulerar även processen med regenerering av levern och normaliserar dess funktion.

Matris i kardiologi

Indikationer för användning: Hypertensiv hjärtsjukdom, hjärtinfarkt, kranskärlssjukdom, angina.

Applikationsresultat: Laseranordningen Matrix stabiliserar blodcirkulationen och hjärtaktiviteten, ökar myokardieens elektriska stabilitet. Enheten bidrar också till att minska kolesterol i blodet och förbättrar blodmikrocirkulationen. Om en person har en artificiell hjärtklaff, implanterad pacemaker eller pacemaker, kommer detta att vara en kontraindikation för användning av enheten.

Matris i neurologi

Indikationer för användning: Gemensamma och ryggradssjukdomar, artrit, bursit, artrosi, osteokondros, ischias, neuralgi.

Applikationsresultat: En bedövningsmedel verkar ganska snabbt efter att apparaten har använts. När du applicerar apparaten börjar kroppsvävnad att mäta bättre, blodcirkulationen förbättras, inflammationen är lättad och det drabbade området återställs snabbare. Rörligheten i lederna ökar. Intervertebral brokbildning bildas. De bästa resultaten kan uppnås om du kombinerar behandlingen med enheten med massage och fysisk terapi.

Matris i pulmonologi

Indikationer för användning: Bronkit, bronkial astma, lunginflammation.

Resultat av användning: Vid behandling av lungsjukdomar hjälper Milt-apparaten att uppnå ett positivt resultat på grund av dess antiinflammatoriska, antimikrobiella och analgetiska effekter. Med hjälp av enheten för bronkit kan patienten känna sig mycket bättre efter det tredje förfarandet. Användning vid behandling av astma minskar de symptom som kräver inandning. Vid behandling av lunginflammation minskar återhämtningstiden med 5-7 dagar vid användning av enheten i kombination med andra metoder.

Matris i ENT-sjukdomar

Indikationer för användning: Rhinit, faryngit, otitis media, trakeit, sinusit, bihåleinflammation, tonsillit, förebyggande av influensa och ARVI.

Resultat av användningen: Vid behandling av ENT-sjukdomar med Matrix laserapparaten sker förbättring av patientens tillstånd mycket snabbare än utan att använda den. Med otitis går smärtan bort efter det tredje eller fjärde förfarandet. Minskar också mängden utsläpp från örat. Rhinit, faryngit, trakeit, bihåleinflammation, bihåleinflammation och ont i halsen är också väl härda med matrisapparaten. Efter procedurförloppet kommer enheten Matrix att fortsätta förbättra.

Kontraindikationer för användning av enheter Matrix

Maligna tumörer i någon lokalisering, godartade med en tendens till progression, systemiska blodsjukdomar, leukemi, graviditet, i alla stadier, godartade tumörer i de kvinnliga könsorganen, akut infektiös sjukdom, svår diabetes och sköldkörtelsjukdom, allvarliga kardiovaskulära sjukdomar ( krisförloppet av högt blodtryck, kardiovaskulär insufficiens i tredje etappen), närvaron av en artificiell hjärtventil hos människor, venös pacemaker eller pacemaker. Akuta cerebrala cirkulationsrubbningar, lungsjukdomar med fenomenet av den tredje etappen lungsjukdom, lever och njursvikt dekompensation, feber (feber) av okänt ursprung, ökad känslighet i huden för ljus (fotodermatit och photodermatosis), lupus erytematosus, mentala störningar i det akuta stadiet.

Tilltala besökare på vår webbplats

Kära damer och herrar! För att du själv ska kunna bestämma om Matrix lasermaskinen hjälper dig att behandla dina sjukdomar, har vi ett gratis läkarkonsult tillgängligt för dig. Vår läkare har stor erfarenhet av behandling av patienter med Matrix-maskiner. Läkaren kommer att svara på alla dina frågor angående användningen av enheten vid behandling av sjukdomar. Läkaren hjälper dig att hitta rätt apparat för behandling av din sjukdom. Han kommer också att ge dig råd om hur du behandlar din sjukdom.

För att kontakta vår läkare för ett kostnadsfritt samråd, ring våra telefoner.

Utökar utbudet av laserapparater

Vi har utökat utbudet av laserutrustning som erbjuds.