Search

Prostata massager

Forum för generiska användare för behandling av impotens Viagra, Cialis, Levitra

Prostata massörer

  • Gå till sidan:

Prostata massörer

# 1 Inlägg av Andreo »13 mar, 2016, 18:51

# 3 Meddelande RORO »07 nov 2016, 16:29

# 5 Post SEM123 "13 november 2016, 19:53

Prostata massörer

# 6 Post Tatyana »29 november 2016, 15:08

Prostata massörer

# 7 Post VladD »Nov 29 2016, 15:35

Prostata massörer

# 8 Meddelande Tatyana »Nov 29 2016, 16:27

Prostata massörer

# 9 Meddelande VladD »Nov 29 2016, 16:31

Prostata massage - granskning

Prostatimassage för prostata 2in1: tar prostatsekretion och behandling.

För att vara ärlig blev jag överraskad av bristen på feedback om denna metod för behandling av prostatit. Det är trots allt det mest effektiva i denna sjukdom. Vi kommer att förstå vad det är för, kanske någon kommer att ge hälsa och välbefinnande till familjen.

Första gången jag lärde mig vad prostatit är för ungefär sex månader sedan, även om jag började det mycket tidigare. Ett av symptomen, fertiliteten, jag stötte på ungefär ett och ett halvt år sedan. Han kämpade på bekanta sätt med sin fru. Men detta ledde inte till något positivt. Så jag kom till andrologen, som satte prostatit.

Så jag lärde mig vad en prostata massage är och i vilka fall är den gjord och inte gjord.

och första gången, när jag hade en prostata massage tog den en prostatahemlighet för analys. För att vara ärlig trodde jag att det skulle vara annorlunda. Inte beredd mentalt, så led dåligt.

Andra och efterföljande tider var inom behandling och representerade en kurs i 10 sessioner. Det var lättare här, jag visste var jag gick.

Nå, nu kommer jag att beskriva mer detaljerat hur man förbereder sig på prostata massage och hur det är.

MASSAGE OF PROSTATE

Prostatamassage är effekten av ett finger eller en speciell enhet på prostata genom anusen. Fingeret anses vara effektivare och snabbare, eftersom läkaren känner körteln och arbetar målmedvetet med den. Som regel gör de ett finger vid provtagning (det tas före och efter behandlingen) och under de första två eller tre dagarna under behandlingen. Därefter arbetar läkaren redan som en enhet.

Känns som: först gör det ont. Prostata är inflammerad, musklerna är inte vana vid effekterna. Dessutom är det pinsamt, särskilt för första gången, så du kan inte slappna av.

Och doktorens psykologiska inställning spelar visserligen en stor roll. Därför rekommenderar jag att du går till en beprövad läkare. Men hur hittar man det bra? Män som det visade sig lite dela den här informationen med varandra. Man tror att prostationsmassage är förödmjukande. Jag förklarar: det finns inget förödmjukande - en gång. Om en bra läkare är allt lätt att räkna ut - två. Be din fru att fråga en bra andrologist i närheten på kvinnors forum i ditt område. Och de kommer att berätta för henne allt bättre än Yandex-kartor och med riktiga recensioner.

Smärtan sjunker varje gång, det blir till och med trevligt. Det var faktiskt bara första gången det skadade.

Prostatmassage görs genom att trycka prostata upprepade gånger tills en droppe utsöndring uppträder. Ju mer en man är avslappnad, ju snabbare det händer. Men vävnadsstimulering spelar också en viktig roll vid behandling av prostatit. Cirka 5 minuter, inte mer.

PROSTATE MASSAGE: Hur kommer du att förbereda?

1. Moral. När var första gången jag inte visste någonting om denna procedur. Från kontoret kom ut som rött som cancer. Då märkte han att många människor kom ut exakt samma. Därför behöver du i förväg behandla som medicinskt förfarande. Då är det inte läskigt och inte smärtsamt. Och det kommer att sluta snabbare.

2. Naturligtvis tvätta. Tja, det säger sig självklart, jag kommer inte sluta.

3. Inget samlag i tre dagar före förfarandet, om du behöver passera prostats hemlighet för analys. Analysen kommer inte bara att leta efter orsaksmedlet, men beräknar även antalet "levande" spermatazoider.

MASSAGE AV PROSTATE HOUSES:

Jag gjorde en prostata massage med en andrologist, men det kan göras hemma. I nätverket finns många instruktioner och videor för fruar. Självklart inte självklart inte. Du kan spara pengar, även om massagen inte är så dyr. Dessutom är min fru lättare.

Det finns också en typ av stimulerande enheter, igen med hjälp av makan du kan göra dem.

Men testen måste fortfarande passera doktorn.

MASSAGE AV PROSTATKONTRAINDIKATIONER:

Detta är en akut inflammation. Det är, när prostatit med smärta och feber, är prostatamassagen inte klar. Endast i eftergift.

Prostatamassage är ett utmärkt sätt att behandla prostatit. Och behandlar det som ett behov av fysioterapi. Men efter det kommer du att glömma manifestationer under en lång tid. Och det rekommenderas att repetera det en gång om året för profylax. Det är värt att upprätthålla en lång och bördig funktion och vara en man.

Och min recension av botemedlet med växtbaserade komponenter i kosttillskottet Likoprofit, som spelade en viktig roll i utvecklingen av prostatit i mig.

Vad de säger om prostata massage - recensioner av patienter och läkare

Prostatamassage är ett förfarande som är användbart för män, oavsett ålder. Det bidrar till att aktivera blodtillförseln i prostata.

I regel utförs förfarandet för medicinska ändamål. Beroende på patientens tillstånd, kan hans / hennes förmåga, massagen utförs av en urolog eller självständigt, av hustrun hemma.

Trots det psykologiska obehaget är prostationsmassage en effektiv behandling för prostatit. På grund av den kompetenta effekten på orgeln aktiveras blodcirkulationen i prostata, och den förfallna stillastående hemligheten avlägsnas också från de drabbade segmenten.

Således finns det en återhämtning i körteln av nya vävnader. Vid användning av droger förbättras deras effekt.

Typer av massage

Påverkan på prostata kan utföras på olika sätt.

rektal

Rektalt fingermassage utförs genom ändtarmen. För sitt beteende är det nödvändigt att anta följande hållning: på knä och armbågar. I det här fallet måste du luta sig på bordet i den bakre positionen med benen till kroppen.

Rektalt fingermassage

Denna procedur måste vara väl förberedd. För att göra detta, sätt ett rengörande emalj 60 minuter före proceduren. Du borde också dricka 1 liter vatten om 30 minuter. Detta kommer att minska avståndet mellan ändtarmen och prostatakörteln.

Därefter kan du fortsätta till proceduren. Experter rekommenderar att du bär en latexhandske (du behöver smörja fingret på förhand). Då infogas fingret i ändtarmen till ett djup av 5 cm. Vid beröring är prostatens struktur fibrös, den har viss likhet med tarmarna. Formen av prostata är rund, som påminner om en mutter.

Om körteln är elastisk bör fingrörelserna vara säkra och trycka. I detta fall borde mannen inte känna obehag.

När det gäller mjuk prostata är det nödvändigt att handla noga. Massage utförs från höger kant till vänster.

Massage sedan den centrala delen (för att stimulera produktionen av en hemlighet). I processen borde mannen inte känna obehag, smärta.

hårdvara

I det här fallet deltar läkaren inte. För proceduren med speciella enheter. Alla är utrustade med en sond som ska injiceras i tarmarna.

Påverkan på kroppen genom att använda tryckluft, temperatur, vibration. Denna procedur varar i 5 minuter. Massering utförs med små pauser, på grund av vilken smärta inte uppstår.

Effektiviteten med denna typ av massage är samma som med ett finger. Apparatmassage kan utföras i kliniken, såväl som hemma. Patienten tar i detta fall flera ställen. En av de mest bekväma kan kallas knä-armbåge position.

Hydro massage

Först måste du rengöra tarmarna med en regelbunden tvättkänsla. Därefter måste du skriva ett varmt extrakt av kamille (400 ml) och gradvis introducera det med en spruta i tarmarna. Experter rekommenderar i detta fall försök att hålla vätskan inne i 20-40 minuter.

Infusionen, såväl som dess retention, låter dig aktivera samma muskler (som med indirekt massage). Fördelarna med hydromassage kan också hänföras till uppvärmningseffekten med de positiva effekterna av vätska.

Infusionens rörelse i det nedre tarmområdet stimulerar perfekt nervändarna, stabiliserar blodcirkulationen i körtelområdet. På grund av detta inträffar det hemliga utflödet vid atony, stark stagnation. Procedurer bör utföras i ca 10 dagar. Därefter måste du ta en 3 månaders paus.

extern

Trots den lägre effektiviteten (jämfört med rektalmetoden) hjälper extern massage till att förbättra blodcirkulationen inuti körteln för att säkerställa flödet av näringsämnen.

Förfarandet börjar med uppvärmning. Samtidigt utförs klassiska manipuleringar. Den första är en massage i ländryggen och lårbenen.

De viktigaste sätten är knådning, gnidning. I genomförandeprocessen utförs procedurerna för rörelse försiktigt. Tummen fungerar som ett stöd. Varaktigheten av dessa manipuleringar får inte överstiga 7 minuter.

När området är väl knådat utförs gnidningsrörelser. Deras huvuduppgift är att förbättra blodflödet i bäckenregionen. I det här fallet har det en inverkan på sakralområdet, iliumen och de nedre kotorna. Förfarandet startar från lårbenet och går gradvis till magen.

Indikationer och kontraindikationer

Innan du börjar en av typ av prostata massage rekommenderas det att lära dig om indikationerna och kontraindikationerna.

Indikationer för prostata massage:

  • smärta i bäckenet
  • diagnostisera prostatit;
  • kongestiva processer som förekommer i prostata;
  • icke-bakteriell eller bakteriell prostatit;
  • impotens på grund av dålig prestanda i prostatakörteln.

Vad gäller kontraindikationer är förfarandet i vissa fall oönskat. Gruppen av restriktioner inkluderar:

  • Närvaron av stenar i körteln (av vilken storlek som helst);
  • lesioner i bäckenorganen (infektiös);
  • hemorrojder, olika proktologiska problem;
  • maligna tumörer i prostata;
  • expressiv smärta i processen.

Vem kan göra?

Prostatamassage är ett förfarande som kräver viss förberedelse. Det är anmärkningsvärt, det kan utföras inte bara av den behandlande läkaren utan också av makan. Det är inte ovanligt för män att utföra själva förfarandet.

Om effekten utförs av hustrun eller mannen själv, före manipulering, borde du vara väl bekant med alla rekommendationer.

Om det inte går att få massage på hemmet, rekommenderas att kontakta en specialist för hjälp. Läkaren väljer den optimala typen av massage för ett visst fall, bestämmer det önskade antalet sessioner.

De bästa massagerna enligt männen

Prostatit är rädd för denna åtgärd, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Den moderna marknaden för medicintekniska produkter erbjuder ett brett utbud av specialanordningar för förfarandet. Bland produkternas överflöd är Nexus Sparta massager, liksom hjälp MP-1, särskilt efterfrågan bland män.

Massager Nexus Sparta 5

Nexus Sparta är ett analstimulerande medel som är tillverkat av mjuk silikon. Inuti är strukturen en liten vibrationsmotor. Trots sin kompakta storlek har den stor kraft.

Motorns funktion kan styras med 5 lägen. Nexus Sparta används aktivt för prostata massage. För användarvänlighet kan man använda smörjmedel.

HJÄLP MP-1 är en speciell massager avsedd att behandla prostatit. Effekten av denna modell har visat sig i praktiken och i processen att genomföra kliniska prövningar. Effekten uppträder efter exponering för kroppen (regelbunden). Detta eliminerar spänning, kramper, nedsatt svullnad.

Patient Recensioner för Prostata Massage

Män recensioner om prostata massage:

  • Vladimir, 56 år gammal. Prostata har börjat orsaka mig problem sedan 50 års ålder. Jag rådde med många läkare, försökte mycket droger. När jag en gång hade träffat en läkare i en privat klinik, blev jag uppmanad att göra en prostata massage. Först nekade jag helt och hållet. Lite senare började smärtan intensifiera. Jag var tvungen att försöka. Förfarandet utfördes av en läkare. Redan efter 3 sessioner kände jag mig lättad.
  • Anatoly, 48 år gammal. Under åren började problem i sängen. I detta fall framträdde lusten mindre och mindre. Jag lärde mig från Internet att för att förbättra kvaliteten på det intima livet kan du massera prostata. Jag pratade med min fru, hon gick med på att göra det. En månad senare kände jag resultatet.

Läkare recensioner

Läkare recensioner om urologisk massage:

  • Oleg Krivosheev, urolog. Förebyggande av prostatit bör genomföras fullständigt. En värdig plats bland de många metoderna är prostata massage. Innan det är nödvändigt att bekanta sig med kontraindikationerna. I sin frånvaro kan du inkludera proceduren i behandlingsprogrammet.
  • Peter Ivanov, urolog. För att förebygga prostatit rekommenderar jag att du använder massageapparater hemma. Ett överflöd av produkter gör att du kan välja det bästa alternativet för varje enskilt fall. Massageraren ger dig samma resultat som rektal typ av procedur.

Relaterade videor

Urolog på effektiviteten av prostata massage:

  • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
  • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter intag.

Prostata massager för självmassage recensioner

De flesta män vill inte gå till läkaren i tid: någon är väldigt upptagen på jobbet, andra är bara blyga eller rädda för det. Som ett resultat av detta diagnostiserar en specialist den avancerade fasen av sjukdomen, och behandlingen tar sedan mycket lång tid. Under tiden uppstår problem med den manliga könssfären hos nästan alla medlemmar i det starkare könet efter 40-45 år. Det är för sådana "oberoende" män att en prostata-massager konstruerades för hemmabruk. Vad är en enhet, vilka typer av enheter som utvecklas, vi kommer att berätta om populära prostata massager med recensioner och foton av enheter nedan.

Från själva namnet är det klart att den urologiska prostata massagern är avsedd för självmassage av prostatakörteln hemma. Produkten kan ha en annan struktur, form, arbetssätt, men huvudfunktionen är den effektiva effekten på ett viktigt manligt sexuellt organ som arbetar med sådana mål:

  1. Utsläpp av stillastående utsöndring från prostatakörteln.
  2. Eliminering av smärta.
  3. Underlätta urinering.
  4. Förbättra kvaliteten på sexuellt liv och sexuell aktivitet.

Baserat på effekten kommer medicinsk anordning att vara effektiv för behandling av kroniska inflammatoriska sjukdomar i prostata och angränsande organ (prostatit, vesikulit, uretroprostatit, prostata), adenom (organhyperplasi), med patologiska förändringar i vener, erektionsproblem och ejakulation. Vissa män föredrar att använda en massageapparat för att förebygga manliga sexuella sjukdomar, men enheten har inga officiella indikationer för sådan användning.

Beroende på arbetets egenskaper kan den urologiska prostata massageren tillhöra en av flera grupper. Först och främst kan enheten vara invasiv, det vill säga infogad i rektal lumen och icke invasiv, som används externt. Alternativ för invasiva enheter på effektmekanismen:

  • Termisk massager för behandling av prostatit. Användningen av produkten förbättrar blodcirkulationen i organet, vilket resulterar i accelereringen av regenereringsprocesser. Om antibiotika används samtidigt med prostata-massagen, kommer accelerationen av blodflödet att leda till en ökning av läkemedlets koncentration i organets vävnader vilket ökar chanserna för en fullständig och snabb återhämtning.
  • Vibrerande prostata massager. Det har en stimulerande effekt. Enheten ökar kroppens ton och därmed sänker stagnationens svårighetsgrad och underlättar sekretionen av hemligheten.
  • Magnetisk massager Ansökan gör det möjligt att minska inflammationens aktivitet i prostata, vilket minskar svårighetsgraden av smärta, svullnad i organ, normaliserar urinflödet och hjälper till att minska prostatakörteln i storlek.

Vibrerande prostata massager ökar kroppssignalen

Invasiva enheter är verkligen mer som en direkt prostatafingermassage, praktiserad i medicinska institutioner, men inte alla är redo att utföra förfarandet på egen hand. I sådana fall kan representanten för det starkare könet köpa en icke-invasiv enhet. Deras fördel är möjligheten att utföra terapi på något ställe som är bekvämt för män med 10-20 fria minuter.

Det är inte möjligt att använda prostata-elektromassagerare för alla patologier i prostatakörteln. Med hänsyn till verkningsmekanismen är kontraindikationer för användning:

  1. Hemorrojder i det akuta skedet.
  2. Maligna neoplasmer i prostata.
  3. Förstörningar av blåsans inflammatoriska process, urinrör.
  4. Urolithiasis och prostata stenar.

Kontraindikationer kan vara allmänt inflammatoriska sjukdomar som åtföljs av berusning, feber. Till exempel bör en vibrerande massager för prostata inte användas för tuberkulos, tarmsjukdom.

För att behandlingen ska få en positiv effekt är det nödvändigt att använda prostata massager korrekt. Dessutom, genom att utföra denna typ av procedur, bör du komma ihåg om hygien. Instruktioner för användning av någon enhet innehåller detaljerade instruktioner om hur du använder enheten korrekt. Om du behöver en ledtråd finns det mer än en videohandledning på Internet som hjälper dig att behärska enheten. Här är en kort guide till operationen av en invasiv vibrerande massageapparat:

  • Först måste du utföra träning. Massage utförs alltid efter avföring. Om det är omöjligt att göra det själv, måste du sätta en rengörande enema.
  • En engångskondom bör sättas på prostata-elektromassagen. Det finns enheter som redan har dessa produkter, men för vissa behöver du förvara på kondomer i förväg.
  • Spetsen på enheten smörjd med petroleumgel eller specialiserat smörjmedel.
  • Prostatsmassage ska ligga horisontellt, så mannen borde ligga vid sin sida.
  • Spetsen ska försiktigt införas i ändtarmen så att den konvexa delen av anordningen projiceras i prostatakörteln.
  • Slå på enheten.
  • Ta bort produkten mycket försiktigt efter användning. Kondom kastas bort, och massageapparaten måste desinficeras.

Före proceduren måste du rengöra tarmarna.

Massage i prostata med hjälp av en massager tar en annan tid. Om enheten arbetar med ett magnetfält, utförs proceduren inte längre än 1 minut. Andra modeller ska "arbeta" 10-30 minuter. Specifik driftstid kommer att anges i instruktionerna.

Du kan köpa både invasiva och icke-invasiva modeller i onlineapotek och butiker. En av de mest populära modellerna är Mavit ULP - 01. Mavit produceras av Elatomsky-växten och har flera slag av slag på en gång:

  1. Thermal.
  2. Mekanisk (vibration).
  3. Magnetisk puls.

En liten amplitud av rörelsen hos enheten med namnet Mavit leder inte till uppkomsten av obehag och smärta hos en man. Enheten bidrar till att bättre frigöra hemligheten i prostata.

Tack vare värmen kommer enheten att ha en lugnande effekt och hjälpa till med avkoppling. Magnetisk impulseffekt kommer att aktivera metaboliska processer i prostata.

Enligt instruktionerna för behandling av prostata bör rutinerna vara vanliga. Behandlingsförloppet är 6-9 procedurer med en genomsnittlig varaktighet på 15-30 minuter vardera. Behandlingen utförs dagligen, om det inte finns några kontraindikationer. OBS: Användningen av enheten Mavit är endast möjlig vid fullständig eliminering av organs maligna neoplasma, eftersom termisk behandling kan leda till prostatacelldöd och en skarp tillväxt av neoplasmen.

Nästa på listan är Nexus Revo 2 Prostate Massager. En särskiljande egenskap hos Nexus Revo Two är närvaron av ett oberoende roterande huvud. Tillverkaren positionerar enheten som den bästa innovativa modellen av en professionell massager. Nexus har 6 driftsätt, rätt anatomisk form, ett uppladdningsbart batteri och ett vattentätt fodral. Genomsnittspriset på modellen är 9900 ryska rubel.

Drogen har 6 olika robotar

Det brittiska företaget Nexus producerar en annan version av Nexus massager - Nexus revo stealth. Modellen har 6 driftsätt, den är också utrustad med ett separat roterande huvud (vibroelement), en design som möjliggör samtidig stimulering både inom och utanför grenområdet, liksom med en fjärrkontroll. Massage i prostata massager utförs nästan tyst. Enheten är tillverkad av fuktresistent medicinsk silikon och plast. Kostnaden för 16 tusen. P. s.

En icke-invasiv prostata massager är en enhet som heter Straw Goby. Visuellt är produkten en lättnadskon, som kan användas utan att ta bort kläder. För att åstadkomma effekten är det tillräckligt att sitta på det, så att pungen ligger under den förtjockade delen och göra fram och återgående rörelser. På distributörssidan finns det recensioner som män använder den direkt på bussen. Transportmanövrar och stötar på vägen hjälper till att utföra en prostata massage, som om det gjordes av en professionell urolog. Det återstår att förstå, och här "tjur"? Tillverkaren säger att anordningens verkningsmekanism lite påminner om att åka på en häst eller styra. Hur dyrt prostata-massagern kommer att kosta beror på den region där leveransen utförs: det genomsnittliga priset på enheten är 53 US-dollar.

Det är inte överkomligt för alla att köpa ett massageverktyg, eftersom enheten kostar i genomsnitt 6-12000 ryska rubel. Därför är vissa män intresserade av att göra sin egen prostata massager. Och några får ganska bekväma alternativ. Men för att kunna göra en hemlagad prostata massager med egna händer, måste du vara tålmodig och skicklig. För att göra enheten bekväm för användning måste du bestämma dig för:

  • Arbetsområdets längd.
  • Diametern.
  • Formen.
  • Av materialet.

Innan du använder massageapparaten rekommenderas att du konsulterar en läkare

Naturligtvis väljer alla storleken för sig själva, men det är bättre att stoppa längden på arbetsområdet upp till 10 cm. 2-3 cm anses vara tillräcklig. För en hemlagad massager är det att föredra att använda gips eller lera. Plastlösning anses vara mindre tillförlitlig: naturligtvis blir en produkt tillverkad av plastmaterial lättare, men en sådan anordning kommer inte att pågå länge.

Massagen för behandling av prostata, som du har lyckats göra med egna händer, borde inte på något sätt vara lägre än fabriken i styrka och andra egenskaper. Vid användning av en bra enhet orsakar inte smärta eller obehag.

Obligatoriskt krav är möjligheten till antiseptisk behandling. Om det är omöjligt att uppfylla alla krav, bör du inte visa onödig autonomi och vid behov använda en massager eller en vibrerande massager av prostata för att spara pengar och välja det mest prisvärda alternativet.

Sammanfattningsvis bör det sägas att behandling med en massageapparat bör startas efter samråd med en urolog. Recensioner av läkare säger att endast ett begränsat antal män behöver en prostata-massage, resten av proceduren kommer att vara antingen värdelös eller till och med skada. Därför bör man ta på sig förvärvet och användningen av apparaten på allvar, eftersom den bästa prostata massagern inte är mest publicerad, men den som kommer att användas för sitt avsedda syfte. Endast en specialist kommer att berätta vilken prostata massager som är bättre att köpa, hur, hur länge det ska användas, och vilka resultat av behandling som kan förväntas.

Registrering: 7/09/13
Meddelanden: 431

Fuck, och för sig själv på något sätt? i allmänhet är det dumt att någon i min röv poked runt, det är bättre att vara mest

Prostata massage!

prostatit i sin man i kronisk form.

vi försökte vända den här saken till ett sexspel))


Hennes man var ordinerad med en prostata massage att göra, men det finns inget speciellt med medicinering. De sa att massage ökar effekten av droger. Mannen håller inte med på något sätt. Från sjukgymnastik vägrade. Jag ville göra det själv hemma och gav inte heller det.


Jag gav inte heller min, så att jag skulle lägga mitt finger på det där, blyg. Men en massager, snälla. Även som han, direkt upphetsad. Vi har nu detta samtidigt en bot och ett spel följt av en stormig fortsättning.


Har du köpt en hemmassagerare? Vi tänker också på en sådan sak. Mavit vill ha preobresti.

Ja, köpt, smart är enkelt med oss. Han masserar inte bara prostata, utan påverkar också henne annorlunda, med en infraröd stråle, temperatur, en magnet. Det är i själva verket inte bara en massageapparat, utan en fullfjädrad fysioterapeutisk enhet som står i polykliniker. Bara han är kompakt

Prostata massage!

Mobil applikation "Happy Mama" 4.7 Kommunicera i ansökan är mycket bekvämare!

prostatit i sin man i kronisk form.

vi försökte vända den här saken till ett sexspel))


Hennes man var ordinerad med en prostata massage att göra, men det finns inget speciellt med medicinering. De sa att massage ökar effekten av droger. Mannen håller inte med på något sätt. Från sjukgymnastik vägrade. Jag ville göra det själv hemma och gav inte heller det.


Jag gav inte heller min, så att jag skulle lägga mitt finger på det där, blyg. Men en massager, snälla. Även som han, direkt upphetsad. Vi har nu detta samtidigt en bot och ett spel följt av en stormig fortsättning.


Har du köpt en hemmassagerare? Vi tänker också på en sådan sak. Mavit vill ha preobresti.

Ja, köpt, smart är enkelt med oss. Han masserar inte bara prostata, utan påverkar också henne annorlunda, med en infraröd stråle, temperatur, en magnet. Det är i själva verket inte bara en massageapparat, utan en fullfjädrad fysioterapeutisk enhet som står i polykliniker. Bara han är kompakt

Prostate massager recensioner

Sjukdomar i prostatakörteln verkar män något avlägsna, läskiga och orealistiska. Även början smärtan vid urinering, problem i kön, obehag, obehag blir inte ett tillfälle för många män att konsultera en läkare. Begränsning och smyg är olämpliga, sjukdomen fortskrider utan behandling. Symtom kommer att förvärras, vilket medför en allmän känsla av ohälsa, lågt humör och komplex. Om en läkare har identifierat hälsoproblem, har det diagnostiserats, så behöver man inte avstå behandling. Läs noggrant ämnet "prostata massager recensioner" och följ rekommendationerna. Verkliga människor, patienter och läkare har länge tagit upp sina tankar om produkter av olika märken och priskategorier.

Alternativ till manuell massage

Congestion i prostatakörteln orsakar inflammation. Löpande processer ger obehag, smärta, impotens, svårighet att urinera. En man över 35 år kan möta detta. På grund av deras delikatess, tystas ofta tystnad, vilket leder till prostatit.

Prostatit är en akut och kronisk sjukdom som kan förstöra livet i många år.

Olika metoder används för att behandla sjukdomar:

  1. Antibiotika.
  2. Sjukgymnastik.
  3. Zonterapi.
  4. Handmassage.
  5. Apparatmassage.
  6. Kirurgisk ingrepp.

Den sista punkten gäller när man kör former av prostata sjukdom. För att förhindra sådana negativa konsekvenser är det nödvändigt att konsultera en läkare i tid och fullgöra alla hans utnämningar.

Manuell och apparatmassage - de mest effektiva sätten att bekämpa sjukdomar i prostatakörteln. På grund av den mekaniska effekten avlägsnas stillastående fluid och pus från problemområdet och utmatas genom kanalerna.

Alexey, 42 år: "Vid 39 år började jag ha problem med" människors hälsa ". Att gå till urologen var läskigt och obekväma. Stramad till sist - gick till kontoret med svår smärta och kronisk sömnberövning. Tilldelad första manuell, och sedan masserar apparaten. Det är naturligtvis bekvämt när proceduren inte behöver gå. Plus hemma kan jag spendera det på en bekväm tid efter jobbet. Smärta sensioner minimeras också, även om massagen på läkarmottagningen hjälpte mig också, och mitt välbefinnande förbättrades. Men det är mer lämpligt för mig att utföra alla manipuleringar utan snygga ögon, speciellt effekten är densamma. "

Tjänsterna hos en urolog med fingerproben förlorar redan sin tidigare popularitet och relevans. När allt kommer omkring kan du göra en liknande procedur hemma, utan onödigt folk och gener. För detta finns speciella enheter som kallas prostata massageapparater.

Klassificering av modeller

När du väljer en modell för dig själv bör du grunda sig på din läkares råd.

Typer av massager enligt exponeringsmetoden:

  • termisk;
  • vibration;
  • ultraljud;
  • magnetiska;
  • Electrosrimulating.

Vissa modeller kombinerar flera typer av exponering. Bland de nya produkterna som kan köpas i specialbutiker har vibrerande massager de bästa recensionerna. Anordningarna är små i storlek - ca 10 centimeter, de sätts in 3-8 centimeter inåt. Detta djup är tillräckligt för att stimulera det önskade området.

Hur man använder vibrerande massageapparater: grundläggande principer

Ett brett spektrum av modeller tyder på en liten skillnad i drift, men det finns regler som är universella för alla enheter:

  1. Noggrant studera din behandlande läkers rekommendationer och korrelera dem med texten i anvisningarna för enheten.
  2. Gör mikrokryssare före användning.
  3. Blåsan ska inte tömmas.
  4. Massage kan utföras självständigt hemma.
  5. För att underlätta införandet av en vibrerande massager bör smörjas med ett smörjmedel.
  6. Känslor ska vara bekväma, inte orsaka smärta. Du kan värma enheten till kroppstemperatur (tvätta med varmt vatten, om det är vattentätt).
  7. För att införa ett massager behöver grunt - 3-5 centimeter.
  8. Sessionsvaraktigheten är 5-10 minuter.

Timofey, 37 år: "Jag har följt prostatahälsan i 2 år. Jag köpte mig en vibrerande massageapparat och tränade regelbundet hemma. Det betyder att jag har nöjet med fördelen av manlig makt. Vi gör en massage med min fru i sin tur. Huvudregeln är mer smörjning, vi använder regelbundet apotek. Gick massage i kliniken - för mig är det ont, obehagligt. Det finns inga problem med erektion, kvaliteten på spermierna har förbättrats, det började skjuta. Du kan försöka varje man, och förebyggandet har inte blivit avbrutet. "

Grigory: "Åren att slåss prostatit var förgäves. Tabletter och kapslar, från kursen till kursen, gav inte nästan någon effekt. Smärtan i att gå på toaletten var reducerad, men i intervallerna mellan mottagningarna återupptogs. Den vibrerande massagen är bekväm för mig, för jag är rädd för medicinsk manipulation, och det var en dålig upplevelse. Det fanns inga svårigheter med användningen, jag läste och utförde anvisningarna. Under proceduren kom en tjock vätska ut, smärtan började minska. Efter 3-5 veckor blev det väldigt bra, men jag fortsätter att göra självmassage för förebyggande. I de första sessionerna fanns spänning, då blir du van vid det, och det finns inget obehag längre. "

Många recensioner av män betonar bekvämligheten och användbarheten hos enheter med vibromassage. Regelbundenhet är viktig, som talas om av både läkare och patienter. Det räcker inte med ett par sessioner för att passera prostatitkörning. Det finns ingen magi, massage är också en metod för behandling, effektiv endast med konstant övning.

Granskning av populära modeller: recensioner av män och läkare

Utbudet av massager är brett, vi tillhandahåller beskrivningar och recensioner av populära modeller som redan har godkänts av läkare och patienter. Du väljer vilken som är bättre, bekvämare och mer praktisk.

Nexus Revo

Enheten finns i flera modeller av olika priskategorier. De är förenade:

  • roterande huvud för effektiv massage av problemområdet;
  • 6 hastighetslägen;
  • bekväm anatomisk form;
  • USB-uppladdningsbart batteri;
  • säkert material - medicinsk silikon och plast;
  • fuktmotstånd (lämplig för tvätt utan nedsänkning i vatten).

Tillverkare rekommenderar att man använder en apparat för behandling, förebyggande och nöje. Recensioner av prostata massager Nexus Revo är positiva även bland pretentiösa köpare, men det finns några nyanser att använda. Domare själv:

Vladimir: "Enheten är bra, användbar, men dyr. Jag behandlades i 10 sessioner - symptomen på en kronisk sjukdom var borta. Det är svårt att hantera instruktioner, jag använder ett läge. "

Igor: "Jag anser att massageren är avancerad bland olika andra modeller. Arbetsytan är säker - medicinsk silikon gör ett bra jobb även med täta belastningar. Under kursen missade jag inte med att ta mediciner, allt i sammandrag och gav ett bra resultat. Smärtan har gått, urinering har upphört att vara svårt. En stor fördel för mig är att du inte behöver gå till kliniken för fysioterapi, tiden är befriad. "

Pavel Nikolaevich, en urolog: "Nexus Revo fungerar för att en mekanisk åtgärd utförs, liknande fingermanipulationer på ett läkarkontor. Materialen är säkra, tillsammans med den traditionella medicinska behandlingen tillåter användningen av vibrerande massager. "

Vibropros

En särskiljande egenskap hos Vibropros massager med ett vibroelement är en miniatyrdiameter. Den penetrerande delen når endast 2 cm, vilket minimerar alla obehagliga känslor vid administrering. Anordningen är tillverkad av plast, formen är lämplig för introduktionen och proceduren. Genomsnittlig användningstid är 3-5 minuter. Lämplig för insamling av utsöndring före undersökning.

Recensioner av läkare och patienter om massageapparaten:

Nikolai Gromov, urolog: "Behandling med apparaten i kombination med terapi ger en positiv trend. Tilldela män i olika åldrar. Effektiv, bekväm för hemmabruk. "

Sergey: "Symptomen på inflammation i prostata störde mig i flera år, besöket till läkaren försenade. När smärtan blev systematisk och stark vände han sig till en polyklinik för urologen. Läkaren visade sig vara adekvat, förståelse, föreskriven behandling + rekommenderas med Vibropros. Jag förväntade mig ett antal obehagliga känslor från förfarandet, jag var lite rädd, men då blev jag ens inblandad i processen. Från första gången hjälpte det mig inte, men det är inte värt att vänta på ett mirakel. Månadens behandling har fått frukt och hälsan har förbättrats. Jag är säker på att på vissa tabletter min återhämtning skulle gå långsammare. "

Prostata hjälp MP-1

Enheten förbättrar blodflödet, minskar smärta vid urinering, avlägsnar prostatakörtelns stillastående hemlighet. Gjord av silikon i medicinsk kvalitet, lätt att använda. Tillverkare Uvipe, Tyskland. Indikationer för användning är:

  • för tidig utlösning;
  • svag erektion
  • smärta i perineum och under urinering
  • minskad sexdrift.

Recensioner av prostatahjälpen massager är många på grund av efterfrågan på en budgetenhet:

Dmitry: "Jag använder enheten i ett halvt år, det har visat sig vara effektivt. Jag kommer inte att överväga andra modeller än, jag gillar det jag redan har köpt. Hjälpte massagern mig? Smärtan minskade, stämningen ökade och sex blev intressant (på grund av att jag var sjuk, jag glömde redan vad det är). "

Ivan Sergeevich: "Jag hade alla symptom på prostatit, jag var tvungen att gå till distriktskliniken. Ultraljud och undersökning bekräftade diagnosen, jag satte foten på en lång behandling. Piller utan fysioterapi hjälpte dåligt. En ytterligare massage var föreskriven. Jag har ont dåligt, så jag valde en hemmassagerare för att förbättra min hälsa när ingen ser det. Att använda enheten var inte smärtsamt, även lite trevlig. Bekvämt finns det inga komplicerade kontrollpaneler - en knapp. Jag har inte råd att köpa mycket pengar. "

Nikita: "Lätt att använda, hjälper snabbt. Han började använda, en vecka senare började han ägna mer uppmärksamhet åt sin fru än tidigare. "

Victor Smagin, urolog: "Bland patienterna är prostatahjälpmassagen i efterfrågan. Jag tycker att poängen är effektivitet och bra prissättningspolicy som tillverkaren valt. "

Recensioner av läkare och män bekräftar bara att det är nödvändigt att utföra massagebehandling i kombination med mediciner. Korrekt utval av läkemedel, tillsammans med mekaniska effekter på prostata körteln ger en snabb positiv dynamik. Det finns absolut inget att skämmas för - behandla den vibrerande massagen som ett universellt botemedel mot dina obehagliga symptom. Överväga behandlingen på detta sätt, och resultatet kommer inte ta lång tid.

Massage prostata make. Recensioner, rekommendationer

Tjejer, jag vill ge prostata massage till min make för Alla hjärtans dag. Jag hörde att detta bara är ett kosmiskt nöje för en man. Dessutom är det mycket användbart för människors hälsa. Och en cool sak för dem som planerar att få en baby. Hur man skriver. Eftersom prostata stimulering har en positiv effekt på spermatogenogenesen. Så, för att jag älskar min man och försöker diversifiera det intima livet. Jag bestämde mig för att prova denna massage.

Bara jag blev förvirrad) Jag tittade på den anatomiska platsen, jag förstod nästan var jag skulle åka. Men ledsen, mina fingrar är väldigt små. Och jag är rädd att jag helt enkelt inte kommer att få))) Vad ska man göra då? Någon delar dela feedback, tips, rekommendationer. Eller är det bättre att fortfarande inte bry sig och ta en speciell stimulans i sexbutiken. Och hur ska hennes man reagera på honom, hmm))) Jag vill inte prata om det med honom. Jag vill överraska honom, så länge det inte orsakar chock)))

Trådförfattare: Yana (Volgograd)

Mer om ämnet:

Feedback och kommentarer

  • ✓ Endast nya svar kommer att tas emot.
  • ✓ E-post är inte placerad någonstans.
  • ✓ Du kan avregistrera dig i varje brev.

Jag tror att du inte ska försöka överraska en man med detta. Att behandla en sådan typ av kärlek i allmänhet behandlas annorlunda, och mannen kan inte vara psykologiskt klar. Det verkar som om du vill ha det, men det prickar

För att komma till en sådan massage, först skulle jag bara smeka tungan i närheten av anusen eller smeka mitt finger ganska lite så att han på något sätt skulle bli van vid att du ofta cirklar runt denna plats.

Men så snart kan det skrämma honom eller något.

Är dina fingrar korta? Vad menar du? Prostata ligger på ett djup av 4-5 cm. Finger nog att få. Du kan också stimulera utsidan av prostatazonen, den här punkten är 2-3 cm under pungen. Förvärm musklerna i bäckenet hos mannen.

Hur man värmer upp

Vera, massera nedre delen av kroppen, starta från fötterna och träna bättre än bäckenmassan, med någon av basoljorna (druvfrö, aprikos, etc.).

Nyligen läste jag en sexologs uppfattning om detta ämne, och det sade att användbarheten av denna procedur är tydligt överdriven. Det betyder att denna massage inte är så mycket användbar som trevlig. Och om du verkligen vet var du ska klättra och var du ska trycka, så kommer detta att provocera utlösning. Ja, med en knapptryckning. I det är svårt att verifiera, men som de säger är det sant.

Jag försökte inte själv det, bara kastade min man en bete på ämnet: men han skulle inte vilja, som hon fick svaret som han inte vet, eftersom ingen någonsin har givit honom det. Och det är sant, förrän du försöker vet du inte.

Många män är generad av detta och till och med fördömer det för att prostasmassagen i sin essens är stimulans av anusen. Och det är dödligt för dem som andas ojämnt på homosexuella teman. I allmänhet, om jag förstod korrekt när jag stimulerade prostata, får en man känslor som du inte kan uppnå med vanligt kön, inte i en position. Av denna synvinkel är det därför värt att försöka.

Mitt råd: Prova jorden, för inte alla män behandlar det normalt, och du kan oavsiktligt provocera en konflikt på grundval av detta och för det andra ta reda på om det finns problem för hemorrojder och andra saker för den delen för att inte möta smärta istället för njutning.. och självklart är det här nödvändigt att agera inte slumpmässigt, men efter den deformerade teorin om vad, hur och varför.

Prostate massager massager recensioner

Meddelandet som cognizes "12 jan 2013, 18:41

prostata massage

Gästpost »Jan 12 2013, 18:47

prostata massage

Meddelande Intresserad av »Jan 12 2013, 18:50

prostata massage

Meddelande öva »Jan 12 2013, 19:18

prostata massage

Inlägg Gäst »Jan 12 2013, 22:32

prostata massage

Gästpost »Jan 12, 2013, 10:59

prostata massage

Gästpost »Jan 13 2013, 15:40

prostata massage

The Whistle Message »Jan 13 2013, 16:21