Search

Granskning av spännande droppar Silver Fox (Silver Fox): instruktioner med recensioner av kvinnor

På grund av vissa orsaker, såsom trötthet, stress, psykologiska problem, hormonella förändringar efter födseln, tar en kvinna ofta en passiv roll i intima relationer, upphör att fungera som intimitetsinitiator och får inte mycket nöje från kön. De flesta avgår helt enkelt sig till det här läget, vissa efterliknar en orgasm, men långsiktigt missnöje kan så småningom få en skadlig effekt på relationerna i allmänhet och till och med på hälsan. Nu finns det många annonserade produkter för män, men inte alla har hört att det finns droger skapade speciellt för kvinnor. En av dem - den kvinnliga patogen Silver Fox. Vad är Silver Fox (Silver Fox), hur det fungerar, vad är kompositionen och reella recensioner, vi kommer att titta på denna recension.

Vad är en

Förberedelsen Silver Fox för kvinnor är den starkaste afrodisiakum som är utformad för att öka kvinnans sexuella lust och förnimmelser. Orsaksmedlet Silver Fox har två former av utsläpp - pulver, förpackat i påsar om 5 gram och ampuller-droppar med en dispenser. Recensioner tyder på att ingen har en uttalad smak, vilket gör att vissa män i hemlighet lägger till droppar till kvinnors drycker. Det rekommenderas inte att göra detta, eftersom det kan orsaka en oväntad effekt. Till exempel kan en kvinna skrämmas av de förändringar som förekommer hos henne och lämnar.

Kvinnlig patogen Silverfox placerad i ett silverförpackning med en silverkanterell målade på den. Var försiktig så att du inte köper en falsk. Spännande läkemedel blir nu populärare, och det används tyvärr av scammers.

Silver Fox kallas kvinnlig Viagra, eftersom det stimulerar kroppen. Det finns en stark önskan om intimitet, ärendet kvarstår bara för en man. Vilka känslor gör en kvinna som har tagit denna botemedelsupplevelse?

  • Spänningen ökar.
  • Känsla av blodkörning till könsorganen.
  • Bröstsvullnad och nippel sensibilisering.
  • Förstärkning av vaginal utsöndring, som fungerar som ett utmärkt smörjmedel för lätt och snabb penetration av penis.
  • Full frigörelse och beredskap för omedelbar sex.

Effekten uppträder vanligen inom 5 minuter efter intag, men effekten blir speciellt uttalad i genomsnitt efter 15-20 minuter, beroende på kvinnans individuella egenskaper. Silver Fox är en kvinnlig patogen som har fått positiv feedback från inte bara kunder, utan också sexologer och gynekologer. Före användning måste du studera instruktionerna väl och se till att det inte finns kontraindikationer. Så, till exempel, Silver Fox är kontraindicerat upp till 18 år, gravida och ammande kvinnor. Försiktighet bör användas i närvaro av kardiovaskulära problem, endokrina störningar, liksom allergier mot komponenter.

Efter appliceringen av verktyget kommer effekten omedelbart.

Människor frågar ofta om droppar kan användas i kombination med alkohol. Det finns inga kontraindikationer för detta, men en individuell reaktion kan observeras och kvinnan, i stället för upphetsning, vill sova eller tvärtom kommer att vara överexcited, därför rekommenderas det fortfarande inte att göra detta.

Vad det består av

Många är intresserade av sammansättningen av denna patogen. Är det verkligen säkert? Sammansättningen av Silver Fox innehåller växtdelar och adaptogener som kan påverka kvinnlig libido, samt öka motståndet mot negativa effekter:

  • Shi Chuan Ji.
  • Mukuna brinner.
  • Argyrea är vacker.
  • Peppar är lång.
  • Goryanka kortperiod
  • Epimedium.
  • Pueraria.
  • Bengalpeppar
  • Yam vilda och andra växter

Dessutom innehåller sammansättningen av silverräven vitaminer och mineraltillskott som bidrar till den naturliga produktionen av östrogen. Förhållandet mellan aktiva ingredienser väljs så, att den försiktigt påverkar kvinnokroppen. Silver räv kan excitera utan att störa hormonerna. Kvinnornas recensioner av Silver Fox bekräftar att ingen negativ effekt på menstruationscykeln har observerats.

Hur gäller Silver Fox kvinnlig patogen? Den ursprungliga Slver-räven innehåller instruktioner som beskriver i detalj administreringsväg och dosering. Bruksanvisningen innehåller således följande instruktioner:

  • Lös upp innehållet i 1 dospåse eller 1 ampull i ett glas vatten, juice eller varmt te.
  • Drick den resulterande drycken 15-30 minuter före den avsedda intima

Den dagliga dosen får inte överstiga 1 dospåse eller vid användning av droppformen - 1 ampull för att undvika biverkningar och takykardi. I fliken. Form betyder inte tillgänglig.

Det är viktigt att följa rekommendationerna för användning.

Var kan man köpa en räv

Apotek Silverpox är svårt att få. Det här är till det bättre, eftersom det har råder ingen tvekan om dess kvalitet och äkthet efter att ha beställt läkemedlet på den officiella hemsidan. Dessutom ger den officiella säljaren det allra bästa priset, ofta lönsamma aktier är giltiga. Du behöver bara fylla i en liten blankett och vänta på att operatören ska ringa. Priset på Silver Fox varierar mellan 990-1500 rubel. Paket skickas kontant vid leverans, det vill säga, förskottsbetalning krävs inte.

Efter en hård dag måste någon person designa. Men på grund av utmattning och andra skäl är det svårt att uppnå upphetsning. Det är bra att det finns sätt att övervinna denna barriär. Detta är vägen till ett hälsosamt harmoniskt förhållande mellan ett par och ett gott humör.

Jag har använt p-piller i flera månader och en bieffekt har uppstått - svag upphetsning, ingen smörjning. På råd av en vän köpte detta tillägg utan mycket förtroende. Jag är bara i chock, det fungerar verkligen! Jag känner inte igen mig själv efter henne, jag angriper min pojkvän och vi är så stygg att senare skämmas jag för att komma ihåg.

Och vi dribblar silverräven tjejer i en cola på en nattklubb! Åh, och vi frolicked den natten))) Bara shhh!

Räven verkar på mig bara tillsammans med förberedelser, kyssar, det är när jag börjar titta mer än någonsin, blir depraverad rätt. Och om du sitter, titta på en film så kan jag inte känna något.

Silver Fox för Women recensioner forum

Webbplatsrecensioner om medicin

: På denna sida kan du skriva en recension om Silver Fox. Sidan ger också nuvarande pris för Silver Fox och användaranvisningar. Glöm inte att innan du använder något läkemedel ska du alltid rådgöra med din läkare.

Silver räv

Instruktioner för användning Metod för användning Indikationer för användning Biverkningar Kontraindikationer Graviditet Sammansättning Utsättningsformulär

Analoger Silver Fox

SATIBO Alla analoger

Modern kunskap om farmakologi och forskning inom läkemedelsväxter har gjort det möjligt att skapa Silver Fox, vilket ökar sexuell lust och inflames passion. Skapat med de senaste vetenskapliga framstegen, kan detta läkemedel stimulera kvinnor, vilket gör att de har en passionerad önskan att ha sex bara 5 minuter efter intag. Dess handling manifesteras i förbättringen av vaginalsekretion, bröstförstoring, extrem agitation och sexuell attraktion av en kvinna till en man. Silver Fox är också indicerad för behandling av kvinnor som lider av mild irritation, brist på lust, vaginal torrhet och andra symtom på nedsatt sexuell funktion. Sammansättningen innehåller ett brett utbud av medicinska växter i Thailand. Silver Fox orsakar sexuell upphetsning, ökar sexuell lust. Inom 15-20 minuter efter upptagandet, försvinner vaginaltörheten, inklusive åldern helt. Och den mest anmärkningsvärda av hans handlingar - han eliminerar nervspänningen i samband med sexuell styvhet. Det betyder inte att du kommer vara redo att hoppa i sängen med någon man. Det betyder motsatsen: dina känslor kommer att vara starka och kommer att vara helt under din kontroll, inte överskuggas av panik, nervositet eller självtvivelaktighet. Perfekt för kvinnor som avser att återvända till sexuellt liv efter en lång paus. Indikationer för användning: Indikationer för... Instruktioner Silver Fox »

Brist på sexuell lust

Alla Silver Fox recensioner

Gäst den 14 januari 2018

KÖP INTE DET! Dessa kapslar har socker, socker. Vi har haft mycket pengar på det, och det var socker. INTE I HÄNDELSE, BESTÄLL INTE DET! DETTA ÄR EN HELT DIVORCE! LÅT RETUR DIG I DUBBEL!

Gäst 8 februari 2017

Komplett skit

Jag beställde ett par paket och försökte det med alkohol och bara med vatten. Det visade sig vara fullständigt skit om vad jag inte slösar pengar på. Och jag ska berätta för säljarena, det räcker för att ge människor alla slags chush och skit din Silver Fox inte jävla arbete.

Ivan 22 februari 2017

Mycket bra verktyg Silver Fox, rekommenderar jag allt.

Gäst 30 januari 2017

DETTA ÄR BEDRÄGER.

Jag beställde 3 st. I allmänhet kallade några Epel. Eva ringde operatören, Silver Fox sa bara det här i ett nytt paket och inte pulvret, men min flickvän försökte noll, den andra gav den andra till sin vän, hon och hennes fru försökte noll; Åklagarmyndigheten heter ett bedrägeri. Barn leder inte dessa svindlar.

Gäst den 14 november 2016

Först försökte. Utan varsel fru. Reaktionen, som beskrivits i anteckningen: efter 10 minuter ökade ansikts- och dekolletets rodnad, emancipation, ökad bröstkänslighet. När könet noterade minskning av vagina. Om känslor under orgasm frågade inte. Jag är ledsen! Vi är 45 år gamla. Lös upp pulvret i saften. Jag rekommenderar bara till människor efter 40. Ge verkligen kvinnan glädjen av sex.

Andrew 16 augusti 2016

Effekten är definitivt där. Men inte alltid erkänner jag ärligt. Det verkar som om det här är normalt när det verkar på någon, men inte på någon. Det här är inte ett paradis. ) Och med villkoren också. En gång, ja, en gång, nej. Används upprepade gånger. Med olika tjejer i olika situationer. Jag kan noggrant (men förstås bara på grundval av min erfarenhet) säga att effekten är INTE när den används med juice och med alkohol. Med vatten noterades effekten mer än en gång. inklusive Var inte värt att tro att det enligt uppgift kan blandas med vätskor. Du kan blanda något, effekten kanske inte är. För "renhet av experimentet" försökte man tillämpa annorlunda med samma tjej. Gäller endast vid upplösning i vatten. Och i allmänhet, som nämnts ovan, verkar det inte alls. Men fungerar fortfarande. För dem som jag skulle säga att det inte handlar, har det fortfarande en liten effekt. Åtminstone kommer spänningen lite snabbare och reaktionen mot mig var mer aktiv än utan "räven". Märkligt men...

Gäst 31 juli 2016

ingen effekt, även lulling några. pengar ner i avloppet

LOM 21 juni 2016

SHOPPED FÖR KVINNEN. LUNCHEN SOM ALLTID DEN ROMANTISKA LÄCKLIGA MATEN OCH SILENTT SKYDDAR VINEN. I 40 minuter har hon varit intresserad av att mala en mage och även i 15 minuter, så att jag inte vet det och gör det. Trodde men SHP.

Gäst den 22 maj 2016

försökte bluff full av någon

Gäst den 16 april 2016

nonsens död man

Nina 21 maj 2016

Detta kosttillskott handlar individuellt!

Alexander. 15 april 2016

Men i verkligheten har åtminstone någon arbetat. och sedan är de som skriver positiva recensioner här bekanta med en länk. (!)

Michael 25 februari 2016

Köpte denna hatt! Jag tog omedelbart 6 st från en låda med 3 i flytande tillstånd och 3 i pulverform, försökte en påse och drack en hel "0" (för en bonde fungerar inte, även om de säger i affären som för båda parter) lade han till sin fru Galyak till öl! Jag såg henne inte rakt och skakade och ville ha sex! till slut började han själv köra upp och gratulera henne på alla sofistikerade sätt!

Gäst den 24 januari 2016

Detta är en komplett effekt

Gäst den 29 december 2015

Folket är en komplett skilsmässa på 3 200 till vinden skriver inte ut och beställer inte FULL POST

Gäst 26 december 2015

Detta är en komplett skilsmässa. Ingen kakaoffekt.

Oleg 7 december 2015

Gift i lång tid och sex med sin fru har på något sätt förlorat den tidigare passionen. Vänner rekommenderade oss silverräv. Vi kände inte igen oss själva, det visade sig vara en freaky natt. Som om överfört till 20 år sedan. Jag beställde den på den officiella hemsidan för silver-fox.seoteach.ru, som mina vänner sa att det är bättre att inte köpa på ocheckade platser.

Yogan Weiss 2 oktober 2015

Jag försökte det på min fru, efter 20 års äktenskap, bröt jag nästan ut som en haj av turister.

Dmitry 14 september 2015

Välkommen! Jag heter dmitry Har du grossist? Om så är fallet, hur mycket kostar en Silver Fox-fest 20 stycken? Jag behöver också ett intyg om överensstämmelse. Vänligen svara på posten

. Du kan också skicka ett skanningsintyg om det finns en. Tack för ditt snabba svar!

Gäst den 30 augusti 2015

ingenting alls men smaken av knopp är den vanliga kritan, även om de skrev att den söta smaken borde vara, ingenting alls rört någonstans, inte särskilt nöjd med pengarna till vinden.

Michael 20 juli 2015

Och vem kommer då att rekommendera någon form av effektiv patogen för kvinnor. Det är mycket nödvändigt!

Gäst den 13 september 2015

Ritalin ta denna patogen här så patogen

Gäst den 23 september 2015

Snälla berätta för mig, var kan jag få Ritalin?

Artur Denisovich Novogradov 27 juli 2015

Shpanskaya Fly Bara inte falskt, men verkligt

Vyacheslav 13 september 2015

Javadxan, 2 mottagning och du impotent

Gäst 18 oktober 2015

alicaps för män är den bästa patogen) står som en pionjär) en kvinna försökte sig själv - en räv, väldigt glad men jag tar det inte

Gäst 3 januari 2016

Ja, jag har glömt mitt mail marat-geniatov @ mail.ru

Gäst den 15 juli 2015

Denna uppskattning avser bedrägeri av leveransmängden i det föregående meddelandet...

Gäst 3 januari 2016

Hej !! Om det inte är en hemlighet, var får du en afrodisiakum?

Gäst den 15 juli 2015

Jag beställde det här läkemedlet... När de ringde angavs adressen... Men när jag bestämde mig för att fråga flickan hur många doser hon hade började hon stjäla... först sa hon den... då påminde jag henne om att du skrev den sex eller tolv... hon stammade sedan och svarade den sex... Det varnade mig, men bestämde mig för att vi skulle försöka... Därför skickade de mig bara 12 doser till 12 doser. För vikten av paketet investerat roulette nyckelring. Kort sagt, getter och djävlar... Det finns ingen att expandera sin kundkrets framgångsrikt, de gör anti-reklam... De har inte tillämpat än... Jag skriver inte om resultaten ännu...

Gäst den 22 september 2015

Jag bekräftar att en sak är en bluff

Gäst den 11 juni 2015

bara nonsens spenderade 3500 och hustrun ville inte och ville inte ha en noll effekt

Gäst 17 mars 2015

definitivt - bluff, efter att ha fått en timme gick bara till sängs)))))

Andrey 19 februari 2015

Jag försökte det på min flickvän. Tja, jag skulle inte säga att jag lämnade allt och pounced på min nacke. Men effekten är. och betydande.

Gäst den 28 februari 2015

Har du smak eller lukt?

Alyosha 8 februari 2015

Jag försökte, effekten är bedövas

Gäst den 12 januari 2015

Vika 5 september 2014

Silver Fox används efter födseln. Jag hade postpartum depression. Mycket trött och vad är kön där. Jag ville inte ha någonting alls. Min man var väldigt arg och vi stridade ofta med honom. Det gick nästan till skilsmässa. Och när jag märkte att min man gick till webbplatser av sexuell natur, där en p..i och s..i. Jag tänkte på det, jag förstod det, men jag kunde inte hjälpa mig själv. Det var alls ingen önskan. Och jag lärde mig att det finns droger som ökar sexuell lust. Jag har funnit en förberedelse Silver Fox på Internet. Beställde via post och började dricka 1 påse, upplösande i vatten, före den avsedda kontakten. Agerar ett hundra procent Efter att ha använt Silver Fox är vårt sexliv inte något som har förbättrats, men har fått nya känslor och känslor helt och hållet.

Ofta absorberas kvinnor helt i tankar om hushållet, vad man ska köpa, vad man ska laga, hur är det med barnen, vad har jag glömt att göra... Oavsett hur mycket jag vill koppla av med min älskade en kväll fungerar det inte alltid. I teorin presenterar du dig som en het lejoninna, som uppfyller dina önskningar i sängen, men när det gäller sängen själv är resultatet inte alls lyckligt. För att öka sexuell lust börjar man söka efter verktyg som kan tillsätta peppar till ett intimt liv. Särskild uppmärksamhet förtjänar drogen Silver Fox. Denna populära kvinnliga patogen Silver Fox är ett kvalitetsbevist verktyg som påverkar avslöjandet av kvinnlig sensualitet och sexuell individualitet.

För att ta reda på vad som är anmärkningsvärt för silverräven kvinnlig patogen och hur man använder den, bör du bekanta dig med dess egenskaper, feedback från specialister och kunder som redan har testat effekten av läkemedlet på sig själva. Så du kommer att lära dig om dess verkliga effektivitet, och du kommer att kunna förstå om det är värt att köpa eller inte.

Tillverkaren hävdar att silverräven silverräven är ett stimulansmedel för kvinnor i alla åldrar, en effektiv afrodisiakum. Med det kan du förbättra sexuell lust, öka känsligheten hos erogena zoner, få en oförglömlig upplevelse under orgasmen. Varje kvinna som vill uppnå ljusa, explosiva känslor vid varje nära kontakt med en partner kan köpa Silver Fox.

Effekten av Silver Fox är kanske lite sämre än några av de dyrare motsvarigheterna, men med avseende på dess inverkan på den psyko-emotionella sfären, är den inte lika. Om du vill trivsamt överraska din man, kan orsaken till denna oväntat uppväckta vilda passion hållas hemlig.

Hur arbetar läkemedlet på en kvinnas kropp och vad känner hon när hon tar Silver Fox:

  • Frigörelse. Ner med styvhet och imaginära rädslor.
  • Passion, lust.
  • Bröstkänslighet.
  • Ökad blodcirkulation i bäckenorganen.
  • Stärka utsöndringen av vagina. Det hjälper lätt penetration av penis och löser problemet med torrhet i det intima området.

Varför välja kvinnlig silverräv? Följande fakta talar om fördelarna med detta verktyg över analoger:

  • Innehåller inte hormoner, bryter därför inte kvinnornas hormoner.
  • Innehåller inte syntetiska tillsatser, orsakar inte allergier.
  • Har ingen uttalad smak och lukt.
  • Kompatibel med alkohol (i små mängder).
  • Kompatibel med andra droger och kosttillskott.

Drogen innehåller inte hormoner och syntetiska tillsatser

Droginnehåll

Sammansättningen av Silver Fox innehåller ungefär tjugo naturliga och växtextrakt. Tillverkaren har identifierat flera huvudsakliga:

  • L-arginin.
  • Shi Guang Zi.
  • Vacker argireyu.
  • Lång peppar.
  • Jag surrar makunu.
  • Korotkorozhkovskaya Goryanka.

Silver Fox finns i flytande och pulverform. Vätskepatogenet finns i en kapselflaska med en speciell droppare för lämplig dosering av läkemedlet. Medelpriset på orsaksmedlet Silver Fox i droppar är 1300 rubel per förpackning med fyra flaskor.

Anvisningar för användning bifogas varje original silveroxförpackning och innehåller all nödvändig information om produkten. Lös upp dropparna i ett glas med någon avkyld vätska före den avsedda sexuella handlingen och drick omedelbart det. Silver räv börjar agera på en kvinna efter 10 minuter, vilket ger en känsla av avslappning och lust. Spänning fortsätter i 4-5 (ibland upp till 8) timmar från det ögonblick som dropparna tas. Behandlingsförloppet beror på kvinnans sexuella aktivitet. Enstaka doser - högst en flaska.

Åsikten att en helt naturlig komposition av läkemedlet inte kan ha kontraindikationer är fel. Tillverkaren anger separat restriktioner för mottagandet av Silver Fox. Den som ska köpa en kvinnlig silverräv.

Till vem och när det är omöjligt att använda Silver Fox:

  • Det är förbjudet att ta barn och flickor under 18 år.
  • Det bör avstå från ökad nervös irritabilitet eller aggression.
  • Det är förbjudet med endokrina patologier och hypertensiva sjukdomar.
  • Det är farligt att ta med gynekologiska sjukdomar.
  • Det är förbjudet under amning, under graviditet.
  • Undvik att ta om du är överkänslig mot aktiva innehållsämnen.

Drogen är förbjuden att ta personer med högt blodtryck

En engångsdos av läkemedlet bör inte överskridas. Silver Fox-handboken innehåller ett avsnitt som kallas "Biverkningar vid överdosering", bland annat rodnad i ansikte och nacke, yrsel, andfåddhet, allmän sjukdom, svaghet, apati, irritabilitet. i ordning.

På kvinnors forum kan du ställa frågor och läsa riktiga recensioner om förberedelsen Silver Fox. Flickorna frågar om hur Silver Fox används, vad är bättre, Silver Fox i droppar eller pulver, det kan snabbt snabbt väcka, om det är möjligt att köpa droppar på apotek, etc. Silver Fox är mer sannolikt ett kosttillskott än ett medicinskt läkemedel, det är därför ibland finns det frågor om dess effektivitet. Men de som redan har försökt säger något som: "Jag förväntade mig inte att det skulle vara så coolt..."

Tack vare de många positiva recensionerna om silverräven vill kvinnor tro att det verkligen kommer att hjälpa till att återvända till deras familjeliv samma otroliga känslor. Hur som helst, tills du försöker förstår du inte. Njut av en enkel metod för användning, helt naturlig sammansättning, och viktigast av allt uppnås den spännande effekten från första gången. Den rätta appliceringen av silverräven kommer att ge sexpartner ett hav av känslor, målade i alla regnbågens färger. Gör en present till dig själv och dina män.

Silver Fox recensioner av läkare

Stock Foto Silver Fox för kvinnor

Du kommer att vara intresserad av:

Beställ en beställning idag och få en BONUS!

  • 1. När du köper på vår sida från 20 tabletter med några namn totalt - få 2 Viagra tabletter gratis!

Sexolog: Valery Novitsky (positiv recension)


När jag rekommenderar Silver Fox till mina patienter, betonar jag alltid att detta är ett läkemedel som är 100% ört. Trots allt förblir många människor ihållande misstro mot den så kallade "kemi". Så Silver Fox-patogenen innehåller över 20 örter som växer i Thailand och är afrodisiakum.

Jag berättar mest otroligt om egenskaperna hos några av dem. Så, argyria är vackert, som kan normalisera de metaboliska processerna i kroppen, kan "kan" stärka libido och den sexuella urladdningen blir ljusare.

  • långvarig huvudvärk;

Extraktet från peppar av långpeppar, förutom att förbättra libido, förbättrar inte bara temperamentet, men stöder också sexuell funktion i framtiden. Inte mindre intressanta farmakologiska egenskaper och andra ingredienser i läkemedlet.

Sexolog: Alina Sergeevna (positiv recension)

Experter rekommenderar Silver Fox


Många av mina patienter klagar på bristen på sexuell lust, orgasm, låg sexuell aktivitet, som givetvis skapar problem i familjen, i ett förhållande med sin man. I sådana fall rekommenderar jag dig alltid att försöka Silver Fox.

Denna kvinnliga patogen löser dessa problem perfekt. Både lusten och aktiviteten i kvinnornas sexuella aspekt ökar, känslorna under orgasmen ökar, varaktigheten ökar.

En kvinna börjar leva ett helt sexuellt liv. Jag måste säga att indikationen för användning av Silver Fox kan kallas och vaginal torrhet. Så ökar läkemedlet och vaginal utsöndring.

Dessutom är det en ökning i bröstet. Patienter delar också observationen att de är mer känsliga för beröring och känsla, dvs förbättrar könets kvalitet.

Gynekolog: Andrei Lvovich (positiv recension)

Som regel rekommenderar jag alltid mina patienter Silver Fox som ett ofarligt och naturligt botemedel. Det kan inte bara förbättra och färga intimt liv med ljusa färger, utan också hantera vissa hälsoproblem.

Till exempel är den kortbenta Goryanka febern i sin komposition kapabel att förebygga förekomsten av prostata adenom hos män, reducerar möjligheten till menopausala fenomen hos kvinnor, klarar av neuroser och till och med depression och ökar i princip vitalitet.

Silver Fox recensioner

Margot's inlägg »19 Jul 2017, 07:05

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Meddelande till anonym »19 Jul 2017, 17:19

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Gästpost »20 Jul 2017, 13:54

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Meddelandet Marinka »23 Jul 2017, 10:44

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Message Girl "25 Jul 2017, 09:05

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Meddelandet från Miroslav "26 juli 2017, 08:41

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Meddelandet av Masya »31 Jul 2017, 08:01

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Meddelande till Anon »03 Aug 2017, 16:51

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Message Doctor »09 aug 2017, 06:27

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Posten Ira "18 Aug 2017, 07:41

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Meddelande från Marina "19 Aug 2017, 15:56

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Meddelande från Olya1989 »Aug 19 2017, 16:59

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Meddelandet larisa »23 aug 2017, 08:20

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Meddelande 1Boris1 »Aug 24 2017, 14:27

Pointy ämne kvinnlig patogen!

Jag har aldrig försökt, snubblat på någon slags pulver jag drack och du, en tigress som brinner med spänning, är redo att tillfredsställa en flaska män! Ärligt talat trodde jag inte på den här saken för en enda dag. Har någon försökt att äta den eller pumpar den pengar?

Intressant, jag vill tillfredsställa männen **

Jag vet inte... vilket pulver?

Silver Fox är en afrodisiakum-ny produkt som överträffar den spanska Gun fronten när det gäller effektivitet. Förstklassig förförelse!

Silver Fox är en riktig gudstjänst för kvinnor som vill brinna med lust och för män som vill förföra kvinnor enkelt.

Skapat med de senaste vetenskapliga framstegen, kan detta läkemedel stimulera kvinnor, vilket gör att de har en passionerad önskan att ha sex bara 5 minuter efter intag. Dess handling manifesteras i förbättringen av vaginalsekretion, bröstförstoring, extrem agitation och sexuell attraktion av en kvinna till en man. Silver Fox är också indicerad för behandling av kvinnor som lider av mild irritation, brist på lust, vaginal torrhet och andra symtom på nedsatt sexuell funktion.

Sammansättningen av verktyget Silver Fox innehåller ett brett utbud av medicinska växter i Thailand.

Silver Fox Powder har en mycket snabb och stark stimulerande effekt.

Silver Fox kvinnliga pulver är färglös och luktfri och snabbt löslig i vilken dryck som helst.

Spännande pulver Silver Fox börjar agera inom 5 minuter efter att ha tagits.

Om en man har Silver F ox, försvinner frågan om hur man exciterar en tjej i sig själv.

Applicering och dosering: Silver Fox är avsedd för oral administrering. Ett förpackning löses i en liten mängd vätska. Det har ingen färg och lukt.

Försiktighet. Silver Fox bör endast användas för samlag. Ta inte mer än ett paket i taget. Håll dig borta från barn och minderåriga.

och fikser det, jag läser också men det är allt

Vad kallas ett pulver ?? :)

Svara: Anastasia

Silver Fox är en afrodisiakum-ny produkt som överträffar den spanska Gun fronten när det gäller effektivitet. Förstklassig förförelse!

Silver Fox är en riktig gudstjänst för kvinnor som vill brinna med lust och för män som vill förföra kvinnor enkelt.

Skapat med de senaste vetenskapliga framstegen, kan detta läkemedel stimulera kvinnor, vilket gör att de har en passionerad önskan att ha sex bara 5 minuter efter intag. Dess handling manifesteras i förbättringen av vaginalsekretion, bröstförstoring, extrem agitation och sexuell attraktion av en kvinna till en man. Silver Fox är också indicerad för behandling av kvinnor som lider av mild irritation, brist på lust, vaginal torrhet och andra symtom på nedsatt sexuell funktion.

Sammansättningen av verktyget Silver Fox innehåller ett brett utbud av medicinska växter i Thailand.

Silver Fox Powder har en mycket snabb och stark stimulerande effekt.

Silver Fox kvinnliga pulver är färglös och luktfri och snabbt löslig i vilken dryck som helst.

Spännande pulver Silver Fox börjar agera inom 5 minuter efter att ha tagits.

Om en man har Silver F ox, försvinner frågan om hur man exciterar en tjej i sig själv.

Applicering och dosering: Silver Fox är avsedd för oral administrering. Ett förpackning löses i en liten mängd vätska. Det har ingen färg och lukt.

Försiktighet. Silver Fox bör endast användas för samlag. Ta inte mer än ett paket i taget. Håll dig borta från barn och minderåriga.

Silver räv

Registrera för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Det finns anfall av apati i fruen, även i den personliga sfären, hjälper ingenting, det visar sig att hon bara rör sig med dessa mirakelpiller. I själva verket är effekten märkbar efter den första dosen, åtgärden kommer på olika sätt, från fem minuter till en halvtimme.
Sex blir riktigt hett och mättat, libido stimuleras till orealistiska höjder, och viktigast av allt, ger läkemedlet inte beroende, efter att ha avfärdat några negativa effekter är hormonerna hos hustrun normala. Perfekt för par som har tillfälliga perioder av sexuell stagnation.

Med hjälp av medel för att stimulera libido generellt skeptisk, men bestämde sig fortfarande för att köpa en Silver Fox fru. När jag flyttade till en vegansk kost, så har lusten att engagera sig i sexet förångat. Själv är förvånad. Jag vet inte hur herbivorer hanterar sådana problem.

Jag accepterar Silver Fox från tid till annan när jag vill skämma bort min man och överraska med 200%. Jag klagar inte på libido, men det finns dagar då antingen från trötthet eller en period av en sådan cykel, ja, jag vill inte ha någonting alls. Det är då silverpåsepulveret kommer i spel.
Ett botemedel mot örter, ingen kemi, det är inte värt att oroa sig för hälsan, det verkar som om jag tar "Foxes" bra för mig.
Hon observerade inga biverkningar, allergier eller andra problem. Kvaliteten på sömn påverkar inte heller.
Drickpulver är inte svårt och inte äckligt. Lös i vatten, det är absolut smaklöst. Stimulatorn börjar arbeta väldigt snabbt, på tjugo minuter känner jag redan hur allting inom mig kokar och jag vill gärna ha sex. Det är bara en slags vansinne, allt blir upp och ner i mig, jag har aldrig sett mig så befriad. Mannen för första gången kom i allmänhet till glädjen.
Nu vet vi att okontrollerat kön och full avkastning från min sida är exakt försäkrad efter att ha tagit kantareller. Personligen har jag en effekt efter att det varat länge, ett par dagar säkert

Ett bra verktyg för att väcka sexualitet på bakgrunden av klimakteriet. Som om återvänder för 10 år sedan, till toppen av sexuell aktivitet. Den mest intressanta, exciterar på moralisk nivå, och när det gäller fysiologiska manifestationer. Effekten varar i en och en halv timme.
Det finns inga negativa konsekvenser, ingen förgiftning, ingen klåda eller irritation. Det orsakar inte beroende, det är mycket bra. Förresten, efter kursen märkte jag att trots ålder och biologiska förändringar finns det fortfarande ett begär för sex, så påverkar läkemedlet inte bara korttidsstimulering.

Hans fru tyckte om honom väldigt mycket som om hon hade återvänt till sina studentår: Jag har inte sett en sådan passion och passion för henne i 10-15 år. Och ännu mer blev jag slagen av effektens varaktighet. Om jag mår bra med spänning 15 minuter efter att du tagit den (läkemedlet är avsett för detta), så är hennes passion och uthållighet på morgonen, när mer än 10 timmar har gått sedan du har tagit drogen, överraskande.
Spänning från drogen är märkbar för blotta ögat: rodnad i huden, snabb andning och hjärtslag, riklig utsöndring.
Pulvret fungerar perfekt, du kan inte argumentera med det. Ingen skada från honom, som nej det är synd att det bara kostar lite.

Jag köpte Silver Fox för mångfalden i mitt personliga liv, min man vet inte om patogenen. Annars skulle jag bli förolämpad, tror att jag skulle bli upphetsad så snart han tittade på mig. Men med Silver Fox att låtsas att det verkligen inte är så svårt. Så snart jag fick en låda med pulver satte jag dem omedelbart i en behållare och kastade lådan bort. Det finns för mycket information om henne, mannen skulle se, läsa. Och inget är skrivet på själva pulvren. Bara en grå väska. Så min man har inga frågor, jag dricker ständigt vitaminer för synen.

Han föreslog att han försöker sin fru förmodligen 2 månader efter att han föddes.
Vi har ett bra, varmt och pålitligt förhållande. Och vi arbetar hela tiden med dem.
Pulverdrycker, utspädd med juice, bara med vatten - inte is. Effekten kommer mycket snabbt, det är sant.
Enligt hustru, efter mottagandet, uppträder en trevlig värme först i buken, och sedan går den ner och blir en brännande känsla, visar det sig att blodet rusar till var det ska vara i minuter.

Det hände så att min relation med min man inte utvecklades under mycket lång tid efter bröllopet. Hur skära av varandra! Det fanns ett barn, problem, ständiga problem. Vi har inte sett sex i nästan ett år. Jag bestämde mig för att göra något åt ​​det. Köpte en kvinnlig patogen. Efter att ha provat det en gång var jag väldigt upprörd att jag inte visste om sådant verktyg tidigare.
Silver Fox räddade verkligen vårt skepp från en krasch!
Det är trevligt att känna människans kropp och förstå vad du vill ha honom. Och inte som det var förut - snabbt ovanligt kön.
Jag accepterar patogen en timme efter att ha ätit (så att effekten var bättre). På en tom mage rädd för att dricka. Verktyget börjar fungera efter 20 minuter. Jag känner en stark attraktion för min man före och under sex. Det är bara en otrolig känsla.
På grund av det faktum att vi har sex igen, blev familjen starkare. Min man och jag är alltid som en enda helhet. Patogenen är riktigt cool, jag kommer alltid att köpa den! Allergier och biverkningar har ännu inte varit. Jag tar alltid min hälsa väldigt seriöst, så jag skulle definitivt märka några onormala fenomen efter att ha tagit patogenen, men de finns helt enkelt inte.
Jag är glad som en elefant! Min man stöder mig!

Jag köpte det för mig själv, först förstod jag inte min man, jag var rädd att jag inte skulle godkänna. Men då stötte han mig.
Orsaksmedlet användes nästan varje dag, det var verkligen nödvändigt. Redan oftare, men det blir inte van vid det, vägrade hon det enkelt. Jag använder nu sällan. Det är praktiskt att använda, pulvret löser sig tillräckligt snabbt och har ingen smak och lukt. Jag märkte inte några biverkningar, det verkar omedelbart och tillräckligt länge, varar i 2-3 timmar, min man exhaler tidigare än jag. Nog!

Silver Fox är alltid med mig nyligen. Jag märkte själv att jag efter att ha blivit född blev fruktansvärt problematisk i sex, jag är generad av min man och allt detta. Jag tog den i form av pulver och droppar, effekten är ungefär densamma, men jag tar dropparna bekvämare, ingen anledning att vänta på att pulvret löses upp etc. Drunk och glömde :)
Känslor är riktigt coola, jag kan inte ens förklara hur botemedlet påverkar mig så mycket. Fem minuter och jag är redan upphetsad. Bättre än någon afrodisiakosam vilja. Slutet är helt enkelt förtrollande, min man blev bara bedövas efter den första mottagningen av kantarellerna) Jag råder

Miracle väskor köpta på rättegång. Jag har länge velat försöka något som skulle hjälpa mig att bli av med styvheten i sex (alkohol är inte ett alternativ).
Silver Fox drogs av det faktum att det är smaklöst och luktfritt! Faktum är att jag är väldigt kräsen natur, om åtminstone någon smak skulle vara, skulle jag inte acceptera det. Och här är det som dricksvatten, te, vin och någon annan dryck. Åtgärden kommer efter 10 minuter. Dåliga tankar försvinner på något vis och du börjar bara tänka på kön. Under lång tid har min man inte upphetsat mig så mycket! Bara inga ord, vilka är dessa coola känslor.

Ingen har ställt frågor än. Din fråga kommer att vara den första!

Registrera för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Granskning av spännande droppar Silver Fox (Silver Fox): instruktioner med recensioner av kvinnor

På grund av vissa orsaker, såsom trötthet, stress, psykologiska problem, hormonella förändringar efter födseln, tar en kvinna ofta en passiv roll i intima relationer, upphör att fungera som intimitetsinitiator och får inte mycket nöje från kön. De flesta avgår helt enkelt sig till det här läget, vissa efterliknar en orgasm, men långsiktigt missnöje kan så småningom få en skadlig effekt på relationerna i allmänhet och till och med på hälsan. Nu finns det många annonserade produkter för män, men inte alla har hört att det finns droger skapade speciellt för kvinnor. En av dem - den kvinnliga patogen Silver Fox. Vad är Silver Fox (Silver Fox), hur det fungerar, vad är kompositionen och reella recensioner, vi kommer att titta på denna recension.

Vad är en

Förberedelsen Silver Fox för kvinnor är den starkaste afrodisiakum som är utformad för att öka kvinnans sexuella lust och förnimmelser. Orsaksmedlet Silver Fox har två former av utsläpp - pulver, förpackat i påsar om 5 gram och ampuller-droppar med en dispenser. Recensioner tyder på att ingen har en uttalad smak, vilket gör att vissa män i hemlighet lägger till droppar till kvinnors drycker. Det rekommenderas inte att göra detta, eftersom det kan orsaka en oväntad effekt. Till exempel kan en kvinna skrämmas av de förändringar som förekommer hos henne och lämnar.

Kvinnlig patogen Silverfox placerad i ett silverförpackning med en silverkanterell målade på den. Var försiktig så att du inte köper en falsk. Spännande läkemedel blir nu populärare, och det används tyvärr av scammers.

Silver Fox kallas kvinnlig Viagra, eftersom det stimulerar kroppen. Det finns en stark önskan om intimitet, ärendet kvarstår bara för en man. Vilka känslor gör en kvinna som har tagit denna botemedelsupplevelse?

  • Spänningen ökar.
  • Känsla av blodkörning till könsorganen.
  • Bröstsvullnad och nippel sensibilisering.
  • Förstärkning av vaginal utsöndring, som fungerar som ett utmärkt smörjmedel för lätt och snabb penetration av penis.
  • Full frigörelse och beredskap för omedelbar sex.

Effekten uppträder vanligen inom 5 minuter efter intag, men effekten blir speciellt uttalad i genomsnitt efter 15-20 minuter, beroende på kvinnans individuella egenskaper. Silver Fox är en kvinnlig patogen som har fått positiv feedback från inte bara kunder, utan också sexologer och gynekologer. Före användning måste du studera instruktionerna väl och se till att det inte finns kontraindikationer. Så, till exempel, Silver Fox är kontraindicerat upp till 18 år, gravida och ammande kvinnor. Försiktighet bör användas i närvaro av kardiovaskulära problem, endokrina störningar, liksom allergier mot komponenter.

Efter appliceringen av verktyget kommer effekten omedelbart.

Människor frågar ofta om droppar kan användas i kombination med alkohol. Det finns inga kontraindikationer för detta, men en individuell reaktion kan observeras och kvinnan, i stället för upphetsning, vill sova eller tvärtom kommer att vara överexcited, därför rekommenderas det fortfarande inte att göra detta.

Vad det består av

Många är intresserade av sammansättningen av denna patogen. Är det verkligen säkert? Sammansättningen av Silver Fox innehåller växtdelar och adaptogener som kan påverka kvinnlig libido, samt öka motståndet mot negativa effekter:

  • Shi Chuan Ji.
  • Mukuna brinner.
  • Argyrea är vacker.
  • Peppar är lång.
  • Goryanka kortperiod
  • Epimedium.
  • Pueraria.
  • Bengalpeppar
  • Yam vilda och andra växter

Dessutom innehåller sammansättningen av silverräven vitaminer och mineraltillskott som bidrar till den naturliga produktionen av östrogen. Förhållandet mellan aktiva ingredienser väljs så, att den försiktigt påverkar kvinnokroppen. Silver räv kan excitera utan att störa hormonerna. Kvinnornas recensioner av Silver Fox bekräftar att ingen negativ effekt på menstruationscykeln har observerats.

Hur gäller Silver Fox kvinnlig patogen? Den ursprungliga Slver-räven innehåller instruktioner som beskriver i detalj administreringsväg och dosering. Bruksanvisningen innehåller således följande instruktioner:

  • Lös upp innehållet i 1 dospåse eller 1 ampull i ett glas vatten, juice eller varmt te.
  • Drick den resulterande drycken 15-30 minuter före den avsedda intima

Den dagliga dosen får inte överstiga 1 dospåse eller vid användning av droppformen - 1 ampull för att undvika biverkningar och takykardi. I fliken. Form betyder inte tillgänglig.

Det är viktigt att följa rekommendationerna för användning.

Var kan man köpa en räv

Apotek Silverpox är svårt att få. Det här är till det bättre, eftersom det har råder ingen tvekan om dess kvalitet och äkthet efter att ha beställt läkemedlet på den officiella hemsidan. Dessutom ger den officiella säljaren det allra bästa priset, ofta lönsamma aktier är giltiga. Du behöver bara fylla i en liten blankett och vänta på att operatören ska ringa. Priset på Silver Fox varierar mellan 990-1500 rubel. Paket skickas kontant vid leverans, det vill säga, förskottsbetalning krävs inte.

Efter en hård dag måste någon person designa. Men på grund av utmattning och andra skäl är det svårt att uppnå upphetsning. Det är bra att det finns sätt att övervinna denna barriär. Detta är vägen till ett hälsosamt harmoniskt förhållande mellan ett par och ett gott humör.

Jag har använt p-piller i flera månader och en bieffekt har uppstått - svag upphetsning, ingen smörjning. På råd av en vän köpte detta tillägg utan mycket förtroende. Jag är bara i chock, det fungerar verkligen! Jag känner inte igen mig själv efter henne, jag angriper min pojkvän och vi är så stygg att senare skämmas jag för att komma ihåg.

Och vi dribblar silverräven tjejer i en cola på en nattklubb! Åh, och vi frolicked den natten))) Bara shhh!

Räven verkar på mig bara tillsammans med förberedelser, kyssar, det är när jag börjar titta mer än någonsin, blir depraverad rätt. Och om du sitter, titta på en film så kan jag inte känna något.

Silver Fox recensioner

Margot's inlägg »19 Jul 2017, 07:05

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Meddelande till anonym »19 Jul 2017, 17:19

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Gästpost »20 Jul 2017, 13:54

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Meddelandet Marinka »23 Jul 2017, 10:44

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Message Girl "25 Jul 2017, 09:05

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Meddelandet från Miroslav "26 juli 2017, 08:41

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Meddelandet av Masya »31 Jul 2017, 08:01

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Meddelande till Anon »03 Aug 2017, 16:51

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Message Doctor »09 aug 2017, 06:27

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Posten Ira "18 Aug 2017, 07:41

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Meddelande från Marina "19 Aug 2017, 15:56

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Meddelande från Olya1989 »Aug 19 2017, 16:59

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Meddelandet larisa »23 aug 2017, 08:20

Re: Silver Fox - vem försökte det?

Meddelande 1Boris1 »Aug 24 2017, 14:27

Silver Fox

Ekaterina Ruchkina 30 mars 2015

Instruktioner och beskrivning av läkemedlet Silver Fox (Silver Fox)

Silver Fox (Silver Fox) - ett läkemedel som är utformat för att förbättra sexuell lust hos kvinnor. Detta är ett kosttillskott, som är utformat för att rätta till de vanligaste problemen som minskar libido bland det rättvisa könet:

  • nervositet;
  • Torra slemhinnor i det intima området;
  • Brist på ljusa känslor under stimulering;

Sammansättningen av Silver Fox innehåller extrakt av olika tropiska och asiatiska medicinalväxter (wild yam, pueraria, peppar, etc.). De ger ett snabbt blodflöde till könsorganen, vilket ökar utsöndringen av slemhinnor och skärper sinnena under taktil kontakt. Samtidigt ökar hjärtslaget, blodet stiger upp till bröstet - känslorna sammanfaller helt och hållet med den naturliga dynamiken i ökningen av sexuell lust.

Samtidigt tas psykologiska hinder bort: en kvinna blir mer självsäker i sina önskningar, befriad. Men det är rädsla, komplex och psykologiska klämmor som framför allt stämmer med sensualitetens manifestationer.

Silver Fox appliceras när:

  • Svaghet eller brist på sexuell lust;
  • Törhet av könsorganen, förebyggande av normalt samlag
  • Brist på orgasm;

Släpp ut denna tillsats i form av pulver i påsar (på 5 g). Innehållet i en dospåse löses i hundra ml vatten eller till och med vin (en halv kopp) och tas fem till femton minuter före sexuell intimitet. Instruktioner för Silver Fox Drug Report att du inte ska ta mer än en dos per dag.

Silver Fox är kontraindicerad i:

  • Förekomsten av allergier mot någon av komponenterna;
  • Graviditet och amning
  • Genitala sjukdomar (tills behandlingen är klar);
  • Patologier i hjärt-kärlsystemet, till exempel hypertension. Speciellt måste du vara försiktig om du tar något läkemedel som korrigerar vaskulär funktion, hjärtfrekvens och så vidare;

På medicinsk och lagstiftande nivå är det också förbjudet att ge detta och liknande tillägg till minderåriga (personer under 18 år!).

Biverkningar av Silver Fox

Självklart borde en kvinna veta att hon accepterar. Om bara för att den första dosen ska tas med stor försiktighet för att ta reda på om du har någon intolerans mot Silver Fox-komponenterna. Om det finns tecken på allergi, känna sig sjuk, några negativa känslor - använd inte detta tillskott längre.

Silver Fox Analogs

Naturligtvis är droger som ökar styrkan hos män fortfarande de mest populära på marknaden. Men afrodisiakum för kvinnor är inte förbisedda. Du kan lista sådana tillägg som:

  • Golden flyga;
  • Fasta droppar;
  • Viagra för kvinnor;
  • Ecstaz droppar och pulver;

För priset är dessa analoger av Silver Fox något annorlunda från varandra. Snarare är butiken beroende av vilket läkemedel du kan få billigare. Men mer uppmärksamhet måste ägnas åt tillsatsens kvalitet. Det är trots allt i detta marknadssegment - det största antalet falska.

Silver Fox recensioner

I grund och botten är Silver Fox recensioner mycket bra. Och här uppstår en annan fråga: vem lämnar dessa rapturer på forumet? Är det säljaren av detta tillskott? "Och du måste själv lösa dessa tvivel." Vissa åsikter verkar vara ganska troliga, andra - mer som reklam.

Här är några sådana recensioner:

- Efter barnens utseende blev intima relationer med sin man en plikt snarare än ett nöje. Jag förstår att detta är märkbart inte bara för mig, utan för honom. Därför bestämde jag mig för att försöka medlen att öka attraktionen. Silver Fox har valt för sin naturlighet. Effekten, konstigt nog, är. Det kan sägas att ännu större inverkan på psykologisk komfort - jag är glad, min man är lycklig. Vad behöver du mer?

- Jag köpte Silver Fox själv och accepterar det hemligt från min man. Låt honom tro att han gör mig så här. Och jag vill inte berätta för honom om hormonella misslyckanden, om torrhet, om trötthet. Allt detta korrigeras verkligen av en dos av tillägg.

Att hitta negativ feedback är mycket svårare. Men de finns säkert. Här är några exempel:

- Jag tog en Silver Fox från en vän för ett test av "wonder-causing agent". Jag drack, som det står skrivet i instruktionerna... Generellt, ingen trevlig känsla, ingen attraktion, särskilt. Verkad som ett diuretikum. Vilken typ av spänning.

- Mannen tog en väska med Silver Fox och vi båda förväntade oss något otroligt. Och egentligen, efter tio minuter, så ont i mitt huvud så mycket att jag nästan fick ringa en ambulans! Jag kommer aldrig igen att tas till sådana frestelser.

Självklart bestämmer du dig för att ta ett sådant tillsatsmedel, du måste handla på egen risk och risk. Den överflöd av utmärkta recensioner betyder inte att du kommer att uppleva hela spektret av känslor som beskrivs i dem. Om du ens har det minsta tvivel om att din sexuella sfär eller kardiovaskulär system är redo för en liknande effekt, är det bättre att tillgripa andra medel och metoder för att återställa libido.